Over twee weken is het gewoon alweer kerst joh! Wat gaat het snel! Sowieso vind ik december altijd voorbij vliegen, jij ook? Kijk je mee wat ik de afgelopen week gedaan heb? Lees snel mee in Eke’s week: week 49.

Zondag

Na een snel ontbijtje kleedden Max en ik ons aan en ging Jeroen nog even met de stofzuiger aan de slag (ieder moet zijn/haar talent benutten, nietwaar?). Rond half elf stonden Jeroen zijn ouders voor de deur met een zak kadootjes. Max moest er in het begin niks van weten, die rare grote zak, maar toen ik samen met hem de zak opendeed, vond hij het toch wel interessant.

spelen

Toen alles uitgepakt was, ging Max heerlijk spelen met zijn nieuwe spullen. Na een tijdje gingen Jeroen en Max weekboodschappen doen en werkte ik wat aan mijn website.

Gourmetten

We besloten lekker te gaan gourmetten met zijn drietjes om het weekend af te sluiten, wat is het hard gegaan! Gelukkig de komende weekenden even rustig, stiekem vind ik dat heel fijn, haha.

Maandag

Ik begon de week goed op het werk met mijn vitaminebruistabletten van Nuun. Water, tabletje erbij, even laten bruizen en je hebt iets meer dan een halve liter een gezond drankje met alle vitamines die je nodig hebt en het hydrateert ook nog eens. Maar de grootste reden dat ik het gebruik? Ik heb nauwelijks nog last van darmklachten. Geloof me, die had ik. Zonder ranzige details, het was gewoon shit. En nu? Nergens last meer van! Behalve als ik ze dus vergeet, haha.

Nuun

Rond lunchtijd ging ik naar de supermarkt tegenover mijn werk met mijn collega Linda. Normaal heb ik zo’n zin in eten en weet ik altijd wel wat te verzinnen, maar nu was het even kansloos. Ik had gewoon nergens trek in.

Met lange tanden at ik toch maar een broodje carpaccio en toen ik weer aan het werk ging voelde ik mij steeds raarder. Geen idee wat er aan de hand was, maar helemaal tof was het niet, haha. Ik besloot naar huis te gaan en daar begon de ellende: buikgriep!

Buikgriep

Poes Bella kwam even onderzoeken waarom ik zo lamlendig op bed lag en was een heerlijk kruikje, haha. De nacht was heftig, maar het overgeven was gelukkig de volgende ochtend voorbij.

Dinsdag

Ik voelde me nog erg vaag en moest nog vaak naar het toilet maar hield al wel wat appelmoes binnen. Ik heb geen idee hoe ik de ochtend overleefd heb samen met Max, maar op een gegeven moment bracht ik hem naar mijn ouders. Hoewel ik er eigenlijk geen kracht voor had, had ik wel een afspraak met de Arboarts staan, die ik wel door wilde laten gaan.

arboarts

Ik vind het lastig om te vertellen waarom ik bij de Arboarts was. Het is namelijk een lang verhaal, maar het komt er in het kort op neer dat ik mij slecht kan concentreren en mijn werk daaronder te lijden heeft. Overigens is dit niet alleen op het werk, maar thuis ook.

Helaas was ik echt te beroerd om Sinterklaas mee te vieren met mijn collega’s, zo jammer! Jeroen bracht nog wel even mijn kadootjes naar het werk, zo lief! Ik had nogal wat rare dingen waar wat uitleg bij nodig was, dus op elk kadootje zat een post-it.

kadootjes

Vandaag kwam ook mijn artikel over mijn tien meest gebruikte apps online. Al gelezen?

Woensdag

Afgelopen nacht werden Jeroen en Max ook ziek. Ik had vooral een dagje extra nodig om op krachten te komen en bleef thuis. Gelukkig had ik aan het eind van de dag een boterham binnen gehouden en kon ik dus mooi de volgende dag weer aan het werk. Een fotoloze dag dus, sorry!

