In een eerdere video kon je kennismaken met mijn Make-Up Stash. Ik had al een beetje in de gaten dat er wel wat dingen weg konden en besloot dus mijn Make-Up stash te gaan opruimen. Ik laat je precies zien wat ik wegdoe, waar ik over twijfel en wat ik toch niet besluit weg te gooien. Kijk je mee?

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Heerlijk af en toe om alles op te ruimen he? Weer een beetje overzicht in de chaos 😉 Helpt me er aan herinneren dat ik dat ook maar weer eens moet doen…

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.