Een drukke week achter de rug, met elke dag wel een activiteit of een afspraak. Toch voelde week 32 ook best relaxed eigenlijk, omdat we veelal leuke dingen ondernamen. Zo gingen Max en ik op pad met zijn tweeen in het kader van Max&Mamma-dag, hadden we op de warmste dag visite en gingen we met Storm naar de Osteopaat. Lees en kijk lekker verder!

Maandag 6 augustus

Maandag 6 augustus

Vandaag ga ik met Max op pad, terwijl Jeroen een dagje thuis met Storm doorbrengt. Max en ik gaan met de trein naar Amsterdam om een rondvaart te doen. Een heuse Kidscruise over Zoetwaterpiraten. Hoewel het erg warm was, keken we onze ogen uit. Erg leuk om Amsterdam eens vanaf het water te bekijken!

Kidscruise

Het was echt heerlijk om even een-op-eentijd met Max te hebben, dat is toch wel enorm geslonken sinds dat Storm er is. En ondanks dat Max zich daardoor niet misdraagt, merk ik wel dat het hem enorm goed doet.

Patat en ijs

Op het station eten we even lekker patat en ijs, dat hoort natuurlijk bij zo’n dagje uit!

Romige citroenspagetti

’s Avonds eten we romige citroenspagetti met rucola en een lekker stukje vis. Heerlijke zomerse maaltijd!

Dinsdag 7 augustus

kinderen spelen

Vandaag, op die laatste (?) bloedhete dag, krijgen we bezoek van Linda en haar twee zoons. De kinderen spelen heerlijk samen in het zwembad, op het gras en in Max zijn speelhuisje.

BBQ-en

We sluiten de dag af door lekker te gaan BBQ-en, inclusief als toetje lekkere Marshmallows voor de kinderen.

Woensdag 8 augustus

Vandaag hebben we een hele rustige en relaxte dag waarin we alleen naar de Osteopaat voor Storm moeten. Toen ik een paar weken geleden een afspraak maakte met de Osteopaat, was Storm erg onrustig en had veel last van krampjes, spugen en een lichte voorkeurshouding. De Osteopaat heeft wat spanning in de nek en bij het middenrif van Storm weggehaald. Omdat de klachten al fors minder waren durf ik niet te zeggen of het geholpen heeft. Het boeren lukt nu ook even niet waardoor hij toch weer regelmatig spuugt en daardoor ook weer onrustig is.

De rest van de dag doen we lekker rustig aan en ruimen we wat op in en om het huis.

Lichtpittige biefreepjes met sperziebonen en kokosrijst

Het is weer tijd voor de eerste Marley Spoon-maaltijd van deze week: Lichtpittige biefreepjes met sperziebonen en kokosrijst. Heerlijk recept, gaan we zeker vaker bestellen!

jongens

Na het eten maak ik een aantal foto’s van mijn twee jongens. Wat is dit toch een rijkdom, mensen!

Donderdag 9 augustus

Oef, dit gaat een pittig dagje worden. Ik word wakker met flinke koppijn. Gelukkig hoef ik niet veel vandaag en gaat Max naar de BSO. Dan trek je zo’n dag net iets beter.

QBeauty

’s Middags ga ik langs bij QBeauty in Almere voor een gezichtsbehandeling. Binnenkort kun je hier meer over lezen op mijn blog.

Vanwege de hoofdpijn duik ik vroeg mijn bed in, want vrijdag staat ook een intensieve dag te wachten.

Vrijdag 10 augustus

Hans en Grietje

Vandaag ga ik samen met Max en Storm naar Hans en Grietje in Zeewolde. Ik heb daar een afspraak met een aantal ontzettend leuke meiden die rond dezelfde periode als ik bevallen zijn. We hebben veel contact via whatsapp en wisselen veel tips, ideeën en ook wel frustraties uit, haha.

Hans en Grietje

Je ziet het, ik heb erg veel plezier met de dames, haha.

Volkoren surf en turf fusilli met chorizo, garnalen en paprika

’s Avonds eten we onze tweede Marley Spoonmaaltijd van die week: Volkoren surf en turf fusilli met chorizo, garnalen en paprika. Als je van warme karton houdt, aanrader, hahaha.

Zaterdag 11 augustus

Vandaag een onrustige dag met Storm. Ik had zoveel zin om even een uurtje wat voor mezelf te doen, maar dat is niet gelukt helaas. Ik kan dus ook niet zo heel veel melden over deze dag.

Crispy Koreaanse BBQ-tofu met een gochujang groenteroerbak

Vanavond was het tijd voor de laatste Marley Spoonmaaltijd van deze week: Crispy Koreaanse BBQ-tofu met een gochujang groenteroerbak. Hij was mij echt te pittig en dat was wel jammer, want ik denk dat hij anders heerlijk was geweest. Trouwens, ook onze eerste vega-avondmaaltijd ooit!

Zondag 12 augustus

Ik had vanmorgen “ochtenddienst” met Storm, dus om zes uur mocht ik mijn heerlijk warme bed verlaten, haha. Max werd rond zeven uur wakker en Jeroen volgde rond acht uur, dus onze dag startte mooi op tijd.

Aan het eind van de ochtend gingen we naar de verjaardag van neefje Kick die twee geworden is. We bleven daar lunchen en rond half drie waren we weer thuis. Niet lang daarna kwamen Jeroen’s ouders langs en dan is de dag ook snel voorbij. We sloten het weekend af met een grote stapel pannenkoeken.

Na het eten speelde ik nog even buiten met Max en daarna zette ik hem onder de douche en bracht hem naar bed. ’s Avonds maakte ik dit artikel nog even af met een half slapende Storm naast me en gingen we op tijd naar bed. Helaas geen foto’s van deze dag.

De komende week zal een stuk rustiger zijn en stiekem vind ik dat wel even lekker na zo’n enerverende week als deze. Wat ga jij voor leuke dingen doen de komende week?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.