Ik ontdekte via Youtube Aliexpress. Wat een hemel is dat zeg! Tenminste, als je niet te hoge eisen aan kwaliteit stelt en gek bent op cheap ass-koopjes. Yeah, that’s me. Al kom ik wel even terug op dat kwaliteitsgebeuren, dat is of goed, of ruk.

Kijk je mee wat ik kocht en wat mijn eerste indrukken zijn?

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Aaah, Aliexpress shoplogs zijn altijd heerlijk om te kijken. Ik ben altijd benieuwd in hoeverre alles werkt en lijkt op de bestelling via de website. Leuke video 🙂

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.