Afgelopen week kwam er geen Eke’s week online omdat ik het razend druk had met het regelen van een kinderfeestje, traktaties en het feest voor de volwassenen. Geen zin dus om stil te staan bij het maken van foto’s van elke scheet die voorbij kwam. Vandaag probeer ik het goed te maken door een overzicht te laten zien van de afgelopen week. Ik heb niet super mijn best gedaan, maar toch elke dag wel een foto. Kijk je mee?

Maandag 4 maart

Slapende Storm
Slapende Storm

Normaal als ik uit bed ga en Storm uit zijn kamer haal, is hij al wakker. Dit keer trof ik een slapende Storm aan. Hoe zoet is dit plaatje?

Max geeft al snel aan dat hij zich niet lekker voelt. Hij is warm en klaagt over keelpijn, dus ik besluit hem een dagje thuis te houden. We komen dus vandaag helemaal niet uit huis en hangen en spelen wat met zijn drieën.

In slaap gevallen
In slaap gevallen

Na het avondeten werk ik nog wat op mijn laptop. Max komt gezellig bij me zitten en op een gegeven moment zie ik dat hij in slaap gevallen is, arm schaapje. Nadat hij zijn schouder heeft ondergekwijld, brengen we hem naar bed.

Dinsdag 5 maart

Max blijft vandaag nog een extra dagje thuis. Hij voelt zich al iets beter gelukkig. Het zonnetje schijnt zo af en toe, dus we gaan heerlijk even naar buiten voor een wandelingetje.

Wandelingetje
Wandelingetje

In de middag komt de Marley Spoonbox weer binnen en ’s avonds eten we deze Aziatische gehaktpasteitjes met wortel-komkommersalade. Ik vind de salade het lekkerst, dat komt door de sesamolie als dressing. Ik houd daar zo van!

Aziatische gehaktpasteitjes met wortel-komkommersalade
Aziatische gehaktpasteitjes met wortel-komkommersalade

Na het eten doen we een spelletje met Max: Don’t drop the meatballs. Enorm leuk en Max giert het uit!

Don't drop the meatballs
Don’t drop the meatballs

Woensdag 6 maart

Jeroen brengt de auto weg voor de APK. Gelukkig dit jaar geen schreeuwend dure reparaties, al laten we wel een grote beurt uitvoeren waardoor we wel wat meer geld kwijt zijn, maar dan kunnen we ook weer wat km’s maken.

Max is in de ochtend heerlijk aan het spelen met zijn Lego die voor zijn verjaardag heeft gekregen. Heerlijk om zijn fantasiespel te zien!

Lego
Lego

In de middag is Jeroen thuis en gaan Max en ik even samen op pad. We brengen een bos tulpen naar mijn broer David en schoonzus Elisabeth omdat ze tijdens Max zijn kinderfeestje op Storm wilden passen. Ook gaat onze favoriete ijsjeswinkel Billy’s na een winterstop weer open vandaag.

Billy's
Billy’s

Na een heerlijk ijsje doen we nog even weekboodschappen. Jeroen kookt een superheerlijke Marley Spoon-maaltijd: BBQ-biefstuk met kruidig geroosterde ovengroenten.

BBQ-biefstuk met kruidig geroosterde ovengroenten.
BBQ-biefstuk met kruidig geroosterde ovengroenten.

De jongens gaan naar bed en ik bereid nog even mijn sollicitatiegesprek voor morgen voor: spannend!

Donderdag 7 maart

Nadat Storm en ik Max naar school hebben gebracht, doen we even een boodschapje.

Boodschapje
Boodschapje

Als we weer thuis zijn, belt mijn broer Rutger. Hij kan zijn fietssleutels niet vinden en vraagt mij of ik even op het station wil kijken of zijn sleutels toevallig nog in zijn fiets zitten. En ja, wat een geluk! Ik pluk ze eruit en neem ze mee.

Storm gaat even slapen en ik begin aan de uitnodiging voor de opening van de nieuwe locatie van het bedrijf van mijn broer Berend. Als Storm weer wakker is, gaan we lekker een appeltje als fruithapje eten.

