De laatste week van de eerste maand is alweer bijna in zicht! Een drukke week beleefd, hopelijk komt er nu wat rust in de tent, want heel vrolijk word ik er niet van. Lees en kijk je mee naar mijn afgelopen Eke’s week?

Zondag

Ah, even bijkomen vandaag hoor! We hebben helemaal geen “verplichtingen” op de agenda staan vandaag, en dat voelt wel even lekker. Evengoed ben ik sjacherijnig omdat ik niet even rustig wakker kan worden en de was op kan starten. Ik trek mij boven even terug en stort mij op deze hoop op te vouwen was.

Op te vouwen was

Als lunch maak ik pannenkoeken. Meer uit noodzaak omdat Jeroen en ik allebei te lui zijn geweest om fatsoenlijk boodschappen te doen, haha. Max lijkt het in ieder geval geen probleem te vinden!

Na de lunch moet ik mijn zondagse kloffie toch verruilen voor iets toonbaarders, want we besluiten dat we even een frisse neus gaan halen.

Kinderboerderij

Als eerste doen we de kinderboerderij aan. Daar zijn we rap klaar omdat er vanwege vogelgriep veel dieren opgehokt zitten.

Parkje

We besluiten het parkje aan de overkant door te struinen. Toen Jeroen en ik vroeger klein waren, lag het hier in de slootjes altijd vol met kikkerdril. Van het voorjaar maar weer even terug om te checken of het 30 jaar later nog steeds zo is!

Daarna gaan Jeroen en Max het ijs nog even op. Ik blijf lekker aan de kant, want het zou echt iets voor mij zijn om er doorheen te zakken.

We stappen weer op de fiets richting huis, want het is alweer bijna etenstijd! Na het eten schrijf ik een artikel en kijk wat Youtubefilmpjes. Ik monteer nog een video en daarna gaan we lekker naar bed. Het lukte mij niet om de slaap te vatten, dus ik glip nog even (nou ja, een uur of anderhalf, haha) naar beneden om in alle rust wat dingen te doen voor mijn website. Het stukje wat je tot nu toe gelezen hebt is rond 00.30 uur getikt, mensen! Maar ik sluit af en ga een nieuwe slaappoging doen!

Maandag

Vandaag nemen we afscheid van mijn Opa. Het is een mooie dienst, precies zoals hij het graag gewild zou hebben. Het valt me op dat er een aantal ooms en tantes van mijn moeders zijde en vrienden van mijn ouders zijn, dat vind ik zo fijn en mooi!

Na de begrafenis halen we Max weer op bij schoonzus Jeanine. Hij ligt heerlijk te slapen op de bank, na een ochtend met zijn nichtje Maite gespeeld te hebben.

Als we thuis zijn, merk ik dan Max steeds hangeriger en warmer begint te worden. Hij heeft geen zin in eten en als ik hem op bed leg heeft hij 39,6º. Hij gaat gelukkig lekker slapen, morgen is het vast beter!

Boerenkool

We eten heerlijk boerenkool, vers van de volkstuin van mijn broer David. Zo lekker!

’s Avonds monteer ik twee video’s en plan deze vast in. Kan maar mooi klaar zijn toch? Verder kijk ik nog wat Youtubevideo’s en zie ik dat ik nog maar vier abonnees verwijderd ben van de 300! Heb jij je al geabonneerd op mijn Youtubekanaal?

We gaan rond 22.30 uur naar bed en ik slaap echt heerlijk! Zo fijn na een aantal nachten iets minder te hebben geslapen!

Dinsdag

Max en ik worden rustig wakker, ontbijten wat en kleden ons daarna aan. Ik moet weer naar de Gynaecoloog toe en besluit lopend te gaan met de wandelwagen, sportief hé? We hebben de kijkoperatie doorgesproken en daarna konden we door naar de Opname-afdeling om een datum te plannen. Helaas gaat het op korte termijn niet lukken en zal het waarschijnlijk eind maart worden. Jeroen baalt hier erg van en ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden.

’s Middags gaat Max heerlijk slapen en ik brouw een grote pan Erwtensoep voor het avondeten. Vanavond doen we even makkelijk!

Dinsdag

Max geeft vrij snel na het avondeten aan dat hij naar bed wil, dus Jeroen brengt hem naar boven. Hierna gaat Jeroen sporten en ik kan zo mooi het artikel voor komende dinsdag schrijven. Een vervolg op het Als alles mogelijk kon zijn-artikel wat vanmorgen online kwam.

Helaas niet een hele spannende dag qua foto’s, maar ik was er even niet bij met mijn hoofd, sorry!

Woensdag

Werk

Vandaag weer aan het werk en eigenlijk heb ik hierover niet veel spannends te melden, haha.

Croinut

Als ik voor de lunch naar de AH ga, zie ik deze overheerlijke croinut liggen. Dit is een kruising tussen een donut en een croissant en ze zijn delicious!

