Yay! Het is eerste kerstdag en waarschijnlijk heb je al heerlijk zitten smikkelen van een kerstontbijt/brunch/of zelfs al diner! Ik wil je dus allereerst twee heerlijke dagen wensen waarvan ik hoop dat je ze doorbrengt met degenen die je lief hebt! Kijk je mee wat ik de afgelopen week allemaal meemaakte?

Zondag

video's opnemen

Vanmorgen nam ik twee video’s op: als eerste mijn Feestdagen make-uptutorial die aan het einde van de middag online kwam en daarna een video met een belangrijke boodschap voor jullie. Deze zal 29 december online komen.

Verder was ik druk bezig met de was en met mijn nieuwe theme op mijn website. Wat vinden jullie van mijn site nu?

Maandag

Vandaag weer aan het werk, het laatste weekje voor de vakantie is aangebroken! Vandaag besloten mijn leidinggevende en ik dat ik weer terugga naar mijn werkplek waar mijn collega’s ook zitten en ik dat voor mijn Burn Out ook deed. Ik kreeg een werkplek alleen omdat dit beter zou zijn voor mijn gehoor, maar het geeft ook teveel afleiding. Weer terug naar mijn oude stekkie dus!

Milf swap

Ook hebben we deze week de jaarlijkse Milfs-swap, mijn pakketje is dus klaar voor verzending! Even een uitleg: een swap is een uitruiling van een doos met kadootjes die je koopt of maakt voor je swapmaatje. Ik doe dit elk jaar met 5 andere meiden die ik heb leren kennen toen ik zwanger was van Max (en zij van hun kinderen). We trekken lootjes en maken een kort verlanglijstje met wat we leuk of juist niet leuk vinden. Ik verheug me er elke keer enorm op en ik hoop dat mijn lootje blij zal zijn met mijn pakket!

Dinsdag

Max&Mamma-dag numero uno van deze week! We sliepen heerlijk uit en nadat we ons aangekleed hadden en naar de winkel wilden gaan voor de weekboodschappen, stonden mijn ouders voor de deur, erg gezellig!

Mariah Carey

Na de boodschappen aten we samen een broodje en toen was het alweer tijd voor Max zijn middagslaapje. Had ik mooi even tijd voor het wegvouwen van twee wasmanden vol was. Dat kun je natuurlijk het beste doen met een lekkere meebler-cd met kersthits van Mariah Carey, haha.

Een terugblik op 2016. Hoe was mijn jaar?

Vandaag kwam ook mijn artikel over Mijn terugblik op 2016 online. Een erg persoonlijk artikel, maar wel met info die ik voor mijn gevoel moest delen met jullie.

Woensdag

Oude stekkie

Tweede dagje werken, op de fiets. Brrr, wat is het koud! Zoals ik maandag al vertelde, terug op mijn oude stekkie. Mijn plek is rechtsonder op de foto.

’s Middags werden er oliebollen gebracht door een collega. Aangezien ik mijn BMI toch op peil moet houden (haha), nam ik er natuurlijk eentje!

Oliebol

Ook kreeg ik een appje van Jacqueline, dat mijn swappakket bij de buren was afgeleverd. Oh, zo nieuwsgierig wat er in zit! Nog een paar nachtjes slapen voordat we hem open mogen maken!

Swappakket Jacqueline

’s Avonds keek ik nog een foute kerstfilm en toen Jeroen terugkwam van Judo gingen we lekker op tijd naar bed.

Donderdag

Mijn laatste werkdag voordat ik een week vrij heb! Mijn collega Linda en ik mogen meteen vol aan de bak, want we moeten boodschappen doen voor de Kerstkoffie op ons werk. Nadat de boodschappen zijn gehaald zetten we alles klaar en brengen we een vergaderzaal in kerstsfeer. Na een toespraak van onze leidinggevende en gezellig gekletst te hebben met collega’s, gaan we weer aan het werk.

troep

Na de lunch gaan we weer naar de ruimte om te kijken of er nog wat opgeruimd moeten worden. Ik vind het altijd zo jammer dat iedereen zijn of haar troep laat staan, het is toch niet zoveel moeite om je zooi even op te ruimen? Zelfs mandarijnenschillen en theezakjes worden niet even opgeruimd. Maar goed, alles is rap opgeruimd en we kunnen daarna weer aan het werk om alles af te ronden voor onze vakanties!

We krijgen een leuk Kerstpakket mee met allerlei lekkere hapjes en Jeroen en ik besluiten lekker wat te bestellen voor het avondeten in plaats van zelf te gaan koken. He, he. Eindelijk vakantie!

Vrijdag

Heerlijk uitslapen vanmorgen! Daarna kleden we ons rustig aan en gaan we richting mijn schoonzus en ons nichtje en neefje. Max en zijn nichtje spelen lekker samen en mijn schoonzus en ik kletsen gezellig.

Daarna naar de kapper! Dit keer niet alleen voor Max, maar ik laat me ook even onder handen nemen. Sylvana van Bubbels Haar Salon, een oud-klasgenootje van mij, zorgt ervoor mijn haar super zit. Ze maakt er zelfs een mooie slag in met een krultang.

kapper

Als klap op de vuurpijl krijg ik een krultang van haar, zo ontzettend lief! Vinden jullie het leuk als ik een video maak waarin ik aan de slag ga met de krultang?

Nadat Max en ik er weer prachtig uitzien, gaan we nog even naar de bakker en loop ik snel de Etos even binnen. Mijn favo gezichtscrème heeft 50% korting en ik koop de Strobing Highlighter uit de Limited Edition-lijn van Etos. Benieuwd hoe die bevalt! Eindelijk thuis eten we een broodje en leg ik Max op bed. Ik ga even aan de slag met het zoeken van een leuk vakantiehuis. We willen komend voorjaar met mijn ouders naar het buitenland en gaan dus binnenkort boeken, zo’n zin in!

Na het eten bij mijn ouders plof ik lekker op de bank en kijk ik twee afleveringen van 5 jaar later, altijd een fijn programma wat in deze tijd van het jaar uitgezonden wordt. Vooral de aflevering met Diederik Samson vond ik ontroerend.

Zaterdag

Jeroen was vroeg wakker en ging nog even naar de supermarkt voor wat laatste boodschapjes voor de komende dagen, Max en ik sliepen uit tot een uur of negen. Daarna ontbeten we lekker met zijn drieen en nadat we aangekleed waren, gingen we naar het centrum. Afgelopen week was een van mijn favo spijkerbroeken tot op de draad toe versleten, dus ik wilde even een nieuwe hebben. Uiteindelijk koop je er dan drie natuurlijk 😀

Thuis aten we lekker kibbeling tussen de middag en nadat Max naar bed ging voor zijn middagdutje gingen Jeroen en ik in huis aan de slag. Wassen en stofzuigen it was.

Kerstdiner deel

’s Avonds aten we heerlijk. Rosevalaardappeltjes, varkenshaas en haricot verts met spek. En natuurlijk een heerlijk dessert van allerlei kleine hapjes met een sterretje voor de versiering!

Dessert

Na het eten keken Jeroen en ik wat fail compilations. Lekker lachen om andermans ongelukjes, heel fout!

Dit was hem dan, de een na laatste week van 2016! De komende week natuurlijk kerst, een spannende doktersafspraak, een high tea, uit eten en oud en nieuw op de agenda! Heb jij nog leuke plannen voor de komende week? Laat het weten in de reacties!

2 Comments

    • Eke Reply

      Dankjewel lieve Irma! Ik zal een video maken met de nieuwe krultang, hij is nu al geweldig, haha!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.