Het is alweer zondag en dus tijd voor mijn wekelijkse overzich in foto’s! Eke’s week: week 44. Het was een heftige week. Vrienden van ons gaan uit elkaar en dat brengt een hoop emotionele gesprekken met zich mee, wat mij erg veel deed. Het was in dat opzicht dus geen beste week, maar laten wel snel kijken naar wat er wel leuk was!

Zondag

We hadden een heerlijk thuisdagje waarin we een uurtje langer konden slapen. Nou ja, ik dan, haha. Jeroen en Max waren vroeg wakker en zaten dus al lang beneden te wachten totdat ik een keer mijn nest uitkwam šŸ˜€

rijstgerecht

We hadden een relaxte thuisdag met allerlei huishoudelijk klusjes en uiteindelijk besloot ik te koken. Dat doe ik bijna nooit meer, vooral omdat Jeroen als eerste thuis is en ik er niet meer zoveel plezier aan beleef. Jeroen was zo lief om een rijstgerecht mee te nemen (ik ben daar dol op, de mannen minder) en ik bereidde het.

Maandag

Vandaag weer aan de slag op mijn werk! Ik heb geen foto’s van de dag zelf, want die was niet heel erg fotowaardig, maar wel van mijn eerder geshopte items:

Parfumbox

Dit kistje zag ik bij Leen Bakker en toen bedacht ik mij ineens dat ik dit tegenkwam in een video of blogpost van Blushing Beauty. Ik geloof dat zij hem in een witte variant had, maar ik vond het zo leuk om mijn parfumflesjes in te doen! Gek genoeg past het ook nog allemaal!

Kwastenbak

Toen ik het kistje voor mijn parfum kocht, was ik eigenlijk op zoek naar nieuwe bakjes voor mijn kwasten. Ik gebruikte twee bakjes van Ikea (die je helemaal rechts ziet), maar vooral voor mijn grote gezichtskwasten werd die te klein. Bij Xenos zag ik de koperkleurige bakken staan. Eigenlijk zijn deze bedoeld voor bestek, maar ik vond ze mooi en zag niets anders wat groot genoeg was. Deze zijn iets te doen, maar daar komen we wel overheen, haha.

Dinsdag

Fotoshoot

Vandaag heb ik een fotoshoot bij Fenna vanĀ Wonder Fotografie, mijn nichtje die fotograaf is. Een professionele foto voor mijn website en social media-kanalen kan geen kwaad, dus ben ik blij dat zij dit wilde doen. Vroeg op en flink in de make-up, haha.

Het was leuk om te doen en de eerste preview was mooi! Onze kinderen konden ook even leuk samen spelen en wij even bijkletsen, altijd gezellig!

Ik kwam iets leuks tegen op de Instagrampagina van Ilovebudgetmakeup: zij doet mee met makeupmusthaveschallenge. Dit is een challenge van dertig dagen waarin je elke dag een foto maakt met een bepaald onderwerp. Ontzettend leuk en ik besloot ook om mee te doen! Mijn eerste foto was van mijn favoriete mascara(‘s).

Favo mascaras

Ook kwam vandaag mijn artikel online met mijn top vijf flop-video’s. Mocht je hem nog niet gezien hebben, klink dan op de link!

Woensdag

Vandaag werkte ik de tijdelijke receptioniste op mijn werk in. Ontzettend leuk om te doen, maar ik was echt gesloopt aan het einde van de dag. Meer foto’s dan van mijn dagelijke challenge heb ik dus niet. Sorry! Wel kreeg ik ontzettend leuk nieuws van het Audiologisch Centrum, ik mag in januari een hoorapparaat uitproberen. Op dit moment leen ik er een van hun, maar wellicht krijg ik dus in januari een eigen apparaat!

Quote

Dit keer een quote die op dit moment veel voor mij betekent. Hij is toepasbaar op zoveel verschillende onderwerpen in een mensenleven. Voor mij eigenlijk altijd in mijn relatie en nu voor mijn website om deze tot een succes te maken.

Donderdag

Laatste werkdagje van de week, wat een beetje emotioneel eindigde. Ik heb een heftige week achter de rug qua emoties en het loopt gewoon allemaal niet zo lekker. Na een jankbui op mijn werk en thuis was ik weer een beetje opgeknapt, hahaha. Wel besloot ik om mijn afspraken van vrijdag te skippen en te zien wat ik zou gaan doen, dat luchtte al op! Overigens WEER geen foto’s, hahaha. Wel weer een van de challenge.

The blushing nudes

Mijn favoriete palette, al een tijdje overigens! Ik heb er al eens een video over opgenomen, die je hier kunt bekijken!

Ook kwam vandaag mijn Eke’s experiences: Elektrische wimperkrultang van ActionĀ online. Kijk vooral de video, want voor twee euro heb je een prachtig effect!

Vrijdag

Lekker weekend! Max en ik sliepen heerlijk uit tot negen uur en daarna gingen we langzaam naar beneden en ontbeten wat. Nadat we ons belachelijk laat aangekleed hadden, gingen we naar mijn schoonouders. Max had een mooie tekening gemaakt voor Oma die geopereerd is en terwijl hij speelde kletste ik met hen bij.

Daarna gingen we naar Action waar ik een tosti-ijzer, een kattenspeeltje en wat elektrische wimperkrullers insloeg. Toen naar huis waar we een broodje aten voordat ik Max naar bed bracht. Ik nam een kletsen en opmaken-video op met een L’oreal-unboxing. Een lange video, maar volgens mij is hij wel leuk geworden.

Friet

‘S avonds aten we as usual friet bij mijn ouders. Ontzettend gezellig weer en we besloten om komend jaar net als vorig jaar een weekje met hen op vakantie te gaan, nu al zin in!

Zaterdag

We stonden redelijk op tijd op en ontbeten snel want Jeroen ging naar zijn werk. Daar mocht hij mijn ouders, mijn broer, neefje en nichtje rondleiden. Max en ik deden een boodschapje en Jessica en Ninthe kwamen langs. Jessica en ik babbelde bij met een kop thee en Ninthe en Max speelde lekker boven.

artikelen

Na een tostilunch ging Max naar bed en werkte ik aan wat artikelen op mijn website. Jeroen ging tennissen en daarna aten we heel ongezond hamburgers. Wel met een hoop sla hoor, en wat schijfjes zoete aardappel, dat is zo lekker!

’s Avonds keken we natuurlijk weer een compromisfilm, haha.

Dit was ‘em dan, mijn weekje! Volgende week hoop ik op een week vol concentratie op mijn werk (baby, come back!) en volgend weekend vieren we mijn vaders verjaardag en gaan we een nachtje weg naar de kust met mijn familie vanwege het veertigjarige huwelijk van mijn ouders, zin in!

2 Comments

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.