Mensen, ik loop hopeloos achter met mijn blogplanning. Afgelopen donderdag kwam er zelfs geen video of artikel online! Omdat ik toch wel erg houd van enige routine en dit niet goed voelt, praat ik jullie bij in een persoonlijke update.

Megadruk

Verwacht geen ernstigheden of een juicy reden van mijn gemoedstoestand, haha. Ik zit op een hoop vlakken echt heerlijk in mijn vel. Ik geniet enorm van de dagen samen met Jeroen en Max en probeer daar ook wat meer tijd in te stoppen, dat verdienen ze. Ook zijn de eerste maanden van het jaar altijd megadruk met verjaardagen en andere (leuke!) verplichtingen. Ook probeer ik elk moment te genieten van mijn zwangerschap. Mijn beginnende buik, het getrappel van het druktemakertje en zelfs de ongemakken zoals mijn tergend slechte longinhoud en mijn gewaggel waardeer ik.

Het is dus voor mij een beetje zoeken waar ik mijn vrije tijd aan besteed. Dit doe ik graag aan mijn gezin, familie en vrienden, maar ook aan mijn geliefde website. Ik vind het zo enorm leuk om artikelen te schrijven. Elke keer weer leuke onderwerpen verzinnen om over te schrijven en dat maken tot iets moois, iets van mezelf. Ook krijg ik steeds meer opdrachten en dat is voor mij de bevestiging dat ik het best oké doe. Men wil mij gewoon betalen!

Beauty

Beauty

Oorspronkelijk begonnen ik met schrijven en filmen over Beauty. Al snel kwamen daar persoonlijke en lifestyle items bij. Inmiddels kan ik concluderen dat het zwanger zijn en het (opnieuw) krijgen van een kindje een grote plaats in mijn leven heeft en dat zie je dus ook op mijn website. Ik kan me dus voorstellen dat als je me ooit bent gaan volgen voor het Beautygedeelte, je nu  een beetje op me uitgekeken en gelezen raakt. Ik wil me voor nu niet vastleggen op een bepaalde niche, maar schrijven over waar ik mij op dat moment mee bezig hou. En dat is nu iets minder met Beauty, maar dat komt vast wel weer terug.

Youtube

En dan hebben we nog Youtube, iets wat lange tijd echt veel plezier gaf, zie ik nu als een opgave. Ik hik enorm tegen het opnemen van video’s aan en vertoon daarin iets te veel opneemontwijkend gedrag, haha. De video’s die goed scoren, zijn shoplogs en dan met name van AliExpress. De rest scoort beduidend minder en dat motiveert natuurlijk ook niet. Hoe dit zich verder gaat ontwikkelen, weet ik niet. Ik denk dat ik gewoon een video maak wanneer ik daar zin in heb en anders niet. Moeten jullie het dus gewoon even lekker met mijn artikelen doen.

Nou, genoeg geleuterd. Ik ga proberen weer een beetje bij te komen met artikelen schrijven zodat ik weer regelmatig content heb. Voor jou, lieve lezer, bedankt dat je me leest en kijkt, waardeer ik enorm!

20 Comments

 1. Wat jammer dat je youtube als een opgave bent gaan zien.. Wie weet als je weer wat rust hebt?

 2. Fijn dat je je uitstekend voelt en dat alles goed gaat. Dat is toch het belangrijkst. Youtube filmpjes mis ik niet op een blog. Als ik een vlog wil zien ga ik niet naar een blog : )

 3. No je hebt gelijk hoor, geniet lekker van de mensen om je heen en je zwangerschap. Fijn dat je je goed voelt. Ik ben zelf niet zo van de vlogs kijken, maar dat zal misschien met de leeftijd te aken hebben ( 40+)

 4. Goed te lezen dat het goed gaat. Leuk ook dat je blog groeit en er betaalde opdrachten zijn, maar vergeet zeker niet te genieten van de bijzondere periode van het zwanger zijn

 5. Lekker genieten van je gezin! En als je zin hebt gewoon een leuk filmpje opnemen met een shoplog van Ali!

 6. Haha, dat video’s soms een opgave zijn herken ik wel hoor. Ik vind het heel logisch dat er periodes zijn waarin het ene beter werkt dan het andere. Doe gewoon wat jou goed lijkt. Als je dingen gaat maken puur omdat je het nu eenmaal ooit zo hebt bedacht zien we dat toch terug 🙂

 7. Tijdelijk even een stop op de youtube filmpjes dan. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

 8. Ik denk dat je er gewoon aan moet beginnen wanneer je weer nieuwe motivatie hebt gevonden. Als je zelf blij bent met het resultaat maken al die cijfertjes ook een stuk minder uit 😉

 9. We trekken er niets van aan! We kunnen veel aan de kant zetten, maar familie daarentegen. Heel begrijpelijk dus. Geduld is een schone zaak en je volgers zullen er ongetwijfeld begrip voor hebben.

 10. Lekker doen waar jij je goed bij voelt hoor! Zwanger zijn vraagt over het algemeen al heel veel van je energie. Youtube komt wel weer 🙂 En wat betreft de afwisseling. Niks mis mee hoor. Ik begon ook ooit als beauty blogger, maar ondertussen heb ik een uitgebreider niche. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

  Je doet het super meid!

 11. Heel herkenbaar dat je soms gewoon niet aan bloggen toekomt of dat de inspiratie ontbreekt. In drukke tijden loop ik soms wat oude artikelen door die ik (met wat kleine aanpassingen) kan hergebruiken. Geeft rust op drukke en inspiratieloze momenten.

 12. Klinkt niet helemaal oke in mijn oren maar ik snap het wel. Je bent youtube meer als een business gaan zien en dus een opgave.

 13. Je moet doen waar je je goed bij voelt, altijd super leuk natuurlijk dat een blog zo goed loopt, maar je zwangerschap is ook iets heel moois!

 14. Vloggen kun je zo goed! Maar het is idd heel tijdrovend ook… komt misschien later wel weer. Denk wel dat als je het ziet als een “moetje” dat je het straks geen klap meer aan vindt! Ik vind het trouwens juist leuk dat het niet alleen bjoetie meer is waar je over schrijft. Diversiteit vind ik juist het leuke aan je blog. Alsof je een tijdschrift leest met allerlei leuke dingen voor chicks. Jwz. Keep going en geniet van je pregnancy!

 15. Wat fijn dat je je goed voelt tijdens deze bijzondere periode, genoeg inspiratie dus! Heerlijk he wanneer je blog steeds meer business wordt, verdiend dus, geniet ervan!

 16. Herken het wel ga daarom nog niet meer bloggen dan 3 dagen wil er soms meer of voel soms druk voor meer maar blijf er echt bij

 17. Ik heb eindelijk een manier gevonden om alles te combineren en waarbij ik me ook goed voel. YouTube lijkt mij ook iets wat als een ‘moeten’ gaat voelen. Dat is denk ik ook de reden waarom ik er nog niet aan ben begonnen haha.

 18. Goed dat je meer voor jezelf gaat kiezen. Soms merk ik ook wel eens dat ik teveel ga doen tegen mijn zin in. Gewoon schrijven en videos maken als je zin hebt!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.