Daar is week 5 alweer! Februari start deze week en ik vind dat altijd een superleuke maand, want ik ben dan jarig! Kijk je mee naar mijn afgelopen week in Eke’s week: week 5 met hard werken, teleurstelling en een gezellige zaterdag?

Zondag

Het beloofd een heerlijk relaxte dag thuis te worden! We beginnen met een ontbijtje en nadat ik de was opgestart heb, gaat de tv aan. Er staat ons een zeer spannende tennisfinale van Australian Open te wachten met onze favoriete tennissers Roger Federer en Rafael Nadal.

Australian Open

Jeroen gaat ondertussen nog even boodschappen doen, ik vouw wat wasmanden met was weg en uiteindelijk eindigt deze magisch mooie en spannende vijfsetter in winst voor Federer!

Federer

Enorme bewondering voor deze vent die op zijn leeftijd (hij is redelijk oud voor een topsporter) en na er even tussenuit geweest te zijn, dit voor elkaar krijgt! Oké, je hebt het door, ik ben een echte tennisliefhebber, om naar te kijken vooral, haha.

Aan het einde van de middag krijg ik echt enorme buikpijn, ik baal hier zo van! Ik probeer nog wat te eten maar ga daarna lekker op tijd naar bed.

Maandag

Vandaag weer lekker aan het werk! Ik heb een enorm goede dag met als uitzicht lekker uit eten met collega’s!

Ik ga iets eerder weg van het werk en breng Max naar huis en ga direct door naar het restaurant waar ik ga eten.

Sushi

Sushi it is! We hebben echt een geweldige avond waarin we veel kletsen en lachen. Rond een uur of 21 gaan we naar huis en ik voel mij echt mega door alle sushi die ik gegeten heb. Misschien was die warme chocomel afterwards toch niet zo’n goed plan, haha.

Dinsdag

Max&Mamma-dag! We starten heerlijk rustig op en na wat fruit gaan we naar mijn ouders om onze printer daar te brengen. Hun willen er graag een en wij gebruiken hem niet. Daarna gaan Max en ik door naar het centrum want ik moet een kadootje voor een collega kopen en mijn foliumzuur is op. Max wil graag nog even in de Legoewinkel (speelgoedwinkel) kijken, doen we ook meteen even. Na de supermarkt en Action gaan we lekker naar huis om een broodje te eten.

Video's opnemen

Rond 13.30 uur leg ik Max op bed en ga ik een aantal video’s opnemen. Door de video’s hoor je duidelijk een spelende Max, haha. Zijn muziekmobile draait overuren, nog even geduld en jullie kunnen het beluisteren in een van mijn video’s 😀

Vandaag komt ook mijn artikel online over wat ik zou doen als alles mogelijk kon zijn in mijn privéleven. Heb jij het al gelezen?

’s Avonds wandelen Jeroen en ik een rondje en kletsen zo even bij. We kruipen vroeg onder de wol en maken een goede nacht slaap, heerlijk!

Woensdag

En weer aan het werk! In de middagpauze kom ik in de Albert Heijn tegenover mijn werk Priscilla van BelleVieFashion tegen, zo grappig om haar eens in het echt te zien!

’s Avonds ben ik echt helemaal gesloopt. Ik installeer me onder een hete douche en ga op m’n gemakje een hele buts kwasten reinigen, kan ik helemaal zen van worden!

Kwasten reinigen

Na afloop hang ik ze in deze kwastendroger (echt zo’n uitvinding!) en ruim nog wat troepjes op.

Donderdag

Laatste dagje werken alweer! Het is een wat rommelig dagje, vooral in mijn hoofd en dat zorgt ervoor dat ik mij slecht kan concentreren, zo irritant! Gek genoeg vliegt de dag om en rijd ik naar de Boerderij om Max op te halen. Zodra ik binnenkom beginnen Max zijn ogen te stralen en rent hij op me af, ik voel me enorm geliefd, haha.

We eten lekker makkelijk Pizza en na het eten gaat Max in “bad”. Hij vind het geweldig!

Bad

Nadat ik Max op bed heb gelegd kruip ik achter mijn laptop en begin met het editten van mijn video’s die ik dinsdag opnam.

Vandaag kwam mijn Action en Xenos-shoplog online. Echt het kijken waard!

Vrijdag

Weer op tijd uit bed, want Peutergym! Max doet in het begin lekker mee, maar later krijgt hij het aan de stok met een van de andere kindjes en is er geen land meer met hem te bezeilen. Na Gym rijden we naar de vuilstort, brengen een tas vol kleding naar mijn schoonzus voor neefje Lars en doen we wat boodschappen.

Na de lunch gaat Max lekker pitten en voel ik een schoonmaakwoede opkomen. Aangezien dat echt heel erg zeldzaam is, ga ik meteen de ramen voor van binnen en buiten zemen en maak ik het fornuis, afzuigkap en het aanrecht schoon.

Fornuis

Niet lang daarna begin ik me beroerd te voelen. Ja hoor, de eerste tekenen van mijn menstruatie. Grrrrr. Ik doe verder rustig aan en cancel het eten bij mijn ouders. We eten thuis, maar van harte gaat het bij mij niet.

Eten

’s Avonds kruipen we lekker op de bank. Ik pak er een dekentje bij en het duurt niet lang voordat Bella en Tinkie zich nestelen op mijn schoot.

Bella en Tinkie

We kijken de documentaire Hier is het nooit stil over het leven van drie jongeren in een Justitiele Jeugdinrichting, een beetje langdradig maar wel interessant!

Zaterdag

We ontbijten gezellig met zijn drietjes en daarna ga ik even lekker op mijn gemakje douchen terwijl Jeroen en Max in en rondom huis wat aan het klussen zijn.

Ontbijten

Vanavond komen Jeroens ouders, zijn broer met zijn dochter en vriendin eten. Ik besluit lekker zelf soep te maken, heerlijk even therapeutisch hakken en snijden!

Hakken en snijden

De soep staat lekker te pruttelen en ik ruim nog wat laatste dingen in huis op terwijl Jeroen stofzuigt.

soep

Het is ontzettend gezellig zo met zijn achten en ik krijg twee leuke cadeaubonnen (Etos & Douglas) vast voor mijn verjaardag, zo leuk!

Als de visite weg is kruip ik nog even achter de laptop om de laatste hand aan dit artikel te leggen en hem in te plannen voor morgen.

Hebben jullie ook een fijne week achter de rug? Nog spannende plannen voor de komende week?

1 Comment

  1. Leuk om even terug te lezen, want ik zag dat het nog van vorig jaar was. Zo’n kwastendroger is zeker een uitvinding! Die had ik nog niet eerder gezien

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.