De laatste week voor de zomervakantie van Max was aangebroken! Een hollen en stilstaan-week, waarin ik ook lekker wat tijd kon besteden aan mijn blog en alle randzaken er om heen. En dan hebben we ook nog dit heerlijke prachtige weer! Kijk je mee naar al onze avonturen?

Maandag 16 juli

Ik breng Max naar school en daarna snel ik naar huis om het boodschappenlijstje te maken, want het is weer tijd voor de “leukste” taak van de week: Weekboodschappen!

Weekboodschappen

Gelukkig verkeer ik in goed gezelschap van ons kleine mormeltje Storm!

De buit

De buit van deze week! We kunnen er weer even tegenaan qua eten en drinken en ook de katten kunnen weer lekker kakken, haha.

In de middag schrijf ik een artikel voor mijn website en werk wat mail bij. Storm is heerlijk rustig en dat is wel fijn na afgelopen zondag!

Frietjes

We eten ontzettend gezond, haha. Lekker aan de frietjes. Moet kunnen toch?

Cakejes

Max heeft dinsdag een High Tea op school en aan alle ouders is gevraagd om hun kind wat mee te geven. Loedermoeder als ik ben, koop ik kant en klare cakejes en spuit daar kant en klare fondant op. Wat discodip erop en klaar is Kees. Max vertelde dat er nog net niet gevochten werd om de cakejes, haha.

Dinsdag 17 juli 

Storm is weer ietwat onrustig en daarom cocoonen we samen maar flink. Hij ligt afwisselend naast me op de bank, maar vooral veel op mij. Niet heel erg praktisch, maar wel heel erg genieten!

Dinsdag 17 juli

School

Ik besluit, op initiatief van Jeroen, Max lopend op te halen van school. Dit is heen en terug in totaal zo’n 3 KM, voor mij best wat! Ik ben vrij lui en heb een hekel aan bewegen, dus ben best trots op mezelf. En weet je? Het viel me ontzettend mee! Ik denk dat ik dit deze week nog wel een keer ga doen!

Ik maak weer lekker chili con carne met kipgehakt en kidneybonen, een nieuwe favoriet van ons! I de avond kijken we lekker een serietje en gaan we weer een pittig nachtje tegemoet.

Woensdag 18 juli

Jeroen heeft vrijgenomen en we hebben een uitje gepland. We gaan naar Hans en Grietje in Zeewolde. Dit is een pannenkoekenhuis met een megaleuke speeltuin en sprookjesachtige huisjes. Ook is er een wandelroute in het bos.

Hans en Grietje

Maite

Nichtje Maite is mee en wil natuurlijk erg graag de kinderwagen duwen!

Ook Max vind het superstoer om de kinderwagen te besturen! We picknicken in het bos en Max en Maite spelen nog even flink terwijl Jeroen en ik op het terras zitten.

Omdat ik vanaf half 5 wakker ben, val ik op de bank in slaap. Als ik wakker word, ga ik even comfortabel op bed liggen. 2 (!) uur later word ik ontzettend gaar wakker en dat terwijl ik Max nog op moet halen bij Opa en Oma, naar de Kruidvat en de supermarkt moet. Haast is geboden!

Max en Storm

Na het eten maak ik deze superschattige foto van Max en Storm. Het doet me zo goed hoe lief Max is voor zijn kleine broertje! Hij heeft af en toe alle reden om flink jaloers te zijn, maar daar is echt geen spoortje van te bekennen!

In de avond gaat Jeroen naar Judo en ik heb een vergadering van het CDA. Mijn schoonmoeder past op, toch wel gek om Storm nu achter te laten bij iemand anders als Jeroen. En toch voelt het goed, ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat!

Donderdag 19 juli

Jeroen brengt Max onverwacht naar school. Dat is wel lekker, dan kan ik even rustig opstarten met Storm. Ik maak een factuur voor een opdracht die ik geschreven heb en wat mailtjes beantwoorden.

