Yup, deze Aliexpressverslaafde heeft weer een shoplog voor jullie! Voorlopig de laatste van dit jaar (haha, gek hè?), al kan ik niet beloven dat er in januari niet weer een nieuwe shoplog online komt, want er liggen alweer wat spulletjes te wachten, haha.

Video

In deze video laat ik je onder andere wat grappige items, beauty essentials en sieraden zien. Ga je snel kijken wat ik allemaal binnengekregen heb?

6 Comments

 1. Ik vind vooral de sieraden leuk! Ik bestel dat zelf ook vaak via Ali. Dan wel vooral kettingen, want ik heb een nikkelallergie dus tegen de oorbellen kan ik meestal niet. Helaas, want ze hebben wel superleuke daar

  • Eke Reply

   Oh wat jammer joh, kan me voorstellen dat je daar van baalt! Zouden ze geen nikkelvrije (als je daar specifiek op zoekt) sieraden verkopen?

 2. Aliexpress is echt zoo leuk! Ik vind het ook heerlijk om daar hebbedingetjes te kopen en vooral lekker rond te struinen op hun website. Je hebt leuke dingen gescoord. Alvast een fijne jaarwisseling en ik kom in januari weer kijken voor een nieuwe shoplog.

  • Eke Reply

   Jij ook een fijne jaarwisseling! De nieuwe shoplog komt 12 januari online!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.