’s Avonds gaat Jeroen naar Judo en ik kruip achter de laptop voor een Youtube-sessie!

Donderdag

Laatste dagje werken alweer! Het is een pittig dagje, maar uiteindelijk toch prima. Ik ben helemaal vergeten foto’s te maken en ’s avonds was ik echt bekaf en naast wat hangen kwam er weinig uit mijn handen. Sorry voor deze fotoloze en weinig spannende dag!

Wel kan ik jullie nog even attenderen op mijn video die donderdag uitkwam: Mijn eerste keer… Benieuwd? Ga hem dan zeker even kijken!

Vrijdag

Heerlijk vrij, maar toch de wekker vroeg zetten, want Peutergym.

Peutergym

Max ontdekte vrij snel dat er een graafmachine buiten bezig was, en dat is natuurlijk veel interessanter dan gym!

Ikea

Na Peutergym rijden we door naar Amersfoort, een bezoekje aan Ikea it is! Ik kocht een klein vierkant tafeltje om foto’s van producten op te maken, een spiegel voor in de gang, een deurmat, twee toiletborstels en twee opruimbakken. Best netjes toch? Ik ben heel braaf de kaarsenafdeling doorgelopen, haha.

Max is vandaag echt een terrorpeuter en ik heb meerdere malen op het punt gestaan om hem af te staan voor adoptie (je snapt mijn sarcasme wel, toch?). Benieuwd hoe dat er dan uit ziet? Max miept en zeurt overal over, wil niks en als ik hem wat vraag gaat hij the silent treatment inzetten. En als ik hem dan corrigeer is het janken alsof ik hem enorm leed aandoe. Echt, om een uur of twee was ik kapot.

Na Max zijn middagslaapje gaan we naar mijn ouders om te eten. Max zijn neef en nicht slapen bij mijn ouders en met zijn drieen hebben ze dolle pret, heerlijk om te zien!

Jeroen en ik ploffen om 20.30 uur lekker op de bank voor een nieuwe aflevering van Louis Theroux. Eindelijk iets wat we allebei leuk vinden!

Zaterdag

Vandaag date dag met Jeroen! Nadat ik gedoucht heb met Max en we samen ontbeten hebben, brengen we Max naar Jeroen’s ouders. Wij rijden door naar Amersfoort waar Jeroen wat voedingssupplementen koopt.

Paleis Soestdijk

We rijden over binnendoorweggetjes naar Hilversum en komen langs Paleis Soestdijk. Ik ben een fervent Koningshuisliefhebber, dus vind dit soort gebouwen prachtig!

Museum voor Beeld en Geluid

Bij wijze van hoge uitzondering mag ik deze foto delen, waar Jeroen ook op staat. We zijn aangekomen bij het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum! Ik wilde hier graag heen omdat er een tentoonstelling is over Youtube waar ook Masterclasses gegeven worden waar ik wellicht wat van op kan steken voor mijn eigen Youtubekanaal.

Youtube

Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, maar ik vond het een grote aanfluiting. Er was een ruimte waarin je tips kon krijgen over hoe je het beste het opnemen van je video’s kon voorbereiden en ik stelde wat vragen over of er nog specifieke tips waren om mijn kanaal te laten groeien. De man deed enorm zijn best, maar kwam met tips waar ik geen bal aan had (“Ja, je moet video’s uploaden, mevrouw!” Goh…) Ik vermoed dat hij voordat er een tentoonstelling over Youtube zou komen, hij uberhaupt nog niet in aanraking was geweest met dit medium. We waren hier dus snel weer klaar, haha.

Tapas

’s Avonds aten we heerlijk tapas in Hilversum. Voor het eerst bij een restaurant die gewoon alle bestellingen goed door liet komen, dat maak je niet vaak mee bij een tapas- of sushitent!

Toen we klaar waren met eten reden we rap naar Jeroen’s ouders om onze dondersteen op te halen. Hij heeft het fantastisch gehad en zat heerlijk aan de koekkruimels tegen Oma aan toen we binnenkwamen. Toen we thuis waren bracht ik hem naar bed en daarna maakte ik deze Eke’s week af. Het was nog vroeg, maar ik was echt gesloopt, dus ik kroop  vroeg mijn bed in!

De komende week heb ik niet veel spannends gepland staan. Maandag ga ik heerlijk uit eten met mijn collega’s en verder geen plannen: heerlijk!

3 Comments

  1. Heerlijk zo’n date-dagje met je man, zit net te bedenken dat mijn man en ik dat ook heel snel moeten ‘plannen’. En ik snap je sarcasme wel hoor, zullen we af en toe ruilen van kids? haha 😛

  2. Dat is inderdaad best een slordige hoop was om te zien. Als je die eens opvouwt oogt het meteen al een stuk netter denk ik.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.