Vorig jaar november maakte ik al een wish list met een aantal van mijn gewenste items welke ik nog heel graag wilde aanschaffen. Op twee dingen na heb ik alles van het lijstje aangeschaft. Gaat dat me deze keer opnieuw lukken met de onderstaande items? Lees en kijk lekker mee naar de producten op mijn Beauty Wish List van het najaar 2017!

Kenzo World

Kenzo World

Bron foto: www.douglas.nl

Er zat een proefje van dit parfum (€ 64,71 voor 30ml) bij een tijdschrift en toen ik het rook was ik op slag verliefd! Wat een heerlijke en bijzondere geur! Ken je het nog niet? Ga dan zeker even snuffelen bij de parfumerie!

Maybelline The Burgundy Bar

Maybelline The Burgundy Bar

Bron foto: www. pinterest.com

Ik volg Maybelline op Instagram omdat ik verliefd ben op hun oogschaduwpallettes. Ik zag deze voorbij komen en ik was verkocht. Ik MOET deze hebben. Maar goed, The Burgundy Bar is helaas (nog) niet in Nederland te krijgen. Hij is wel verkrijgbaar via de Duitse Amazon, misschien daar maar bestellen…

Vitis Whitening Tandpasta

Vitis Whitening Tandpasta

Bron foto: www.dentaid.nl

Ik heb ontzettend veel goede verhalen gehoord over deze tandpasta (€ 5,49), helemaal in combinatie met de elektrische tandenborstels van Oral B. Nu heb ik niet perse hele gele tanden, maar witter mag natuurlijk altijd!

MAC Soft and Gentle

MAC Soft and Gentle

Bron foto: www.douglas.nl

Lieve Charlotte, die mij meenam naar het Benefit-event, heeft me verliefd gemaakt op Mineralize Skinfinish Highlighter in de kleur Soft and Gentle van MAC. Je weet inmiddels van mijn voorliefde van highlighters, en dit is toch wel echt een pareltje! De prijs (€ 31,50) houd me nog wel een beetje tegen…

 

33 Comments

 1. Vind het palette van Maybelline toch wel het mooist, echt herfstig. Het geurtje ken ik niet, ben heel merkvast maar zal eens kijken als ik eens in een parfumerie kom. Heb zelf eigenlijk geen beauty wishlist, al is een mooie mascara altijd goed!

 2. Wat een mooie producten. Ik vind de parfum van kenza prachtig verpakt. De oogschaduwpallete van Maybelline vind ik ook heel erg mooi.

 3. Oeh mooi wensenlijstje heb je hoor! Vooral dat pallet van maybelline is geweldig mooi!

 4. Er moet wat te wensen zijn! Ik denk dat je een heel eind gaat komen om de items van deze lijst te kopen 😉 Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar het parfum!

 5. Super mooie wishlist, ik ga er meteen een paar van overnemen voor die van mij!
  Die whitening tandpasta heb ik nog niet geprobeerd, maar je moet zeker ook eens de producten van iWhite proberen, want die zijn écht heel fijn en veilig voor de tanden =D

 6. Ben benieuwd naar de minerale make up foundation op poederbasis; ga even een tester bestellen! En het parfum van Kenzo is inderdaad erg fijn!

 7. Leuk dat je een lijstje maakt met dingen die je graag wilt hebben. Ik vraag me wel af in welk tijdsbestek je deze artikelen wilt bemachtigen!

 8. Wauw wat een mooi parfum flesje! Ik heb niet echt een beauty wishlist, al zou ik wel een keer een heerlijke massage of iets willen

 9. Wow, wat een mooie flacon van Kenzo! Er staat niet heel veel op mijn wishlist, behalve een nieuwe lippenstift van Clarins. Ik ga binnenkort naar de dermatoloog omdat ik een ontsteking (gezichtshuid) blijf houden, dus ik kan helaas heel weinig gebruiken. Al helemaal geen foundation of highlighter. Dat krijg ik wel op als ik bij Koffietijd ben trouwens, dus dat moet ik erna zo snel mogelijk eraf halen, anders is het weer volop redness en bultjes. Heel lastig. Prachtige attributen die op je wishlist staan moet ik zeggen.

 10. Wat mooi beauty producten staan in je verlanglijstje. Dit parfum ben ik benieuwd naar.

 11. Leuk verlanglijstje zo hoor. Ik moet deze week toch echt een nieuwe mascara kopen. Voor de rest heb ik geen verlanglijst puur omdat ik niet niet zo veel make up heb of gebruik.

 12. Mooie producten heb je op je wishlist staan! Ik gebruik zelf een andere tandpasta van Vitis en die is ook super goed/fijn x

 13. Als ik foundation gebruik , dan is dat in poedervorm. Die Mineralissima ziet er prachtig uit!

 14. Mooie producten! Ik vind het i heart make up palette echt heel mooi. Die gaat op mijn wishlist!

 15. Die Burgundy Bar ziet er wel heel fijn uit! Ik heb voor mezelf ook al een heel aantal dingen op een lijstje gezet, want morgen ben ik jarig!

 16. De I Heart Makeup Chocolate Palette Rose Gold Bar Palette! Wat een mooie kleuren. Daar zou ik erg blij van worden

 17. Dat palette van Maybelline ziet er wel heel goed uit! Het zijn ook echt mijn kleuren.

 18. Heerlijk lijstje! Op mijn beauty wishlist staan met stip op nummer één enkele nieuwe kwasten van Real Techniques. Die werken zo makkelijk!

 19. Jaren oogschaduw van Catrice gebruikt,maar tot mijn spijt is mijn favoriete quatro niet meer in het assortiment.Deze week eindelijk eens een’ higher end’ oogschaduwpalette besteld..namelijk van Tarte de Tartelette in bloom.Prachtige verpakking en mooie kleuren..ik ben benieuwd!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.