Over drie-en-een-halve week is het zo ver: dan mag ik mijn 34ste verjaardag vieren. En een verjaardag is geen verjaardag als er geen verlanglijstje is, toch? Vorig jaar heb je ook al kunnen zien wat ik vroeg voor mijn verjaardag en ook dit jaar laat ik jullie meedelen in mijn verjaardagvoorpret, haha.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik op het moment weinig wensen heb. Ik vind het veel leuker om dingen voor onze baby in aantocht te kopen dan voor mezelf. Maar hey, ik ben ook belangrijk, dus heb ik toch wat dingen kunnen verzinnen!

Waterkoker

Waterkoker

Enorm sexy kado, deze waterkoker (€ 30,- ook in babyblauw te krijgen). Op dit moment heb ik een prachtig roze waterkoker, maar man, die is zo traag dat je hem ’s avonds aan moet zetten als je in de ochtend een kopje thee wilt. En deze van Hema vind ik erg leuk! Hij heeft ook ooit een designprijs gewonnen.

Hotelovernachting met Le Husband

Hotelovernachting met Le Husband

Het is alweer veel te lang geleden dat Jeroen en ik een nachtje samen zijn weggeweest! Het ideale verjaardagskado dus! En als ik dan toch nog wat wensen (nou ja, het is zeg maar een harde eis) mag doorgeven, dan wil ik graag een bad. Niet zo’n lullig woningbouwding, maar een normale of grote. En dan natuurlijk het liefste IN de hotelkamer, naast het bed ofzo. Dan kunnen we toch samen een filmpje kijken. Jeroen hangend op bed en ik in bad.

Mint Chocolate palette

Mint Chocolate palette

Bron foto: www.boozyshop.nl

Dit prachtige, gevarieerde oogschaduwpalette (€ 9,95) om aan mijn verzameling I Heart Chocolate-palettes toe te voegen. Ik gebruik de palettes amper, maar wil ze toch elke keer hebben als er een nieuwe uitkomt.  Dit exemplaar mag dus ook niet ontbreken op mijn verlanglijstje!

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten

Sommige mensen haten ze, vinden het een fantasieloos cadeau, maar ik vind het fijn om cadeaukaarten te krijgen! Zo kan ik het gebruiken voor een wat duurder item wat ik misschien niet zo snel zou kopen zonder die kaarten. Mijn favoriet? Hmmm, lastig! Hema, Douglas, en nu met dat jochie in mijn buik vind ik Prenatal ook wel erg leuk!

Een niet zo’n heel erg lang lijstje dit jaar, maar ik heb genoeg spullen voor mezelf! Mijn make-upkasten puilen uit en ik ben supergelukkig met mijn twee mannen en derde kereltje op komst. Daar kan geen kado tegen op!

Wat staat er op jouw verjaardagslijstje?

 

 

30 Comments

 1. Ik zal eens kijken wat ik voor je bestel….
  Ik heb geen wensen voor mijn verjaardag. Het is dan net na de zomervakantie dus waarschijnlijk wil ik geld! Ik heb alles al wat ik wil hebben dus tja…lastig. Als jij langskomt is het al een cadeautje.

 2. Ik wist niet dat die mint versie van i heart er ook was! Ik verzamel ze ook haha! Heerlijke palette en die waterkoker vind ik super tof!

 3. Sinds wij gisteren ons nieuwe matras kregen: een mooie beddengoedset van katoensatijn! Die waarschijnlijk niet zou misstaan in zo’n hotelkamer met groot bad naast het bed 😉

  Maar die schuif ik dus door naar mijn verlanglijstje, want ik word ook 34 dit jaar! Voorlopig nog niet, maar dan heb ik vast wat voor op het lijstje 🙂

 4. Je staat alweer in mijn agenda hoor! 😀 Zal weer even wat leuks bedenken haha 😉 Mijn verjaardag duurt nog even maar dan maak ik zeker ook een leuke wishlist 😀

 5. Wat een leuke cadeau’s zeg. Vooral de waterkoker, wat een beauty! Mijn verjaardag duurt nog lang, heb voor alsnog geen cadeauwensen!

 6. Mooi lijstje! Ik zat ook al te kijken wat ik voor me verjaardag wil komende maand en enige wat ik me kan bedenken is een kleed voor mijn woonkamer, en het liefst zo een hele zachte waar je nooit meer af wilt haha.

 7. Ik weet echt totaal niet wat ik wil hebben… Misschien een nieuwe lens voor mijn fotocamera ofzo. Op de één of andere manier bedenk ik dat soort dingen altijd pas ná mijn verjaardag haha.

 8. Die waterkoker is leuk!! Ik heb nog een tegoed bon voor een waterkoker als cadeau. Miss deze maar kopen!

 9. Over een paar weken ben ik ook jarig, maar nog geen idee wat te vragen. Ik denk dat het een bijdrage wordt voor een iWatch

 10. Die waterkoker is zo stijlvol! Ik krijg ook altijd cadeaukaarten, liever zo dan dat mensen zich suf zoeken en dan misschien iets geven dat ik al had (of niet kan gebruiken)

 11. Een heel normaal lijstje. Vooral dat reisje lijkt mij wel leuk. Hopelijk krijg je wat je wilt.

 12. Wat een te gekke waterkoker!!! Ik ben eigenlijk op zoek naar een nieuwe ‘ketel’, hoe heet het eigenlijk precies. Ook zo’n ding waar je thee in zet … een fluitketel! Daar had de Hema vroeger ook zo’n leukerd van: Le Lapin, maar die is helaas niet meer (nieuw) te krijgen. Jammer.
  Ik heb vorig jaar een mini-fotostudio gekregen voor mijn verjaardag. Echt überblij mee! Voor productfotografie bijvoorbeeld.

 13. Oh die waterkoker vind ik echt tof! Ik heb eigenlijk nooit zoveel wensen op mijn lijstje. Ik bedenk ze altijd pas na mijn verjaardag

 14. Jaaaa, die waterkoker is heel erg mooi! En inderdaad: ik hou ook van cadeaukaarten. Ik heb van de week nog een mooi fotoboek besteld en ik ben er blij mee! Zeker ook handig als je nog niet direct weet wat je wilt

 15. Wat een gave items zeg! Ik zou nog graag een speciale lamp willen hebben voor mijn camera en een overnachting in Londen.

 16. Dat chocolade palette is echt iets voor mij! Zelf heb ik de Golden bar, maar zou mijn “collectie” ook willen uitbreiden. Een hoteluitje met de boyfriend wil ik ook wel, want da’s veel te lang geleden.

 17. Een leuk verlanglijst, die waterkoker is echt helemaal top! Ik ben over een maand jarig, maar weet het echt nog niet wat ik wil vragen 🙂

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.