Je hebt ze vast in je omgeving, van die mensen die het niet zo boeit hoe ze er uit zien. Haar lekker makkelijk. Kort of in die eeuwige paardenstaart. Mannen vaak een kapsel op standje tondeuse.  Vaak net een dagje te laat gewassen. Gaat er een lampje branden?

Confession

Oké, I’ve got to confes: zelf ben ik ook niet altijd miss Supersexy en tot in de puntjes perfect en die leuke vent van mij ook niet (daar kom ik zo even op terug). Ik heb namelijk niet altijd zin om make-up op te doen en even mijn haar dan in een knot doen gaat sneller. Wel probeer ik qua kleding er verzorgd bij te lopen, echt niet volgens de laatste mode, maar wel gewoon oké. Je zult mij niet snel aantreffen op een schoolplein of in de supermarkt met een joggingbroek aan. Of met nog erger: een fleecevest. Kom op mensen, er bestaat zoveel leuke kleding! Je hoeft echt de hoofdprijs niet te betalen om in plaats van dat t-shirt met een afbeelding van een wolf in maanlicht een ander leuk shirt te dragen.

Mijn echtgenoot en zijn kleding

En dan die echtgenoot van mij (en zijn kleding). Hij is sportief en draagt ook sportieve kleding. En dan bedoel ik niet een polo met een jeans en kekke sneakers. Nopes. Hij is docent Lichamelijke Opvoeding, ook wel gymleraar, en draagt daardoor bijna altijd trainingspakken. En hoewel ik zijn sportiviteit enorm waardeer, doe ik dat met zijn outfits wat minder. Ik moet hem namelijk echt in een jeans en leuk shirt dwingen. De argumenten als: “Maar dat droeg ik de vorige keer ook al” of “Ik heb zo weinig andere kleding” zijn voor mij echt niet valide. Want de meeste shopsessies voor hem eindigen toch vaak in een sportzaak in plaats van een jeanszaak.

Kers op de taart

Kers op de taart

Aangezien de man gelukkig lekker ambitieus is, komt er een moment dat hij zijn trainingspak gaat verruilen voor een ander pak. Of op zijn minst een overhemd van overhemden.com met een mooie pantalon. Als vrouw maak je mij niet blijer dan  dat hij er tiptop uitziet. Je ziet meteen zijn houding veranderen en mijn hart maakt dan stiekem wel een sprongetje.

Je kunt een betaalbaar overhemd kopen bij een van de vele kledingwarenhuizen, maar ik vind persoonlijk dat kwaliteit best wat mag kosten. Met een Eton overhemd weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt waar je echt wel een tijdje plezier van hebt. En niet alleen je man in zijn opbouwende carrière, maar jij als vrouw ook. Want het oog wil ook wat, nietwaar dames?

Wat voor outfit of kledingstuk die jouw partner draagt laat jouw hart sneller kloppen?

Dit artikel bevat een samenwerking.

12 Comments

 1. Zo herkenbaar dit! Mijn vriend draagt meestal een uniform en in het weekend wil hij er vooral lekker comfy bij zitten.

 2. Haha, zo grappig! Ik heb veel geluk met mijn boy: hij vindt het zelf altijd heel belangrijk om er verzorgd uit te zien. Hij draagt elke dag een overhemd =D

 3. De ene keer is het hier wat makkelijker, maar gelukkig houden we er allebei van om er leuk uit te zien. Niet alleen voor elkaar maar ook voor jezelf. Ik vind een mooie jeans en een tof overhemd met sneakers of mooie leren schoenen heel mooi altijd.

 4. Ik vind het mooi als mijn man een echt pak draagt maar dat is zelden. Meestal loopt hij op Birkenstocks met sokken er in… Tsja.

 5. Toen mijn man en ik net samen waren, droeg hij pakken, dit vond ik echt wel heel mooi staan, tegenwoordig is het meer overhemden zonder jasje en met een goede spijkerbroek, dat mag er ook zijn. Ik vind het ook leuk als hij een beetje extra er voor doet hoor.

 6. Als mijn vriend een overhemd aan heeft, haren netjes doet en een heerlijke parfum op…dan smelt ik 🙂

 7. Ooit droeg hij pakken, maar dat mis ik niet. Nu gelukkig een jeans met leuk shirt. Hoewel er daar best een paar van bij mogen, maar hij wil er niet voor shoppen

 8. Mijn man gaat dagelijks in een combinatie naar zijn werk. Dan ziet hij er goed uit.
  Maar in de weekenden is hij vaak aan het klussen en wordt zijn outfit aan aangepast. Dat is minder

 9. je hebt helemaal gelijk. Ik kan er ook van genieten als manlief net even wat extra zijn best doet. Ik heb hefgeluk dat ij vaker een shirt draagt en vind casual dan ook wel weer heeltof

 10. Ik vind mijn man ook erg sexy in een pak. Maar ik denk dat dit ook komt omdat hij het vertikt om er een te dragen. Hij heeft sowieso een erg goede kledingsmaak, dus ik heb niks te klagen!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.