Nieuwe schoenen

Wat zijn ze leuk he, die nieuwe schoenen! Ik wandel met Storm naar de Action en doe ook even Wibra en Zeeman aan. In de Zeeman had ik een enorm awkward situatie. Er stond een vrouw naast me en opeens begon ze te praten over hoe schattig al die kleertjes wel niet waren. Ik kakelde met haar mee. Maar wat bleek: ze had haar telefoon in haar hand en was aan het bellen, haha. Awkward!!! Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen, haha.

WC

Moeders herkennen dit vast wel. Wil je heel even snel plassen of toch wat uitgebreider poepen, begint je baby te huilen of moet je oudere kind per se mee naar de WC. De enige rustige WC-momenten zijn ’s nachts, op het werk of als Jeroen thuis is. Herkennen jullie dit?

Zoete aardappel

Ik ben dol op zoete aardappel en zag deze voorgesneden zoete aardappelfriet liggen bij de Lidl. Half uurtje in de oven en wat kalkoenfilet en groente erbij en we hebben een lekker maaltje!

Vrijdag 20 juli

Het is een beetje een rare en chaotische dag. Ik breng Max naar school voor zijn laatste ochtend voor de zomervakantie en daarna rijd ik door naar mijn ouders.

mijn moeder

Storm vergaapt zich aan mijn moeder terwijl ik hem verlos van een flinke poepluier. Daarna gaan we richting de supermarkt voor wat boodschapjes. Ik kom er achter dat ik zijn speen kwijt ben. Hij heeft een Soothiespeen die ik online kocht en ik heb er maar 1 van, handig! Ik weet dat Avent ook Soothiespenen (in lelijke beertjesvorm) verkoopt, dus besluit ik maar naar de drogist te gaan om daar een set te scoren. Na vier drogisten af te zijn geweest, heb ik eindelijk een setje te pakken.

Daarna direct door naar huis om de boodschappen op te ruimen en wat tassen klaar te maken. Ik haal Max uit school en we gaan met zijn drieën richting een strandje aan het IJsselmeer. Daar zit schoonzus Jeanine met Maite en Kick en lunchen we even lekker wat. Dat Storm lekker over de zeik is en ik heel charmant struikel over een parasolvoet, vergeten we maar even…

Die avond ga ik vroeg naar bed, om echt even bij te tanken. En dat lukt, zelfs Storm laat ons tot 8 uur ’s ochtends slapen na de voeding van 3 uur. Oké, we moeten er wel allebei een keertje uit om zijn speen in zijn mond te doen, maar slapen doen we zeker!

Zaterdag 21 juli 

Jeroen slaapt lekker uit, maar om 10.15 uur maak ik hem toch maar wakker. Ik rommel boven wat met de was, nichtje Amelie komt spelen en we hebben eigenlijk een heel erg burgerlijk dagje.

draagzak

Storm is wat onrustig, dus probeer ik de draagzak uit. Hij valt heerlijk in slaap en zo kan ik toch nog even wat dingetjes doen op de computer.

bbq'en

Als afsluiting van deze fijne dag, bbq’en we lekker!

Zondag 22 juli

Storm, Max en ik worden rustig wakker, Jeroen is lekker sporten. Rond een uur of elf is hij weer terug en neem ik de tijd voor een uitgebreide douche.

Storm

Storm is erg onrustig vandaag, dus ik zorg dat hij lekker veel bij mij kan zijn. Niet heel praktisch, maar wel gewoon even noodzakelijk wat mij betreft!

IJsjeswinkel

In de middag gaan we richting het centrum, met dit weer willen we gewoon lekker ijs eten! Op naar de IJsjeswinkel!

Verder spelen we lekker in de tuin en lachen we veel met Max. Na wat lekkere bolletjes als avondeten, breng ik Max naar bed en hangen we nog even lekker op de bank!

Geniet jij nog van dit lekkere weer of ben je het alweer zat?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.