In september volgde ik een make-upworkshop bij Mineralissima. In de maandvlog van september heb je hier al een klein stukje van kunnen zien. Ik ben ontzettend enthousiast geworden over Mineralissima en ik ga binnenkort een minerale foundation bestellen en misschien ook wel wat andere items.

Ga lekker kijken en geniet van mijn nieuwste video!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

16 Comments

  1. Leuke uitgebreide video. Zelf aantal keer make op workshop gevolgd, altijd heel leuk. Kende het merk immers nog niet!

  2. Leuke en vooral uitgebreide video heb je van deze workshop gemaakt

  3. Eu não tinha visto esse produto antes de chegar ao seu blog. Gostei do formato do seu vídeo.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.