Onlangs kreeg gezichtscrème en een serum toegestuurd uit de Regenerist Luminous-lijn van Olaz. Beide producten heb ik een aantal weken uitgeprobeerd en ik ga je meer vertellen wat mijn ervaring is met Olaz Regenerist Luminous.

Beloftes

Olaz doet de volgende beloftes over de Olaz Regenerist Luminous Huidtint Perfectionerende Dagcreme en de Olaz Regenerist Luminous Huidtint Perfectionerende Serum:
– vervaagt zichtbaar verkleuringen en donkere vlekken voor een sprankelende huid met een gezonde blos en
– het verhelderende complex vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekjes voor een sprankelende huid.

Mijn conclusie

Zoals je wellicht weet, heb ik een gevoelige huid door mijn Rosacea. Ik ben dus erg voorzichtig met wat ik op mijn gezicht smeer. Immers, als ik rode plekjes krijg, dan gaan deze niet meer zomaar weg. De dagcreme en het serum maakten mijn huid zicht- en voelbaar rustiger, ik voelde totaal geen irritatie. Daarnaast ruiken de producten heerlijk, iets wat ik een pré vind, ondanks dat er dan waarschijnlijk toch parfum in zit. De substantie van zowel het serum als de creme is goddelijk, ook trekken ze beiden enorm snel in. en trekt het heel rap in. Je kent het gevoel van een wat vettige huid de morning after een flinke smeersessie vast wel. Niets van te merken, je huid voelt aan als een stel babybilletjes!

De creme en het serum kosten € 32,99 per stuk, iets wat ik niet snel zou uitgeven voor producten die ik nog niet ken, maar nu zonder moeite.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.