Lieve, mooie, grappige en ontzettend zorgzame Jeroen,

Vandaag zijn wij 10 jaar getrouwd. Iets wat we toch maar even mooi voor elkaar gebokst hebben en waar ik ontzettend trots op ben.

17 jaar geleden zag ik je staan. Je was me al een aantal keer eerder opgevallen en ik vond het ontzettend leuk om die avond met je te praten. Na die avond groeide onze liefde. We droomden al snel van onze toekomst samen en fantaseerden er op los. Geen idee hoe alles zou gaan lopen, maar toch kozen we elke keer weer voor elkaar. 

De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen. Volgend jaar ben ik net zo lang samen met jou als dat ik ooit zonder je ben geweest. Met jou ben ik volwassen geworden. Maakte ik plannen, keuzes. We hadden dingen anders kunnen doen, verstandiger. Maar het leven wat we samen afgelegd hebben, typeert ons en ik had het op geen andere manier willen doen.

Naast dat ik elke dag ontzettend dankbaar ben dat ik naast je wakker word en naast je in slaap val, is het niet alleen maar leuk, lief en romantisch. We hebben dingen op ons pad gehad. Uitdagingen die we overwonnen, verliezen geleden. We hebben veel geleerd en ontdekt. Wie we zijn, samen als stel, maar ook als individu. Jij weet goed wat je wilt en kunt, ik nog niet.

We steunen elkaar, in alles. Ondersteunen elkaar, lossen elkaar af. 
Het was geen 17 jaar een kabbelend beekje. Het was hard werken, elkaar soms uit het oog verliezen. Toch kozen we ervoor om elke keer weer bij elkaar te blijven.

Ik ben je daar dankbaar voor, want je had andere keuzes kunnen maken.. Meer dan dankbaar. Wij zijn samen. Blijven samen. Blijven samen ouders van onze twee prachtige jongetjes. Die jongetjes die ons zoveel vreugde geven. Het mooiste wat jij me ooit gaf. Kopietjes van ons, van binnen en buiten.

Alleen al voor die ventjes vecht ik voor ons. Maar vooral omdat ik stapelgek op je ben. Echt. Wij horen samen. Als het slecht gaat en als we goed gaan. Niks of niemand kan, mag en zal tussen ons komen. Jij bent voor altijd mijn alles.

Ik weet zeker dat wij op een dag opnieuw trouwen. Onze geloften hernieuwen. Om de hele wereld te laten zien hoe gek wij nog op elkaar zijn na al die tijd. Maar vooral om onze liefde te vieren, voor elkaar en voor ons mooie gezin. Ik hou van je. Voor altijd.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.