Zo. Volgens mij zijn we de hete periode nu echt voorbij! Wat een zomer hebben we gehad! Naar mijn idee soms echt te warm, maar wat hebben vele kinderen heerlijk genoten. Stiekem vind ik het wel fijn dat het wat frisser aan het worden is. Ik heb het snel koud en wat is er heerlijker om weer een top met lange mouwen te dragen en je in een vest te wikkelen? Ik kocht een aantal nieuwe items die nog best een hoog zomers gehalte hebben, maar ook prima kunnen doorgaan voor Herfstitems.

Parels voor de zwijnen

Parels voor de zwijnen

Het is helaas niet fantastisch zichtbaar, maar op deze zachte fijntricot trui zitten bij de schouders pareltjes. Misschien vind je het wat kakkineus, maar ik vind hem prachtig!

Op je strepen staan

Op je strepen staan

Ik ben ontzettend verliefd op dit klassiek gestreepte shirt van Tom Tailor. Hij is in veel maten beschikbaar en iets dikker dan een normaal shirt. Niet helemaal goed zichtbaar op de foto, maar de halslijn is prachtig!

Een dierenprintje is altijd goed

Een dierenprintje is altijd goed

Ik ben werkelijk wild van dierenprintjes en dan vooral de Leopard-variant. Dit fijne sweatshirt is heerlijk warm, heeft een fijn printje is reversible. Het voelt als een joggingbroek, maar is net wat gekleder.

Nou, dat was hem dan. Mijn eerste outfitpost! Ik vond het superspannend om dit te doen, maar ben erg blij met de foto’s. Laat het zeker even weten wat jij ervan vond en of ik dit vaker moet doen!

1 Comment

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.