Voordat ik moeder werd, was ik volslagen onbekend met het fenomeen Push Present, ook wel bekend onder de noemer Baargoud of Werpgoud. Een kraamcadeau wat mannen hun bevallen vrouw geven als dank voor het zware werk. Een nog niet superpopulair fenomeen, maar in landen als Engeland al jaren een traditie. Maar wat geef je pas bevallen eega dan precies? Lees snel verder!

Push Present

Bij baar- of werpgoud als Push Present denk je al snel aan sieraden, maar er worden de meest uiteenlopende cadeaus gegeven door de echtgenoot. Je kunt denken aan een paar designerschoenen of een mooie Chaneltas. Als je wat minder fashionminded bent zijn tablets of keukenmachines ook cadeaus die gegeven kunnen worden. Persoonlijk heb ik niet zoveel met designeritems, ik vind mezelf daar niet classy genoeg voor, maar een tablet of een keukenmachine zou ik werkelijk om te grienen vinden. Een mooi sieraad vind ik beter passen. Zoiets draag je altijd bij je en voor iedereen en elke smaak is er wel een passende variant te vinden.

Nu vraag je je misschien af wat mijn Push Presents zijn geweest na mijn twee bevallingen. Ik vrees dat ik je toch teleur moet stellen. Le Husband is niet zo van de cadeaus. Wel is hij ontzettend lief en staat ALTIJD voor mij en onze twee knullen klaar. Toont initiatief wanneer ik het even niet meer zie en neemt me veel uit handen. Al een aardige Push Present an sich toch? Overigens vind ik ook niet dat je perse op een cadeau van je vent hoeft te wachten. Kies zelf iets moois uit, je mag trots zijn op je geleverde prestatie!

Kaya Sieraden

Namens Kaya Sieraden mag ik een cadeau weggeven. Je kunt een cadeaubon winnen ter waarde van € 40,-. Voordat ik je ga uitleggen hoe je hier kans op maakt, eerst meer over Kaya Sieraden.

Tanja startte Kaya Sieraden (vernoemd naar haar dochter) op toen ze nergens matching sieraden voor haar en toen driejarige dochter kon vinden. Kaya was dol op sieraden en wilde er graag net zo mooi uitzien als haar mamma Tanja. Tanja maakt onder andere unieke dames sieraden die van goede kwaliteit zijn. Ze moeten immers lang meegaan en eventueel doorgegeven kunnen worden. Wat Kaya Sieraden nog meer uniek maakt? Er is een samenwerking met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Een perfecte match dus! Per sieraad doneert Kaya Sieraden een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Tot nu toe gaan er 20 kinderen door de donaties naar school.  Hoe mooi is dat? Jij een prachtig sieraad en een kindje in Gambia een kans op een mooie toekomst!

Maar hey, jij wilt natuurlijk een cadeaubon winnen! Wat “moet” je hiervoor doen en welke informatie is belangrijk?

 • De winactie gaat van start op donderdag 13 september. Woensdag 19 september is de laatste dag dat je kunt deelnemen. De winnaar krijgt bericht via e-mail;
 • Like zowel Kaya Sieraden  en Ekebrouwer.nl op Facebook;
 • Deel het Facebookbericht en zorg dat je dit openbaar doet zodat het zichtbaar is;
 • Laat een reactie achter op mijn website onder dit artikel (reacties enkel onder het Facebookbericht tellen niet) op welk sieraad je verliefd geworden bent. Vergeet vooral je e-mailadres niet in te vullen zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt.

Heel veel plezier en succes bij de winactie!

Dit artikel bevat een samenwerking.

10 Comments

 1. Wat een leuk idee push-present baarkado
  Helaas zelf nooit gekregen . Ik ga je bericht delen en de link van Kaya wat een mooie sieraden zeg

 2. Wat een leuke actie! Ik vind de slavenarmband echt prachtig! Maar ben ooo gek op het infinity logo. Tot op heden geen goede aanleiding gehad om hem aan te schaffen maar met de 2e op komst lijkt het mij straks mooi om beide namen hier op te hebben. Ik vind de term ‘baargoud’ best grappig eigenlijk haha. Nu keihard duimen! Toitoi..

 3. Leuke actie zeg! 😉 En je hebt gelijk hahaha iedereen verdient af en toe eens iets leuks voor zichzelf! Ik maak dolgraag een kansje op het shoptegoed, daarmee zal ik dan een zilveren slavenarmband willen aanschaffen, met een mooie inspirerende positieve spreuk erop gegraveerd! 😉 Groetje Ilsiee

 4. Dit zou super leuk zijn na 2 bevallingen en geen cadeautje of wat dan ook.van mn man gekregen te hebben mezelf eens verwennen met deze win actie!
  ben huismoeder maar voel me meer moeder dan mezelf en misschien door deze sieraad hoop ik dan toch een stukje van mezelf terug te vinden.

 5. Hier is een Push Present onbekend dus ik heb het niet gehad… Dit is een mooie kans om het alsnog goed te maken 😉

 6. Hi Eke,
  Wat een leuke actie!!!! Ik heb 3x gepusht maar geen push cadeau gekregen. Ik vind de armband infinity trio leuk voor mijn 3 kindjes.

 7. Hoi Eke! Ik volg je al en kaya sieraden nu ook. Uiteraard ook de link gedeeld. Ik zou dit heel graag willen, ik ben verliefd geworden op de hartjes graffeer armbanden. Daar zou de na van mn dochter zo mooi op staan! Ik ben een alleenstaande mama dus geen papa die mij een cadeautje kon doen. Dit lijkt me echt super om elke dag te dragen!

 8. leuke actie ! ik hoop dat ik win zodat ik de gepersonaliseerde grafity armband clasic + bedeltje win voor kleine regilio.

 9. Hi Eke, wat leuk dat je een blog hebt gemaakt over het “baargoud” 🙂 omdat er hier discussie is ontstaan over het “push cadeau” doet het misschien nog wel veel meer zeer dat ik niets heb gekregen… mijn man was hiervan niet op de hoogte en is er daarna op aangesproken omdat hij niets had, hij heeft nog een herkansing gekregen maar zei dat het voelt als falen en dat hij het nu zeker niet meer gaat doen.. ik zou heel graag toch een aandenken willen hebben aan de geboorte van onze Liss maar ben bang dat als ik zelf iets ga kopen dat ik dan ruzie met hem krijg dus dat heb ik tot op heden nog steeds niet gedurfd… Als ik al die mooie sieraden zie op de site van Kaya zit ik met tranen in mijn ogen, ik zou dan ook heel graag de ketting ‘Verstrengeld’ bestellen als ik win met deze actie…

 10. Cindy Framke Reply

  Wat superleuk! Normaal is mijn mannetje ook niet zo romantisch ingesteld haha maar na mijn 2e bevalling werd ik ineens verrast met een mooi sieraad met de namen van onze 2 dochtertjes. Zo mooi. Nu ben ik in verwachting van ons 3e kindje en verwachten wij ons meisje in november. Dus ik doe heel graag mee. De geboortesteen sieraden vind ik erg gaaf. Dus zou dan een ketting of ring met de 3 namen van mijn dochtertjes uitkiezen en hun geboortesteen.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.