Tja, mijn pinpas moest er weer aan geloven. Ik heb weer een flinke shopsessie gehouden. Deels online en deels ook in de winkel. Wat hebben ze toch een leuke kleertjes voor dat kleine grut!

Gierig of prijsbewust?

Ik weet niet of ik gierig ben of dat je me prijsbewust kunt noemen, maar ik vind het lastig om veel geld uit te geven aan kleertjes. Geloof me, de collectie van Noppies of Tumble & Dry vind ik prachtig, maar hell no dat ik € 15,- of meer ga aftikken voor een shirtje of een broekje. Daar draagt een baby het te kort voor en met een beetje mazzel kun je het weggooien omdat je de kots- of poepvlekken er niet uitkrijgt. Een hele budgetproofbabyshoplog dus!

Verschoningskussenhoes en matrashoes

Het linkeritem is een verschoningskussenhoes (€ 3,99). Voordat ik zwanger was had ik het al eens zien liggen bij Wibra, maar nu had ik een reden om het te kopen! Rechts zie je een matrashoeslaken voor een ledikant. De kleur komt niet helemaal lekker uit, maar het is een beetje Jade/mintig-groen, een kleur die we door willen voeren in de babykamer. Deze kocht ik bij Zeeman voor € 2,99.

Deze beide rompers kocht ik bij Zeeman. De linker, weer in dat favo tintje, is van biologisch katoen en kostte 2,79. De rechter heeft lange mouwen, iets waarvan ik er niet meer ga kopen, want dat ik best irritant met nog een bovenstuk erop. Maar dit printje was zo leuk dat het ook zo wel gedragen kan worden. Hij kostte € 2,49

Bij Zeeman spotte ik dit leuke broekje (€ 3,99) en shirtje (€ 2,49) met cactusprint. Een heerlijk setje voor de eerste weken en ik vind hem lekker stoer! Het donkerblauw gestreepte broekje komt van Wibra en was afgeprijsd van € 4,49 naar € 3,50.

Zara

Ook shopte ik bij Zara, zodra ik het geslacht wist. Zara heeft heerlijk zachte stoffen, ideaal dus voor kleintjes!

Zara

Eigenlijk vind ik dit shirtje bij nader inzien iets te donker. Het heeft iets sombers ofzo. Maar ach, het schamele prijsje van € 4,99 mag de pret niet drukken, toch?

Zara

Waar ik mijn newborn dus liever in zie, zijn dit soort printjes en kleuren. Lekker fris en meer “Nieuw leven”. Get me? Dit exemplaar kostte ook € 4,99.

Zara

Liefde op het eerste gezicht, dit broekje (€ 5,99), ik vind het zo leuk met dat bergen- en bosprintje! Net even wat anders en helemaal Zara!

Inmiddels heb ik alweer wat items gekocht bij Prenatal en Hema. Ook kocht ik een omslagdoek van een vrouw die deze zelf gemaakt heeft. Ik laat het je zeker zien in een andere shoplog!

Welk item vind jij het leukste?

 

26 Comments

  1. Zo leuk zulk soort baby aankopen! Ik ben okk best gierig wat dat betreft, ze dragen het maar zo kort dat ik er niet teveel aan wil besteden.
    Liefs

  2. Dit scoort idd wel heel hoog op de schattigheidsmeter. Het is dat ik zelf nog geen mama ben… 😉

  3. Super schattig allemaal! Ik vind juist het donkere shirtje heel gaaf! Maar ik hou dan ook echt van donkere kleding. Ik snap wel dat je het voor je newborn misschien iets te donker vindt.
    Leuk hoor! Leuk vooruitzicht

  4. Dat donkere shirtje vind ik toch het leukste haha maar ik houd dan ook niet zo van zoetsappig. Ik kocht trouwens noppies etc in de sale.. dan zijn de prijzen leuk!

  5. Heel verstandig om niet te dure kleertjes te kopen voor de kleine. Voor dat je het weet zijn ze eruit gegroeid. En bij Zeeman en H&M hebben ze ook hele kleertjes. Ik vind het donkere t-shirt erg leuk. Maar dan wel als de baby al wat groter is.

  6. Snap het wel ben soms verbaasd wat mensen uitgeven aan babykleding of de hoeveelheid terwijl ze er toch uitgroeien

  7. Volgens mij ben ik de enige moeder die het wel eens probeert maar nooit iets kan vinden bij Zara. Letterlijk. Ik zie door de bomen het bos niet daar.

  8. Youandi van Riet Reply

    Als je goed zoekt zijn er hele leuke baby kleertjes te vinden voor kleine prijzen en inderdaad ze groeien er zo uit dus heel zonde om er veel geld aan uit te geven 😛 bij Primark kun je ook hele leuke babykleding scoren trouwens 😉

  9. Wat een leuke spulletjes allemaal. Ik heb ook niet veel geld uitgegeven aan de eerste kleertjes ook omdat ze er zo snel uitgroeien

  10. Zo’n leuke spulletjes! Ik zou ook echt geen 15 euro kunnen geven aan een kledingstuk voor een heel jong kind, daar groeien ze toch zo snel weer uit! Ik zou zelf naar Primark gaan hier in Ierland, ook echt hele goedkope prijzen en vaak leuke prints!

  11. Leuke items! Ik ben vooral ook dol op de Zara en vooral ook op de prijsjes. Wij letten daar ook altijd op. Dat donkere shirtje vind ik wel leuk hoor! Combineren met een lichte broek misschien?

  12. Leuke he Eke al dat schoppen ☺️
    Ik shop graag bij tumble maar dan wel in bataviastad! Echt een tip om eens langs te gaan.
    Ook Marks en spencer is bij mij erg favoriet, vaak heb je setjes van 3 voor een 10tje ( plus heerlijk online ☺️)

    X

  13. Wat super schattig! Ik vind het shirt ‘nieuw leven’ heel erg leuk. Straalt een beetje lente uit. Leuk dat je dit deelt met je lezers.

  14. Zo verslavend hè… ik ben iets teveel losgeslagen; Moos past al heel veel niet meer haha… Maar bewaar het wel lekker voor een tweede ukkie misschien. Mag ik dat nu al zeggen? (FACEPALM)

  15. Zo schattig al dat kleine spul. Ik kon het ook altijd moeilijk laten liggen in de winkels

  16. Wat een leuke en schattige kleertjes! En voor een goed prijsje gekocht wat mij betreft 🙂

  17. Het broekje van de zara is echt te schattig!
    En niks krenterig hoor. Snap volledig dat je geen 15 euro gaat uitgeven voor iets dat 1 of 2 keer gedragen kan worden.

  18. Wat super lief en cute kleren. zo leuk om te zien en te shoppen vooral ha..ha… Alleen heb ik geen meer kleine dus ik kijk alleen maar. Bij Zeeman zie ik erg leuk baby kleren met erg leuke patroontjes

  19. Zo’n hoes over het verschoningskussen is inderdaad erg handig! Dat blijft tenminste goed zitten! En deze is nog leuk om te zien ook.

  20. Ik vind het shirt dat jij te donker vindt het mooist 😀 En inderdaad een hele mooie prijs. Ik vind Zara ook tof voor kinderkleding.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.