Als je niet echt een veelvuldige kijker bent van Beautybloggers op Youtube, dan zal de titel je vast geen moer zeggen of zelfs misleidend zijn. Toch is het een veelvuldig aangevraagde video. Maar wat is het dan? Well, I’ll explain.

Room tour

Room? Slagroom? Kookroom? Nein! Room, als in kamer en daar een tour van. Ik laat je de kamer zien waar ik mijn make-up bewaar en opdoe en waar ik video’s opneem en foto’s maak. Je zult wel denken: “zo zo, decadent hoor, een eigen kamer voor je make-up”. Maar hey, zolang die ex-babykamer van Max nog niet gevuld is met een nieuwe baby, bewaar ik er maar mijn andere baby’s!

Make-up Stash

Make-up Stash is de totale hoeveelheid make-up en daarbij horende toebehoren die iemand bezit. En nu kun je dus kennismaken met mijn shitload. Want ik heb veel. Heel veel. En dat bedoel ik niet poenerig of om superstoer over te komen. Het is zelfs zo dat ik geen producten meer bijkoop, tenzij het heel mooi of speciaal is of ik er een goede review over heb gelezen of gezien. Ja echt!

Maar hey, genoeg gebabbeld, pak wat te drinken en te kanen en ga lekker zitten!

4 Comments

  1. Onwijs leuk om te zien <3 wat heb je een super mooie blog! Ik ga je opzoeken op instagram 🙂
    Veel liefs, Florentine

  2. Pingback: Make-Up Stash opruimen - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.