Fruithapje
Fruithapje

Nadat Storm gegeten heeft en lekker is gaan spelen, leg ik hem op bed en ga zelf aan de lunch: Griekse yoghurt met blauwe bessen, appel en cashewnootjes.

Lunch
Lunch

Zodra ik dat naar binnen heb gewerkt, ga ik even douchen en maak ik mezelf langzaam klaar voor mijn tweede sollicitatiegesprek.

Lipgloss
Lipgloss

Ik tipte het ook al in mijn Instagram Stories: deze lipgloss van de Lidl. Hij is echt mooi! En voor maar € 1,99. Koop deze, ook in andere kleuren verkrijgbaar!

Na mijn sollicitatiegesprek haal ik Max op, eten we een heerlijk pastagerecht en rijd ik daarna naar het station om Rutger de sleutels te overhandigen van zijn fiets.

Vrijdag 8 maart

Max gaat naar school en bij thuiskomst gaan Storm en ik in de weer met de wasmachine. Dat is natuurlijk erg interessant.

Wasmachine
Wasmachine

Daarna gaat Storm tukken en gaan we rond 10 uur richting de kapper voor Storm. Hij heeft nu zo’n sloom hoofd, er moet even pit in dat haar!

Kapper
Kapper

Ik heb Storm voor de verandering weer eens in de draagzak. Heerlijk om zo mijn knulletje lekker bij me te dragen!

Draagzak
Draagzak

Als we weer thuis zijn gaat Storm weer tukken. Hij maakt een enorm lange ruk van wel drie uur en we zijn net op tijd op het schoolplein. We doen met zijn drieën nog even snel een weekendboodschapje in de supermarkt en Storm gaat voor het eerst in het zitgedeelte van de winkelwagen.

Supermarkt
Supermarkt

Als Jeroen thuis is, flansen we een home made pizza in elkaar. Tijdens het eten word ik gebeld. Het is een van de eigenaren van het bedrijf waar ik gisteren mijn tweede sollicitatiegesprek had. IK BEN AANGENOMEN!!!! Vanaf 1 april (geen grap) mag ik weer heerlijk aan de slag! Beter kan je weekend niet beginnen, toch?

Zaterdag 9 maart

Jeroen gaat vandaag klussen in het nieuwe huis van zijn broertje. Na het eerste slaapje van Storm gaan Max, Storm en ik even op de fiets die kant op. En het begint heerlijk te regenen , haha.

Op de fiets
Op de fiets

Kijk eens hoe leuk deze matching outfits zijn? Max mag maandag samen met Storm op de foto als de schoolfotograaf er is, zo leuk!

Matching outfits
Matching outfits

Na Storm zijn tweede slaapje gaan we langs Jeroen’s ouders. Ze gaan komende week een week of zeven naar Spanje met de caravan, dus het is altijd fijn om ze nog even te zien voordat ze weggaan.

Jeroen en ik doen een date night @ home. We koken en eten samen als de jongens op bed liggen. De geroosterde groenten van afgelopen dinsdag smaakten zo goed, dat we ze opnieuw maken.

Geroosterde groenten
Geroosterde groenten

Daarna kijken we de documentaire Lost Boys, 5 jaar later. Een enorm indrukwekkende maar ook schrijnende documentaire. Het laat op indringende wijze zien hoe lastig het is om uit de vicieuze cirkel van schulden te komen. Veel raakvlakken met Jeroen zijn en mijn werkveld. Ik raad hem je echt aan om te kijken.

Zondag 10 maart

Vandaag geen foto’s gemaakt, maar wel een superheerlijke relaxte dag gehad met mijn mannen. Heerlijk ontbeten, wat gewerkt aan mijn blog, de was gedaan, spullen van Storm opgeruimd en deze Eke’s week gemaakt. Het is nu 20:10 uur en ik ga mijn laptop afsluiten om nog even lekker te lezen in mijn boek!

Heb jij ook zo’n relaxed weekend gehad?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.