Tweeeneenhalve week geleden moest ik in Amsterdam zijn voor een ziekenhuisafspraak. Al weken daarvoor besloot ik om dan even naar de nieuwe Primark te gaan. Gewoon, omdat ik het heerlijk vind om even man- en kindloos rond te dolen (geloof me, je kan je niet voorstellen als je geen kinderen hebt, hoe fijn het is om zonder hen te shoppen).

Maar die nieuwe Primark he, wat een hemel! Het was nog vrij rustig, omdat ik vroeg was. Ik kon dus heerlijk overal rondstruinen zonder mensen in mijn aura en als je mij kent dan weet je dat dat beter is voor iedereen, haha. Dit filiaal is ruim opgezet, heeft zeven etages en door het hele pand relaxhoekjes voor mannen (met wifi!). Had ik ook al verteld dat ze toiletten hebben? Zoveel, daar is de gemiddelde discotheek jaloers op! En als je je handen wilt wassen, doe je dit met handwarm water. Alleen voor die fijne toiletervaring moet je er al naar toe.

Heeft het ook minpunten? Jazeker! Het strontchagerijnige personeel wat echt niet aan de kant gaat als jij net even wil spieken in het pad waar zij staan te vullen. Maar hey, daar komen we ook wel overheen.

Natuurlijk ben jij benieuwd naar mijn geshopte items, of niet? Kijk dan snel de onderstaande video!

 

6 Comments

 1. Super leuke vlog ik wist niet dat primark andere spullen had naast kleding….oh ja en jullie kat man man wat miauwd die hard zeg hahah onze Taffie kwam er op af gerend hihi…nou Eke ik heb weer genoten van je vlog
  Groetjes Geesje

  • Eke Reply

   Hahahaha, de kat is doof, vandaar dat hij zo hard miauwt. Leuk dat je mijn video bekeken hebt!

 2. Haha zet ik 2x de video op pauze om te kijken wat onze katten aan het doen zijn!
  Toffe items gekocht hoor 😀 Ben benieuwd naar de make-up look met de Primark make-up 🙂

  • Eke Reply

   Hahaha, snap je nu waarom ik hem een beetje mongolide vind? Maandag komt de make-upvideo online!

 3. Pingback: Eke's week: week 7 met sushi, friet en High Tea - EkeBrouwer.nl

 4. Pingback: Eke's Experiences: Primark Make-up - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.