Een aantal weken geleden kocht ik een elektrische wimperkrultang bij Action, zoals je kon zien in mijn laatste Action Shoplog. Ik was enorm nieuwsgierig en ook de prijs viel mij mee.

Gewone wimperkrultang

Omdat ik nogal ongegronde angsten heb voor een gewone wimperkrultang (gaat helemaal nergens over, haha) besloot ik de elektrische wimperkrultang aan te schaffen. Ik heb namelijk laatst gelezen dat je een normale tang warm kunt föhnen en daardoor langer een krul houdt. En hey € 2,- voor zoiets, dat laat je toch niet liggen?

Video

Ik vind het hartstikke leuk om video’s op te nemen waarin ik voor het eerst iets uitprobeer. Dit komt omdat de kans dat het niet soepel gaat erg groot is en ik jullie wil laten zien dat je niet de enige bent waarbij het de eerste keren misgaat. Ik denk dat het ook bij mij als beautyblogger past, dit soort ontdekkingen die niet altijd even vlekkeloos gaan.

Genoeg gebabbeld, jullie willen de video natuurlijk zien! Ik zou het leuk vinden als je laat weten wat je van de video vond! Veel kijkplezier!

7 Comments

 1. Wat leuk dat je zo enthousiast bent. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo goed zou werken. Het is inderdaad een leuk idee om te geven voor sinterklaas.

  • Eke Reply

   Grappig he, dat dit dan toch goed werkt! Ik ben net nog even naar Action geweest en heb er een paar gekocht, haha.

 2. Wat ontzettend fijn dat je zo enthousiast bent! ik ben niet dol op alle action make-upjes maar er zitten soms wel goede producten tussen.

  • Eke Reply

   Make-up is ook niet al te best bij Action inderdaad. Menig miskoop gedaan, haha. Maar dit vond ik zo grappig om te proberen!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.