Door Corona is het me twee jaar lang niet gelukt om een DM te bezoeken voor mijn voorraad aan douchegel, make-up, deodorant, tandpasta, scheermesje en allerlei andere heerlijke beautyproducten die ik eigenlijk niet perse nodig heb, maar wel kocht, omdat het kon. Tijdens een kindloos weekend reden de echtgenoot en ik naar Bocholt. Hij kon zich vermaken in een sport-gerelateerde winkel en ik haalde mijn hart op (en mijn bankpas leeg) bij de DM. Lees je snel verder om te zien wat ik allemaal kocht?

Trend it Up Adventkalender

Het is weer de tijd voor adventkalenders! Althans, om ze te kopen, want je mag ze natuurlijk pas per 1 december open maken en dan een vakje per dag. Bij DM ontdekte ik een aantal jaar geleden de beauty-adventkalenders en sindsdien koop ik er elk jaar een stuk of twee. Dit keer de Adventkalender van Trend it Up, een make-uphuismerk van DM. Ik was erg benieuwd om dat deze kalender een van de weinige leuk geprijsde kalenders (€ 25,95) was waarvan ik het vermoeden had dat deze niet volzat met allerlei onzin wat je niet gebruikt. En dat klopt! Want na,tuurlijk wachtte ik niet tot 1 december met het openmaken van de kalender ;-). Binnenkort kun je de unboxing van de kalender zien op mijn YouTube-kanaal.

Balea Douchegel

Iets wat ik nooit laat liggen, zijn de douchegels van DM. Ze ruiken heerlijk en kosten geen drol. Voor € 0,65 per stuk koop je een hele fles met heerlijke geurige douchegel. Ik kan weer even vooruit hoor!

Balea Silberglanz Shampoo en Conditioner

Ik wilde eigenlijk weer terug naar volledig bruine lokken, totdat mijn volgers op Instagram lieten weten dat het semi-blonde beter bij mij past. Ondanks dat ik nog twijfel, denk ik dat ik binnenkort toch weer naar de kapper ga voor het bijwerken van het blonde. Daarom besloot ik ook meteen maar Zilvershampoo en Conditioner mee te nemen. Zowel de shampoo als conditioner kosten € 1,25 per stuk. Geen geld toch?

Catrice CleanID

De afgelopen tijd heb ik maar weinig make-up gekocht. Ik heb heel veel en gebruik nu vooral basisproducten zoals een wenkbrauwpoeder, mascara, bronzingpoeder en een lipglossje. Toch spraken dit paletje (€ 9,95) en wenkbrauwpoeder (€ 3,45) mij wel aan en besloot ik ze mee te nemen. Beiden zijn van de Clean ID-lijn van Catrice. Deze lijn bestaat uit verzorgings- en make-upproducten die zijn gebaseerd op milieuvriendelijkheid. Hierbij moet je denken aan dat ze vrij zijn van parabenen, siliconen, microplastic, minerale olieen, palmolie, exotische en dierlijke ingredienten. Daarnaast zijn de verpakkingen van papier en gerecyclede materialen. Ook zijn ze net als alle andere Catrice-producten dierproefvrij.

Catrice Volumizing Tint&Glow Lipbalm

Een lipproduct wat je lippen een klein boostje geeft waardoor ze net wat groter lijken, vind ik superfijn. Ik stuitte op deze lipbalm ‘(€ 4,95) en dat leek me net wat fijner dan gloss, want herfst. Je kunt je vast voorstellen dat met een klein windje je haren zo aan je lippies vastgeplakt zitten. Vind ik zelf dan weer minder chill, haha.

Essence Coffee to Glow

Ik ben geen koffiedrinker, maar de geur van koffie vind ik wel echt hemels. Vooral dan van gemalen koffie of koffiebonen. Dus mijn oog viel direct op de Coffee to Glow-lijn van Essence. En aangezien je nooit genoeg bronzer (€ 3,75) kan hebben, daar dan ook echt een bijpassende kwast (€ 3,25) bij moet en een lipproduct (€ 1,95) erbij ook dikke prima is, snap je vast wel dat ik voor deze producten gevallen ben toch?

Gillette Venus en Balea Scheergel

Ik houd van gladde oksel, benen en andere lichaamsdelen, dus gaan er best wat scheermesjes doorheen. De Gillette Venus (€ 16,95) vind ik echt het allerfijnste, evenals de scheergel van Balea (ik ontdek nu op het bonnetje trouwens dat ik scheerschuim a € 0,75 en scheergel € 1,35 heb gekocht…). Deze ruiken altijd heerlijk zoet en zoals je weet ben kan het mij niet zoet genoeg zijn qua geur. Wist je trouwens dat dezelfde verpakking scheermesjes in Nederland € 10,- meer kost? Snap je mijn DM-obsessie?

Rexona Maximum Protect en Rexona for Men

Rexona Maximum Protect (€ 2,85) is al jaren mijn favoriete deodorant. Alle andere deo’s ik ooit probeerde beschermen toch net niet genoeg. En aangezien ik zweetlucht echt ultiem ranzig vind, geef ik met liefde wat meer geld uit aan deze variant. Ook de man zweert bij Rexona (€ 1,55), dus voor hem nam ik ook een paar busjes mee. Bij DM is het gelukkig net even wat goedkoper, want bij bijvoorbeeld Kruidvat, betaal je voor mijn variant al snel ruim € 8,-. Scheelt toch een paar pegels.

Trend it Up Nagellak

Ondanks dat ik een hele bak vol heb met nagellak, mistte ik voor mijn gevoel deze kleuren nog. Een diep paarse kleur (€ 1,45) en een rode (€ 1,95) die neigt naar een roestbruine tint. Die laatste ga ik straks op mijn nagels smeren, want ik vind het een prachtkleur!

Whitening Tandpasta

Tandpasta is iets waar ik niet op mis wil grijpen. Ik heb daarom altijd minstens 2 verpakkingen op voorraad omdat ik een schoon en fris gebit best wel belangrijk vind. Ik ben nog niet bekend met dit merk, maar de prijs (€ 1,95 per stuk) viel me mee en daarom gingen ook deze het uitpuilende mandje in.

Zo, dat was hem dan. Stiekem kan ik niet wachten om weer eens te gaan, want eenmaal thuis bedacht ik me dat ik handzeep vergeten ben mee te nemen. Ik heb het vast op mijn lijstje gezet voor de volgende keer!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.