Zoals je eerder in mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag hebt kunnen lezen, staat een Brow Wax bij een Benefit Brow Bar al een tijdje op mijn Beauty Wish List. Ik kreeg voor mijn verjaardag een aantal waardebonnen van Douglas en laten zij nou net in sommige filialen een Benefit Brow Bar hebben! Het ideale moment om een Brow Wax te laten doen bij Benefit Brow Bar!

Wenkbrauwen laten verwilderen

Voordat ik de afspraak maakte, besloot ik eerst even een week of twee a drie niets aan aan mijn wenkbrauwen te doen. Ik heb mijn wenkbrauwen dus lekker laten verwilderen, haha. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit wel heel lastig vond, want ik vind het belangrijk dat in ieder geval mijn wenkbrauwen er een beetje oké uitzien. De foto hieronder geeft een zwakke impressie, je ziet niet veel, maar ik hoop toch dat je me gelooft dat het er niet best uitzag.

Wenkbrauwen laten verwilderen

Brow Wax

Ik werd ontzettend warm en enthousiast ontvangen in het Douglas-filiaal in Almere. Ik mocht vast plaatsnemen bij de Benefit Bar en verlekkerde mij aan de prachtige producten. Dit is echt een hemel voor mij, haha.

Brow Wax

Na eventjes gewacht te hebben, kwam de dame die mij onder handen zou nemen en begon te vertellen wat ze zou gaan doen. Ze begon met een Brow Mapping, hiermee bepalen ze door het gebruik van een prachtig langwerpig stokje (niet het juiste woord, maar ik kan het even niet beter omschrijven) de juiste vorm voor je wenkbrauwen. Je kunt dit ook thuis doen en ik leg je even uit waar je op moet letten. All you need is a spiegel, een langwerpig en dun voorwerp en een oogpotlood (non-waterproof).

  • Het begin van je wenkbrauw bepaal je door het voorwerp langs je neusvleugel recht omhoog te houden. Zet een streep langs het voorwerp. Je weet nu dat alle haartjes voor het streepje weg kunnen;
  • Het hoogste punt van je wenkbrauw bepaal je door het voorwerp schuin langs je neusvleugel omhoog te houden. Let er hierbij op dat je je iris kruist. Waar het voorwerp eindigt, is als het goed is het hoogste punt;
  • Het einde van je wenkbrauw bepaald je door het voorwerp opnieuw schuin langs je neusvleugel te houden. Nu hoort het voorwerp je buitenste ooghoek te kruizen en schuin omhoog te gaan. Ook hier kun je een streep trekken en alles aan haartjes na de streep mag weg.

Hierna begon het leukste gedeelte, het waxen! Echt mensen, je kunt mij niet blijer maken dan het warme gevoel van wax op mijn huid, haha. Onder en naast mijn wenkbrauwen werden de haartjes verwijderd, maar ook de (dons)haartjes erboven, iets wat ik zelf nooit zou durven, want ik zou geheid per ongeluk mijn halve wenkbrauwen weghalen. Ook knipte ze de wat langere haartjes aan het begin van mijn wenkbrauwen, whoehoe!

Ik kon wel janken toen ik het eindresultaat zag. Man, wat moohooi! Ook werden mijn wenkbrauwen nog krachtiger gemaakt door ze even in te kleuren met een Brow Marker van Douglas zelf. Dit product heb ik ook direct gekocht omdat je zo precies kan tekenen. In de winkel zag het er wel wat natuurlijker uit dan als ik nu de foto bekijk, maar ik ben zo blij!

Het eindresultaat

Ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat? Ik laat je niet langer wachten in spanning…

Het eindresultaat

Opnieuw een niet heel denderende foto, maar ze zijn onwijs on fleek, of wat? In de weekvlog die komende zondag online komt kun je ze beter bekijken, denk ik, haha.

Eindconclusie? Bezoek die Brow Bar een keertje. Gun het jezelf. Je kan er alleen maar van opknappen, ook al houd je zelf je wenkbrauwen regelmatig bij. Je verdient het gewoon! Voor € 25,-  heb je een treatment en ik vind het ’t geld zeker waard!

11 Comments

  1. Dit staat echt nog op mijn bucketlist, lijkt me zo heerlijk om eens goed te laten doen. Het resultaat mag er wezen hoor!

  2. Pingback: Easy Peasy Pretty, Please | Wenkbrauwen - EkeBrouwer.nl

  3. Mooi gedaan! Ik heb nog nooit m’n wenkbrauwen door een ander later doen. Lijkt me heel eng haha. Bang dat ze het juist verpesten en te veel weghalen. M’n wenkbrauwen hebben ook van nature al een mooie vorm en hoef alleen wat verdwaalde haartjes weg te halen. Boven harsen doe ik ook wel eens. Dan is het zo smooth! Ik doe dat m’n strips, kan je niet misgaan bijna.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.