Vanaf deze week begon Jeroen’s vakantie, drie weken waarin we gezinsuitjes combineren met wat meer tijd voor onszelf en tijd om bij te slapen. Want de nachten zijn kort en onderbroken met onze alweer twee maanden oude baby. Vanwege vermoeid- en lamtakkerigheid heb ik niet de kracht gehad om veel foto’s te maken, maar dat vergeven jullie mij vast wel toch?

Maandag 30 juliĀ 

Iets voor 10:00 uur breng ik Max naar de BSO. Daarna rijd ik terug naar huis en doe ik samen met Jeroen en Storm weekboodschappen. Toch fijn om even een inpak- en sjouwhulp te hebben. In de middag ruimen we in huis wat op en ’s avonds komen Jeroen’s broertje, zijn vrouw en nichtje Ninthe bij ons BBQ-en.

BBQ-en

Dinsdag 31 juli

Ik besluit vandaag even met Max en Storm naar de stad te gaan. Max wil graag slijm kopen, dus op naar de speelgoedwinkel!

Tosti

We eten even lekker een tosti terwijl Max zijn slijm bewonderd.

Tosti

Na de bloedsuiker omhoog gekrikt te hebben gaan we nog even naar Bruna, Zeeman, Xenos en Op=Op voordeelshop en dan ben ik het zat. Max is niet te genieten en ligt in alles dwars. Heerlijk, haha.

Lachje

Al maakt dit lachje van Storm naar Jeroen wel weer een hoop goed hoor…

Woensdag 1 augustus

Het is alweer augustus, hoe bizar snel gaat de tijd joh! Ik rijd aan het einde van de ochtend naar Urk voor een bezoekje aan Hanna’s Nagelstudio. Zij voorziet mijn nagels van een prachtig gellakje. Nog nooit gedaan, dus ik was erg nieuwsgierig. Binnenkort kun je hier een heel artikel over lezen en het resultaat zien!

Irma

Daarna rijd ik even snel langs Irma, zij was afgelopen zaterdag jarig en verraste ik met bovenstaande kadootjes!

ei en banaan

Eenmaal weer thuis rammel ik van de honger en maak ik een mengsel van ei, banaan, kokosmelk en wat kaneel. Even opbakken als een roerei en je hebt iets wat er uitziet als geruld gehakt, haha. Maar nee, lekker dat het is!

Kaartje

Ik krijg een ontzettend lief kaartje van Jeroen. Dit doen we wel vaker bij elkaar, om elkaar even een hart onder de riem te steken of te laten zien hoe lief we elkaar vinden.

Donderdag 2 augustus

Vandaag staat een leuk uitje gepland: Dierenpark Amersfoort!

Dierenpark Amersfoort Dierenpark Amersfoort

We gaan samen met mijn ouders, neefje Abel en nichtje Amelie. Aan die twee heb ik een enorm fijne hulp want ze geven het flesje en duwen de kinderwagen. Zo leuk om te zien hoe lief ze zijn!

Vrijdag 3 augustus

Jeroen brengt Max naar de BSO en ik probeer een onrustige Storm te kalmeren. Hij heeft al een aantal dagen niet gepoept en heeft daar best wel last van. Op een gegeven moment doe ik hem even lekker in bad en daar kan hij wel wat ontspannen.

In de middag rijden Jeroen, Storm en ik wat rondjes met de Funda-app. We hebben al lang de wens om groter te gaan wonen en willen binnen nu en een jaar onze woning te koop zetten. Dan is het ook wel even handig als je weet waar je ongeveer wilt wonen.

IJsje

Als we weer terug zijn eet ik even lekker een ijsje en probeer wat te doen voor mijn website.

Broccoli

’s Avonds eten we broccoli, zoete aardappelfriet uit de oven en kippendijfilet. Lekker maaltje hoor!

Zaterdag 4 augustusĀ 

Zaterdag 4 augustusĀ 

Vandaag ga ik naar Utrecht voor mijn eerste, echte bloggerslunch! Deze lunch is georganiseerd door Evelyne, Anne en Marielle. Samen met hen en nog tien andere bloggers genoten we van onderstaande, heerlijke lunch bij De Bakkerswinkel in Utrecht.

De Bakkerswinkel

Het was een gezellige en inspirerende meet met ontzettend leuke dames. Naast kletsen over het bloggen, beantwoordde iedereen ook een aantal random vragen uit de Kletspot. Zo leerden we elkaar op een leuke manier wat beter kennen. Daarna was het tijd om kennis over het bloggen te delen. Ik kijk nu al uit naar een volgende bloggersmeet!

bloggersmeetZondag 5 augustus

Na lekker even uitgeslapen te hebben, een ontbijtje naar binnengewerkt te hebben, gaat Storm even lekker onder de douche met Jeroen. Na afloop smeer ik hem even lekker in met een cremepje, heerlijk!

smeer ik hem even lekker

Daarna is het tijd voor de weekboodschappen. We hebben niet veel nodig, want dinsdag komt er weer een Marley Spoon-box, maar toch kom ik weer met een hoop thuis, haha.

weekboodschappen

In de middag gaat Jeroen met Max naar de kermis en werk ik even lekker aan mijn blog. Als ze weer thuiskomen nestelt Max zich even lekker voor Netflix en typ ik nog even door.

Netflix

Ik maak als avondeten Beef Shanghai, zo lekker! Nadat ik Max naar bed heb gebracht, plof ik op de bank en kijk ik met een half oog Zomergasten en maak dit artikel af.

Komende week staat een drukke, maar leuke week te wachten. Ga jij nog leuke dingen doen?

1 Comment

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.