Een tijdje terug kreeg ik een email van Kruidvat dat zij testers zochten voor een nieuw lijn van Olaz, de Regenerist Luminous-producten. Natuurlijk meldde ik mij aan en een paar dagen later hoorde ik dat ik uitgekozen was als een van de 100 testers. Hoe vet is dat!

Ik kreeg een gezichtscrème en een serum toegestuurd (Full Size!) met daarbij aanwijzingen. Er was mij gevraagd dit een week uit te proberen (‘s ochtends de gezichtscrème en ‘s avonds serum+gezichtscrème) en daarna …mijn bevindingen via een enquête te laten weten. Hieronder kun je meer lezen over deze producten en hoe deze mij bevielen:

De voordelen van de Olaz Regenerist Luminous Huidtint Perfectionerende Dagcreme en de Olaz Regenerist Luminous Huidtint Perfectionerende Serum:
– vervaagt zichtbaar verkleuringen en donkere vlekken voor een sprankelende huid met een gezonde blos.
– het verhelderende complex vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekjes voor een sprankelende huid.

Meisjes, wat is dit een fijne lijn! Zoals jullie wellicht weten heb ik Rosacea en moet ik erg voorzichtig zijn wat ik op mijn koppie smeer. Als ik rode vlekken veroorzaak door (voor mijn huid) verkeerde producten, gaan deze niet zomaar weg. Maar deze producten maakten mijn huid zicht- en voelbaar rustiger.
Daarnaast ruikt het heerlijk, is de substantie van zowel het serum als de creme goddelijk en trekt het heel rap in. Je kent het gevoel van een wat vettige huid de morning after een flinke smeersessie vast wel. Niets van te merken, je huid voelt aan als een stel babybilletjes!

13619793_525024221028474_3989521690025318302_n 13612197_525024171028479_8545925509774742479_n

De creme en het serum kosten € 32,99 per stuk, iets wat ik niet rap zou uitgeven, maar nu ik het product ken, zonder moeite!

Op dit moment ben ik gestart met een serum en een creme die speciaal geschikt is voor mijn Rosacea. Die wil ik eerst even uitproberen. Mocht dat geen verbetering scheppen, dan haal ik met veel liefde de fantastische lijn van Olaz weer uit de kast!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.