Yay, de afgelopen week hadden we heerlijk voorjaarsvakantie! Althans, de kinderen en ik, want Jeroen moest gewoon werken op de woensdag na. Het was een drukke week waarin er een heuse ziekte-estafette plaatsvond en we wat uitjes hadden waar voor we veel in de auto zaten. Lees en kijk je snel mee voor een nieuwe editie van Eke’s week?

Maandag 18 februari

Met Max op schoot worden hij en ik lekker wakker. Beiden pluishaar en duffe ogen, haha.

Max speelt tijdens Storm’s slaapje lekker met de Lego, zijn favoriete bezigheid!

Als Storm wakker is van zijn eerste slaapje krijgt hij een fles.

Als het weer tijd is voor Storm zijn volgende slaapje, rijden we naar Schiphol. Storm slaapt heerlijk in de auto.

We zijn op Schiphol om mijn broer en vader op te halen die mijn andere broer verrasten tijdens zijn deelname aan een marathon in Sevilla. We gaan even wat eerder, want er is genoeg te zien op Schiphol, vooral op het Panoramadek!

Ik merk op Schiphol dat Max niet helemaal fit is. Klaagt veel over moe zijn, moet vaak plassen en is niet zo geïnteresseerd in alles. Rond 15.30 uur zijn we weer thuis en hangt Max lekker op de bank voor een filmpje. ’s Avonds eten we frietjes, maar Max wil liever een boterham. We kijken een paar afleveringen van Homeland en gaan op tijd naar bed.

Dinsdag 19 februari

Max heeft het flink te pakken vandaag. Binnen een uur nadat hij wakker is, spuugt hij een aantal keer, zo sneu! Ik baal, want ik heb een afspraak voor een van mijn IPL-behandelingen staan in Alkmaar, welke ik niet meer (kosteloos) kan afzeggen. Ook moet mijn moeder bloedprikken in Almere en heb ik haar beloofd met haar mee te gaan. Mijn vader is gelukkig thuis, dus Max mag een paar uurtjes bij hem op de bank hangen onder een lekkere deken.

Na het bloedprikken in Almere en de vliegensvlugge IPL-behandeling in Alkmaar, besluiten we daar even snel te lunchen voordat we weer naar huis rijden.

We lunchen bij Stadskaffee Laurens, een enorme aanrader! Prachtig van binnen, personeel wat supervriendelijk en behulpzaam is en het is ontzettend leuk geprijsd! Voor Een broodje zalm, een broodje tonijnsalade, een boterham voor Storm, een ijsthee en cappuccino waren we € 16,- kwijt.

Na een spoedige terugrit drop ik mijn moeder bij haar thuis, maak ik een slapende Max wakker bij mijn ouders op de bank en rijden we lekker naar huis, waar Max verder slaapt. Jeroen en ik genieten van een super heerlijke Marley Spoon-maaltijd: Snelle gnocchi met babyspinazie en grove pesto.

Woensdag 20 februari

Jeroen is lekker vrij vandaag! Niet is dat alleen heel gezellig, maar het is ook gewoon even praktisch met een ziek kind. Ik kan zo mooi even wat zonnestraaltjes pakken met Storm als we naar de supermarkt wandelen.

In de middag ga ik heerlijk in mijn eentje naar de bieb!

Niet om wat boeken uit te zoeken om te lenen, maar om even in alle rust en volle concentratie me te kunnen focussen op vacatures zoeken en solliciteren. Dat gaat gewoon net even wat beter zonder kinderen om je heen.

Donderdag 21 februari

Na Storm zijn eerste slaapje gaan we richting Ballorig, de plaatselijke ballenbak. Ons neefje Bram is 9 geworden vandaag en samen mijn mijn broer Joshua, zijn kinderen en mijn ouders kwam ik met de kinderen het hier vast vieren.

Storm zat heerlijk bij zijn oom Joshua op schoot.

Na een uurtje of drie gaan we weer lekker naar huis. Max is toch nog niet helemaal fit en mag lekker een filmpjesmarathon houden. Storm slaapt en ik duik op de bank even achter mijn laptop.

Aan het einde van de middag mogen we even met Storm naar de huisarts. Storm heeft eigenlijk vanaf zijn geboorte al last van refluxachtige klachten en de laatste weken spuugt hij zoveel en zo vaak dat we beiden regelmatig nieuwe kleding aan moeten. We krijgen een doorverwijzing naar de kinderarts, erg fijn!

Als we weer thuis zijn eten we onze favoriete Marley Spoon-maaltijd: Broodje Surinaamse kip!

’s Avonds kijken we de laatste afleveringen van Homeland. Zo balen dat je zo snel door zo’n serie heen bent, haha.

Vrijdag 22 februari

Euh, wat zal ik over deze dag zeggen? Het was een barre ellende. Kinderen ziek, ik ziek. Geen foto’s maar zeker ook niet verslagwaardig.

Zaterdag 23 februari

Eigenlijk hetzelfde als gister, alleen ontvlucht ik ’s ochtends het huis om naar een SEO-workshop te gaan die BlogBosses georganiseerd heeft. Ontzettend informatief en supergezellig, maar ik ben blij dat we meer info krijgen toegemaild, haha. Daarna met een rotgang naar huis om een poging te doen om uit te zieken.

Zondag 24 februari

Ha, dat je dacht je net beter te voelen, maar het toch niet zo is. Ik lummel wat op de bank en in bed en doe wat online boodschappen en maak wat lijstjes voor Max zijn kinderfeestje. Morgen moet ik echt aan de bak, dus laat ik me dan alsjeblieft beter voelen, haha.

Hoe was jouw week?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.