Welkom bij een nieuwe Eke’s week! Week 4 ligt al voor ons klaar, maar voordat we daaraan beginnen, neem ik je mee in mijn afgelopen Eke’s week: week 3 met verjaardagen, afscheid nemen en shoppen!

Zondag

We hadden een heerlijke rustige start van onze zondag. Lekker samen ontbijten, langzaam beginnen met de wekelijkse was en Max wilde graag nagellak op. Is het niet prachtig?Max nagellak

Jeroen en Max gingen boodschappen doen en nadat we geluncht hadden, zijn we naar de verjaardag van ons nichtje Amelie gegaan. Ze werd alweer vijf!

In de avond relaxten we nog wat en gingen we lekker op tijd naar bed, zodat we weer fris aan de werkweek konden beginnen.

Maandag

Nadat ik Max weg had gebracht naar mijn ouders, reed ik naar Almere. Ik had daar een afspraak voor een intake voor een Neuro Psychologisch Onderzoek wat ik misschien krijg (vanwege mijn slechte concentratie).

Neuro psychologisch onderzoek

Hierna ging ik direct door naar mijn werk en had ik een lekker dagje.

Toen ik Max weer ophaalde bij mijn ouders, vertelde mijn moeder dat mijn opa erg ziek was en dat het niet lang meer zou duren voordat hij zou overlijden. Onverwachts, maar toch ook weer niet, hij is namelijk bijna 92 jaar en zit al lange tijd in een verzorgingstehuis.

Dinsdag

Hoewel ik voornemens was om in de avond langs mijn opa te gaan, besluit ik dit toch overdag te doen.

Verzorgingstehuis

Opa ligt in een aparte kamer en is slapende. Twee tantes van mij zijn er ook om bij hem te waken. Omdat hij een longontsteking heeft, haalt hij moeilijk adem en is soms wat onrustig. Ik klets wat bij met mijn tantes en Max speelt wat met kaarten die mijn opa ooit kreeg.

Na een uurtje, anderhalf vertrekken wij weer naar huis. Net na het avondeten belt mijn vader om te vertellen dat opa overleden is. Ik ben blij dat ik hem toch nog even heb kunnen zien, maar de rest van de avond heb ik een wat vreemde stemming. Niet heel verdrietig, maar ook niet normaal.  Niet te omschrijven eigenlijk.

Vandaag kwam er op mijn website een review online over nagellak uit de webshop van Djasa. Deze nagellakjes hebben speciale effecten die je echt even moet bekijken!

Woensdag

Het is echt megakoud! Ik fiets naar mijn werk en zie dit prachtige plaatje waar ik echt een foto van moet maken!

Megakoud

Het rare gevoel houd een beetje aan. Het lijkt wel of ik elk moment in janken uit kan barsten, wat gelukkig niet gebeurde, haha.

Ik heb een lekkere dag op mijn werk, wel wat afwezig af en toe, omdat langzaamaan ook wat informatie binnendruppelt over de begrafenis.

’s Avonds is Jeroen weg naar judo en kan ik mooi even op standje dooie vogel Youtubefilmpjes kijken. Soms zo fijn!

Donderdag

VUmc

Vandaag lekker een vrij dagje! Max breng ik naar de opvang en ik rijd door naar Amsterdam. Ik mag mijn gehoorapparaat weer inleveren en aangeven of ik wil dat het ziekenhuis deze gaat bestellen voor mij, of niet. Ik besluit het toch te doen, vooral omdat ik al bijna twee jaar wacht op een sterker gehoorapparaat en nu ook eentje zelf wil hebben. Dan kan ik ook apparatuur aanschaffen dat ik tv kan kijken, ook wel fijn!

Amsterdam

Zodra ik klaar ben in het ziekenhuis ga ik de stad in. Ik vind het heerlijk om auto te rijden en besluit ook gewoon met de auto naar het centrum te gaan. Ik snap werkelijk waar niet wat mensen er eng aan vinden om in Amsterdam rond te rijden.

