De laatste week van Jeroen’s vakantie was aangebroken afgelopen week. Aan de ene kant was het heel fijn om met zijn allen thuis te zijn, maar ik denk dat het voor ons allebei goed is als deze week weer lekker werkt, haha. We hebben nog even lekker genoten van die laatste dagen samen en ik neem je per dag mee met wat er allemaal gebeurde.

Maandag 13 augustus

Max gaat naar de BSO, Jeroen, Storm en ik rommelen wat aan in huis. Het is lekker om op zo’n dag ook even tijd voor onszelf te hebben, dus ga ik aan de slag met mijn haar. Het kan wel weer een verfje gebruiken.

Aan de slag met mijn haar

Ook neem ik lekker de tijd voor een uitgebreide baddersessie voor Storm. Ik vind het echt enorm fijn om de jongens even apart van elkaar de volle aandacht te geven.

Is het geen binkie?

Is het geen binkie, die jongste zoon van mij?

Dinsdag 14 augustus

We gaan even lekker met zijn vieren de stad in. Jeroen wil graag even naar de bibliotheek en terwijl hij rustig zijn gang gaat, kruipen Max en ik in een knus leeshoekje met een stapel boeken om lekker samen te lezen.

knus leeshoekje

Daarna is het tijd voor wat lekkers! We genieten half in het zonnetje lekker van een ijsje.

 tijd voor wat lekkers

Eenmaal thuis installeer ik me even lekker op de bank met Storm: knuffeltijd! Hij heeft me goed vast met zijn knuistje, haha.

knuffeltijd!

We eten weer uit de Marley Spoonbox. Vandaag gaan we voor Kokoscurry van varkensgehakt en mango bestrooid met cashewnoten. Op zich een lekker maaltje, maar ik vind hem iets te pittig dus eet er niet zo heel veel van.

 Kokoscurry van varkensgehakt en mango bestrooid met cashewnoten

Na het eten haal ik mijn ouders op. We gaan met zijn drieen naar de Zomerbraderie in Ermelo. Jeroen doe ik er geen plezier mee, de kinderen ook vast niet en in je eentje is ook zo wat. Gelukkig zijn mijn ouders voor zoiets wel te porren.

Zomerbraderie

Voor Max kocht ik dit zwaard met schild bij een kraampje van GGZ Centraal. Hij kostte maar € 7,50! Het zwaard en schild staan ook mijn vader goed, haha.

Zwaard met schild

Als we de hele braderie hebben afgestruind, drinken we nog even wat op een terrasje. Moe maar voldaan keren we terug naar Lelystad.

terrasje

Woensdag 15 augustus

Goodiebox

Ik heb een nieuwe beautybox ontdekt: De Goodiebox! Dit is een box die maandelijks thuisbezorgd wordt met met prachtige make-up, skincare, haarproducten en beautytools. Heerlijk om jezelf even mee te verwennen. Dit exemplaar is de derde die ik ontvangen heb en hoewel ik nog geen gebruik gemaakt heb van de producten, spreken ze me wel erg aan! De verpakking is ook enorm handig, het zijn een soort lades van hard karton. Met leuke kleurtjes, dus het staat ook nog eens hartstikke leuk in je beautyhoekje! Er komt denk ik nog wel een keer een review van.

Portugese varkenslapjes op zoete aardappelpuree met jus

Deze avond ook weer tijd voor een Marley Spoon-maaltijd: Portugese varkenslapjes op zoete aardappelpuree met jus. En dit was me een partijtje lekker joh! Gaan we zeker vaker eten!

Donderdag 16 augustus

Amsterdam

In de middag heb ik een afspraak in Amsterdam, dus even tijd voor een grachtenselfie, haha.

Vandaag kwam ook een artikel van mij online: 6 dingen die ik niet snap van andere ouders. Ik krijg een hoop enorm leuke reacties, maar in een mommy-facebookgroep waar ik actief in ben, word ik met de grond gelijk gemaakt. Oké, het artikel kan zeikerig overkomen, maar is vooral bedoeld met een knipoog. Ik had niet ingeschat dat het bij een aantal mensen verkeerd zou vallen, omdat ik voor mijn gevoel ook veel nuance heb aangebracht.

Op een gegeven moment werden de reacties gemeen en ging een groepje van drie dames op een pesterige manier over mij praten onder mijn bericht. Zo zou ik een slechte moeder zijn die alleen maar tijd besteedde aan haar uiterlijk (whahahaha, echt joh, ik zie er soms uit!) en haar website en mijn kinderen verwaarloosde. Zelf na het verwijderen van mijn bericht en nieuw bericht waarin ik mijn excuses probeerde te maken, ging het door. Uiteindelijk besloot ik de dames maar te blokkeren, ik heb namelijk geen zin om me de grond in te laten trappen op zo’n kinderachtige manier.

Vrijdag 17 augustus

Jeroen en Max gaan samen buiten opruimen en doen wat ritjes naar de vuilstort en oudijzerboer. Ondertussen begin ik aan deze klus: de was.

de was

Ik kan er echt enorm van genieten om de was te doen, haha. Heerlijk om die vuile berg te zien transformeren naar opgevouwen, schone en heerlijk ruikende kleding!

Snelle groentenroerbak met udonnoedels, mirinsaus en sesam

’s Avonds eten we weer vegetarisch: Snelle groentenroerbak met udonnoedels, mirinsaus en sesam. Het is echt fantastisch lekker en persoonlijk mis ik geen vlees. Wel bakken we er een eitje bij, omdat Jeroen het anders niet trekt, haha.

Zaterdag 18 augustus

Na een laat ontbijt besluiten we naar een wat grotere speeltuin te gaan: Schateiland. Max kan even heerlijk spelen en Jeroen en ik spelen afwisselend mee.

Schateiland

Ondertussen knuffel ik ook heerlijk met mijn kleine ventje. Hij is alweer zo groot aan het worden, het newborn is er echt alweer af. Over twee weken is hij alweer drie maanden joh!

Drie maanden

Op de terugweg komen we langs de bakker en nemen we wat lekkere broodjes mee. Na de lunch mag Max even lekker een filmpje kijken, ontfermt Jeroen zich over Storm en trek ik me boven even terug om aan dit artikel te werken.

Zondag 19 augustus

Het was vroeg, ik was erg chagrijnig, dus alle plannen die we hadden zijn niet doorgegaan, haha. Vandaar ook geen foto’s van vandaag. We ruimden op en maakten schoon op de benedenverdieping, ik keek wat dingen terug via uitzending gemist en maakte visitekaartjes. Dat was het wel zo’n beetje.

Hoe was jouw afgelopen week?

 

 

2 Comments

  1. Ik snapte de nuance wel hoor Eke! Wat triest dat mensen zo gemeen moeten doen. Aan de andere kant weet je wel dat je het online goed doet als mensen zo’n duidelijke mening over je hebben. Of ze houden van je, of ze haten je. Volgens mij is dat bij de meeste grote bloggers/vloggers/influencers ook zo haha. Ik houd in ieder geval van je 😉

    • Eke Reply

      Haha. Thanks! En ach, het is mijn best gelezen artikel ooit en ik heb een dag- en maandrecord verbroken!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.