Het is een beetje laat, ik weet het, maar ik wil jullie op de valreep toch nog een fantastisch 2017 wensen! Het was een beetje een rare week, waarin ik weinig foto’s maakte. Toch hoop ik dat jullie toch kunnen genieten van mijn eerste Eke’s week: week1 met Nieuwjaarsdag, taartje eten en verwaarlozing.

Zondag

Oh men, wat heb ik altijd een verschrikkelijke hekel aan deze dag. Ik voel me altijd zo brak, en dat terwijl ik nooit of nauwelijks drink. Ik kan gewoon niet zo goed tegen laat naar bed gaan. Als ware bikkels stappen we op de fiets en gaan we richting mijn ouders om hen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Na Max zijn middagslaapje gaan we naar mijn schoonouders en doen we daar natuurlijk hetzelfde.

KFC

We beginnen het jaar gezond met een heerlijk verantwoorde maaltijd, haha. Dit past gewoon helemaal in onze brakke dag, toch?

Maandag

Vandaag weer aan het werk! Ik had een lekkere werkdag en schrok van de hoeveelheid werk die er lag. Maar, hard aan de bak en de stapel werd minder en minder. Een van mijn taken is om informatie in een systeem te zetten en normaal staat dit vrij duidelijk en overzichtelijk in een bestand. Nu moest ik een vrij gedetailleerd  verslag lezen om die informatie uit te halen, maar hierin stonden onder andere details over hoe twee kinderen misbruikt waren. Voor het eerst had ik hier echt last van en hield het mij bezig.

Helaas geen foto’s van deze dag! ’s Avonds ben ik aan de slag gegaan om al mijn artikelen op een rijtje te zetten zodat ik deze kan delen op social media op dagen dat er geen artikel of video online komt. Ik schrok echt van de kwaliteit van sommige items, haha. Maar ben dan ook wel weer trots wat een groei ik heb doorgemaakt de afgelopen maanden!

Dinsdag

Vandaag komt mijn artikel over mijn grootste ergernissen online! Ik vond het enorm leuk om dit artikel te schrijven omdat ik er veel van mijzelf in kon leggen. Heb je het al gelezen? Ik ben erg benieuwd naar je reactie!

Taartje eten

Max&Mamma-dag! We besloten naar Dronten (een dorp in de buurt) te gaan en daar even een rondje te lopen door het centrum. Zo af en toe gaan we dan lekker even een taartje eten samen, zo gezellig! ’s Middags leg ik Max op bed en ga zelf even heerlijk niks doen. Beetje YouTube-filmpjes kijken enzo.

’s Avonds keken Jeroen en ik een documentaire over hoe de opleiding tot rechter in elkaar steekt, maar na soms minutenlang naar een typend persoon met pianomuziek op de achtergrond te hebben gekeken, zijn we lekker op tijd naar bed gegaan.

Woensdag en Donderdag

beide dagen als een malle alle achterstanden van een bepaalde taak weggewerkt, wat een werk! Woensdagavond ging Jeroen naar Judo en ik keek weer wat filmpjes, even niet nadenken, hahaha.

Echt twee fotoloze dagen, sorry! Wel kwam mijn video online met een Make-up Look van Essence-producten, een aangevraagde video, zo leuk om te doen! Mocht jij iets graag willen zien of lezen over een bepaald onderwerp, laat een berichtje achter in de comments!

Vrijdag

Weeeeeeee-kend! Ik was er enorm aan toe, haha. Jeroen had donderdagavond de auto volgeladen met spullen die naar de vuilstort konden. We moesten de auto nog wel even krabben, zelfs van binnen! Dat heb ik echt nog nooit hoeven doen!

Auto krabben

Na de vuilstort reden we nog even langs mijn ouders en deden we een boodschapje. Max had geen zin in een middagslaapje, dus ik nam een video op terwijl hij een filmpje keek op de tablet, hopelijk niet te veel achtergrondgeluid, haha.

’s Avonds aten we as usual op vrijdag bij mijn ouders en zochten we wat vluchten voor de vakantie in mei. Ik heb er zo’n zin in!

Zaterdag

Ik ging ’s nachts plassen en toen keek ik even uit het badkamerraampje om te checken of de beloofde sneeuw er al lag, en jaaaa! Ik kon daardoor heerlijk verder slapen en toen ik Max wakker maakte, zijn we direct even naar buiten gegaan want het was zijn eerste keer sneeuw!

Sneeuw

We hadden een heerlijk relaxte dag waarin we tekende en puzzelde met Max en zijn kamer opruimden. We gaan vannacht proberen of hij in zijn grote bed kan slapen, erg benieuwd!

In de middag gingen we naar een feestje van mijn moeders familie. Dit vieren we altijd rond de dag dat mijn Beppe jarig zou zijn, leuke traditie inmiddels!

Nou, dat was mijn eerste week van 2017. Excuses voor de weinige foto’s, volgende week doe ik beter mijn best, echt!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.