Primark

Ik parkeer in de garage van de Bijenkorf en aan de overkant van de straat zit de megagrote Primark! Wow, wat is dit een vet filiaal! Zeven etages, overal zitjes met wifi, ruim opgezet, toiletten waar je je handen kunt wassen met warm water! Ik scoorde een flinke buit en zal daar binnenkort een shoplog van maken en online zetten.

Na een uurtje vond ik het mooi geweest, want ik moest door naar mijn volgende afspraak. Na deze afspraak heerlijk naar huis, zodat ik even wat rommel op kon ruimen en vast kon begonnen met dit fotodagboekje. Het is namelijk zo’n rare week geweest en ik heb mijn website en social media flink verwaarloosd.

Ook kwam vandaag mijn video over de Bubble Mask uit de Styletonebox (met een Kruidvat-shoplog) online. Nog niet bekeken? Doen hoor!

Vrijdag

Ik haat het zo he, om op mijn vrije dag de wekker te moeten zetten. Maar hey, voor een goed doel, want Max gaat naar Peutergym. Maar toch, bleh, hahaha.

Na Peutergym haal ik snel een bos bloemen en gaan we naar mijn ouders, want us mem is jarig! Op het moment dat wij aankomen, komt er nog veel meer visite aan, gezellig! Max vind het allemaal een beetje spannend, al die mensen, maar later komt hij wat meer los.

Nadat we een broodje en wat soep hebben gegeten gaan we weer naar huis en leg ik Max op bed. Ik doe snel wat make-up op en zet alles klaar voor een video. De Primark Shoplog neem ik maar meteen op zodat ik de spulletjes ook kan gaan gebruiken.

Website

Daarna ga ik even aan de slag voor mijn website. Ik heb ontzettend veel video-ideeen voor de maand februari dat ik de gehele maand elke week een extra video wil plaatsen. Ik ben erg benieuwd wat het met mijn blog maar vooral Youtube-kanaal gaat doen! Ik heb deze maand al 30% van mijn einddoel qua abonnees gehaald en het blijft me verbazen hoe snel het groeit. Zo leuk!

Na het avondeten zetten we Max spontaan op het potje en hij poept erop! Voor de eerste keer! Eerder waren het (mini)plasjes, maar nu echt een flinke drol (sorry voor de details, haha). Ik flipte van blijdschap en we stapten meteen in de auto om naar Almere te rijden voor het beloofde Lego wat hij uit mocht zoeken zodra hij een grote boodschap op het potje had gedaan.

Duplo

De buit! We zetten het in elkaar zodra we thuis zijn en daarna gaat Max lekker naar bed. Jeroen en ik ploffen lekker op de bank om het weekend in te luiden.

Zaterdag

We ontbijten samen en daarna gaan Jeroen en Max een rondje fietsen. Ik kan even heerlijk rustig douchen en daarna werk ik mijn wenkbrauwen bij. Na de lunch gaan we naar de eerste verjaardag van vandaag: nichtje Ninthe is 6 geworden!

Aan het einde van de middag vertrekken we naar mijn ouders en eten daar met drie van mijn broers, hun vrouwen en twee neefjes en nichtjes. Het lukt me vandaag niet om foto’s te maken waarin iedereen onherkenbaar opstaat, dus de enige foto die leuk is voor vandaag is deze, van mijn nieuwe schoenen!

Schoenen

Na het eten gaan we weer naar huis. Het is al laat dus Max gaat direct naar bed. Ik maak nog even deze Eke’s week af en daarna ploffen we heerlijk op de bank!

Komende week hebben we op zondag heerlijk geen plannen, maar natuurlijk wel de begrafenis van mijn Opa en het vervolgbezoek aan de Gynaecoloog. Wat zijn jouw plannen voor de komende week?

 

4 Comments

 1. Ik ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt bij de Primark, mijn shoplog komt morgen online haha!
  Gelukkig ben jij een held in het verkeer…. mag jij rijden 😉

 2. leuk zo’n weekoverzicht. Gecondoleerd met het overlijden van je opa.
  Ik heb ook nooit problemen gehad met rijden in Amsterdam. Ik denk dat het vooral de naam heeft dat velen er niet durven te rijden.

  • Eke Reply

   Dankjewel voor je condoleance! Misschien is dat het inderdaad. Of wij zijn gewoon goed, haha.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.