Donderdag

zonsopkomst

Ik fietste naar mijn werk en zag deze prachtige lucht. De foto is niet mijn beste, maar het idee snappen jullie wel, toch?

Kadootjes

Op mijn bureau lagen deze kadootjes! Zo lief dat mijn collega’s wat voor mij neergezet hadden, ondanks dat er niet was met het spelen van het Sinterklaasspel!

De rest van de dag ging eigenlijk best lekker. Ik kon me al iets beter concentreren en dat geeft me dan toch zelfvertrouwen, de dag vloog voorbij!

Mijn DM-shoplog die vandaag online kwam werd ook lekker bekeken, zo fijn!

GG

’s Avonds keken we de laatste aflevering van Gilmore Girls: A year in the life. Het einde, man. Ik ben er nog verbaasd over! Ik ga niks verklappen, maar was zo flabbergasted! Ik hoop meer dan ooit op een vervolg!

Vrijdag

Vandaag Max&Mamma-dag! Die we overigens heel langzaam en lui opstartte. Rond negen uur kwamen we ons bed uit en aten we wat crackertjes en fruit. Daarna speelden we wat, keek Max even tv zodat ik dit overzichtje even bij kon werken en kleedden we ons pas rond de middag aan, haha.

We gingen even langs mijn ouders en daarna naar de supermarkt. Thuisgekomen kon Max lekker op bed en ik rauste snel een make-uplook op mijn gezicht zodat ik twee video’s (Styletone-unboxing en Opgemaaktvideo) kon opnemen.

Toen ik daarmee klaar was haastte ik me snel naar beneden om enigszins orde te scheppen in deze hel op het aanrecht, haha.

afwas

Vooral voor Jeroen, want ik wil natuurlijk wel de indruk wekken dat ik iets huishoudelijks heb gedaan, haha.

Deze vrijdagavond aten we met zijn drietjes thuis, want mijn ouders hadden andere plannen. ’s Avonds waren we allebei nog even bezig op de computer, maar rond half negen kropen we op de bank om samen wat tv te kijken en chippies te kanen.

Zaterdag

Ik schrok om half tien wakker, voor mij echt mega uitslapen, want meestal ben ik rond acht uur wel wakker. De Styletone-unboxingvideo kwam online en as usual in het weekend ontbeten we met zijn drietjes.

kabouterpad nunspeet

Daarna kleedden we ons aan en stapten we in de auto naar Nunspeet. Ook daar in het bos is een Kabouterpad en op de Veluwe is de omgeving gewoon net weer even anders, leuk dus!

 

Boswnadeling

Na een flinke klim (yep, Miss Very Slechte Conditie) keken we nog even naar het uitzicht op de uitkijktoren. Helaas was het te mistig om veel te kunnen zien.

Broodje eten

Daarna stapten we in de auto om nog ergens een broodje te eten. We kwamen uit in Elspeet en aten even lekker een broodje bij Bakker Piet.

De rest van de middag en avond brachten we thuis door. Ik was wat bezig voor mijn website en Jeroen is druk bezig met tekeningen maken voor de Jerk Blocks die hij wil maken voor zijn sport Cross Fit.

Dit was mijn week alweer! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Komende week staat er een afspraak in de planning bij de huisarts, ga ik met Max en mijn ouders een tuincentrum bezoeken met een hysterische kerstafdeling en vrijdagavond ga ik naar het Kerstconcert van het koor waar mijn vader zingt. En we gaan natuurlijk weer lekker werken.

Wat zijn jouw plannen voor de komende week?

4 Comments

  1. Ah bah, de eerste dagen waren niet echt lekker voor je/jullie zeg! Gelukkig ben je weer wat opgeknapt. En wat lief van je collega’s zeg dat je toch cadeautjes kreeg

  2. Ziek zijn is nooit leuk en komt ook nooit uit helaas. Wat een mooie ochtend fietsfoto is dat!

    • Eke Reply

      Hahaha, dat klopt, als je het nou kon plannen, dat ziek zijn. Helaas…

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.