Het afgelopen jaar is voor mij op persoonlijk vlak best pittig geweest. Ik had erg weinig energie en was flink oververmoeid. Het schrijven en opnemen van video’s, met al het voor- en nawerk wat daarbij komt kijken, heeft mij geholpen om de spaarzame energie die ik had te behouden. Het feit dat jij mijn artikelen hebt gelezen, mijn video’s hebt gekeken en leuke reacties hebt achtergelaten zijn enorm waardevol geweest. Ik heb enorm lieve en leuke medebloggers leren kennen waar ik veel van heb geleerd en die mij op plekken brachten waar ik zelf niet zo snel zou komen. Met sommige volgers en medebloggers heb ik erg leuk persoonlijk contact en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Verandering

Hoewel ik nog niet ben waar ik wil zijn, wil ik de komende tijd gebruiken om mijn website mooier en beter in te delen. Ik voel dat het tijd is voor verandering en ik vind het belangrijk om daar nu mee te starten. Naast Beauty plaatste ik ook af en toe Persoonlijke of Lifestyle artikelen en video’s en dat zijn ook drie onderwerpen waar ik meer in wil gaan variëren. Je bent gewend dat ik op dinsdag een artikel, op donderdag een video en op zondag een weekvlog online zet. Ik vind regelmaat zelf erg prettig, maar ik merk de laatste tijd dat ik artikelen afraffel of video’s opneem als ik daar geen zin in heb. Dat strookt niet met wat ik wil neerzetten. Ik wil kwalitatief goede artikelen en video’s plaatsen en het bereik van mijn website en alle kanalen die hierbij horen groter laten worden.

Bedankt

De komende tijd zal ik minder artikelen of video’s plaatsen en de tijd nemen om mooie, leuke en goede artikelen en video’s te maken. Ook wil ik tijd investeren in het opdoen van kennis over bloggen en alles eromheen . Ik heb een flinke stapel boeken en websites klaarliggen om te lezen en ik wil nu tijd maken om daar mee bezig te gaan. Wanneer er een nieuwe video, weekvlog of artikel aankomt durf ik nu nog niet te zeggen, maar dat zien jullie natuurlijk vanzelf. Er staan nog een aantal dingen ingepland, dus helemaal stil zal het niet worden, maar de regelmaat en frequentie zal anders zijn en lager liggen.

Voor nu in ieder geval bedankt. Bedankt dat jij mijn website bezoekt en mijn video’s bekijkt. Dat je leuke reacties achterlaat en likes geeft. Ik beloof je binnenkort terug te zijn met fijne dingen. Tot snel!

20 Comments

 1. Wat ziet alles er netjes en verzorgd uit, heel veel succes met de veranderingen die je wilt gaan toepassen!

 2. Ik ben benieuwd naar jouw blogposts! Neem de tijd en ik zie het wel verschijnen op Facebook 🙂

 3. Rita Ruck Wierink Reply

  Mooi geschreven neem de tijd dan kun je er weer tegen aan
  Met alle mooie nieuwe ideeën ☺

 4. Neem je tijd mop! Niets dwingt je om van je hobby je werk te maken. Investeren is altijd goed. En boeken lezen, woo. Have fun 🙂

 5. Veel succes! En kwaliteit gaat inderdaad boven kwantiteit, goed dat je die keuze hebt durven maken 🙂

 6. Succes met de nieuwe weg die je in wilt slaan. Neem er de tijd voor en schrijf over dingen die je wilt delen. Niet omdat het moet.

 7. Succes! Soms is het goed om even tijd te investeren om te bouwen aan de achterkant van je blog

 8. Heel veel succes, de kwaliteit van je artikelen is ook veel belangrijker dan de hoeveelheid artikelen!

 9. Heel goed dat je er over gaat nadenken. Ik ben het met je eens dat kwaliteit ook belangrijker is. Veel succes!

 10. Ik denk dat je niet de enige bent die af en toe lekker even wat anders wil. Je hebt helemaal gelijk. Ik ben benieuwd naar je content. En natuurlijk naar boekreviews 😛

 11. Leuk dat je je verder wik gaan verdiepen. Daar krijg je ook weer nieuwe energie van! Neem er lekker de tijd voor

 12. Wat mooi en goed dat je aan jezelf denkt! Ik snap dat je kwalitatief goede artikelen wilt neerzetten en dat is soms altijd een struggle, maar dan is het beter om daar de tijd voor te nemen 🙂

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.