Twee maanden geleden kwam ik in contact met Esther. Zij runt Djasa Nagellak, een webshop waar zij, jawel, nagellak verkoopt. Ik kreeg van haar vier verschillende nagellakjes toegestuurd welke ik uitgetest heb. Daarom vandaag voor jullie een Djasa Nagellak Review.

Djasa

Zoals je net al kunt lezen, kun je in de webshop van Djasa Nagellak kopen. Geen normale en goedkope nagellak die je in de drogisterij kunt kopen, maar bijzondere en speciale nagellak van hoge kwaliteit.  Zo worden er onder andere nagellakjes van de Italiaanse merken RobyNails en Layla Cosmetics verkocht. Van die laatste is Djasa Nagellak zelfs exclusief importeur. Layla Cosmetics heeft naast gewone kleurtjes ook holografische nagellak, mirror nagellak en thermo nagellak in het assortiment. Genoeg achtergrondinformatie, we gaan het over de toegestuurde lakjes hebben!

Layla Ceramic Effect

Layla Ceramic Effect

Layla Ceramic Effect Southern Light (€ 7,75) is een paarse, metallic nagellak met Ceramic Effect. Op de nagels ziet het er inderdaad uit of je een keramiek laagje op hebt. De kleur is diep paars met een mooie glans, prachtig voor in de winter. De nagellak brengt fijn aan door het lange kwastje en dekt prima in twee laagjes.

Layla Magneffect

Layla Magneffect

Layla Magneffect Ruby Red (€ 11,90) is een prachtige, rode nagellak met een shimmer en een prachtige glans. Hij brengt makkelijk aan en dekt goed in 2 lagen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het magnetische effect niet echt snapte, totdat ik deze review ging schrijven. Het is de bedoeling dat je je nagels lakt en terwijl deze nog nat zijn, je met de bovenkant van de dop langs je nagels gaat. Ik lakte mijn nagels opnieuw en dit was het resultaat:

20170114_110118

Layla Hologram Effect

Ocean Rush

Layla Hologram Effect Ocean Rush (€ 12,95) is een blauwe shimmer nagellak met een speciaal, holografisch, effect. Bij de nagellak word een vijl met twee zijdes geleverd waarmee je de oppervlakte van je nagel kan vijlen. Als je daarna de nagellak aanbrengt, krijg je een holografisch effect, bijzonder!

Black Dahlia Copper Lei

Black Dahlia Copper Lei

Black Dahlia Copper Lei (€ 9,95) is een echte glitternagellak. Maar niet zo maar een. Het is een handgemaakte, vegan, 5-free, nagellak en proefdiervrij. De nagellak brengt superfijn op en dekt ontzettend goed in twee laagjes. Waar je bij andere nagellak de glitters echt voelt zitten, zijn deze juist ontzettend smooth.

Heel eerlijk, de kleurtjes zou ik in de winkel niet snel kopen, maar eenmaal opgedaan ben ik ontzettend verrast en enthousiast geworden. De speciale effecten zijn natuurlijk hartstikke leuk en vooral de laatste nagellak van Black Dahlia bevalt supergoed! Wel raad ik aan om je nagels netjes te vijlen en een goede basecoat te gebruiken, zodat je lang kunt genieten van je mooie nagels.

 

5 Comments

  1. Pingback: Eke's week: week 3 met verjaardagen, afscheid nemen en shoppen! - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.