De komende weken ga ik jullie (proberen, haha) meenemen in mijn wilde en zinderende leven! Vandaag kun je lezen en vooral zien wat mijn gezin maar vooral ik allemaal uitspookten de afgelopen week. Ik ben vooral benieuwd of jullie willen dat ik dit elke week laat terugkeren, dus laten jullie vooral weten of jullie het leuk vinden!

Maandag 2 juli

De nachten met Storm vind ik erg pittig. We slapen allebei telkens een paar uurtjes en dat hakt er toch in, hoeveel ik ook van dat kleine manneke geniet!

Maandag 2 juni 1

De ochtend start dan ook hectisch. We komen er achter dat er geen fruit en pakjes drinken meer zijn. Dan maar even onderweg naar school langs de supermarkt, maar Storm gooit roet in het eten door zichzelf even lekker onder te kakken. De supermarkt redden we niet meer, dus ik besluit als ik Max heb weggebracht maar meteen boodschappen te doen en daarna zo snel mogelijk fruit en drinken op school te brengen. Omdat ik wel wat tijdsdruk voelde, besloot ik Storm maar een flesje te geven in de auto op de parkeerplaats van Max zijn school, hadden we dat vast getackeld!

Eenmaal thuis met een shitload aan weekboodschappen, was de dag verder relaxed. Tussen de voedingen en het verschonen door en het vele troosten van Storm die erg veel last van krampjes heeft (iemand de gouden tip??), heb ik lekker kunnen Netflixen. Ik keek vandaag een aantal afleveringen van Shooter (Ryan Phillippe!!!!) en belandde vandaag in seizoen 2. Aan het einde van de middag begon ik aan het hak- en snijwerk van de groente voor het avondeten. We proberen vooral vers en gezond te eten. Vandaag Chili con Carne maar dan met kipgehakt en kidneybonen: het ziet er niet uit, maar het is heerlijk! Chili con Pollo dus.

Maandag 2 juli 2

’s Avonds werk ik de planning van mijn website bij, want jongens, ik heb zo het gevoel dat ik deze verwaarloos. Heel erg dubbel, want die babybubbel is zo fijn! Maar ik wil ook wel weer even aan de slag, al is het maar per dag een uurtje ofzo.

Dinsdag 3 juli

Dinsdag 3 juli

Jeroen brengt Max naar school en ik wandel richting het Consultatiebureau. Het is tijd voor Storm’s eerste bezoekje! Storm weegt inmiddels 4845 gram en is 55 cm lang (een maand geleden, bij zijn geboorte, was dit 4270 gram en 53 cm). De arts keek naar zijn heupjes, checkte zijn oogjes, luisterde naar zijn hartje en voelde of zijn balletjes ingedaald waren.  Ook beantwoordde ze een aantal vragen, onder andere over de krampjes en het spugen waar Storm last van heeft. Ze adviseerde om over te stappen op onderstaande voeding.

voeding

Ook komt er na een paar weken stilte op mijn website weer een artikel online: een heuse babyupdate. Wil je weten hoe de afgelopen weken met Storm zijn verlopen, lees het dan zeker even! De rest van de dag verloopt rustig. Na het eten wandelen we nog even met zijn vieren.

Woensdag 4 juli 

Jeroen heeft een dag vrij genomen, want we gaan voor het eerst met zijn vieren een dagje uit. Max is de laatste tijd helemaal into Dino’s, dus hadden we een tijdje terug al besloten om naar Dinoland in Zwolle te gaan.

Dinoland

Dinoland 1

We boften natuurlijk enorm met het weer en het park zelf is ook dikke prima! Niet te groot, dus mooi overzichtelijk en veel speelgelegenheid. Ideaal voor een vierjarige als Max. Ook voor wat oudere kinderen is er veel te doen: je kunt er klimmen, lasergamen en er is ook een leuke theatervoorstelling. De entree is ook goed te doen, we waren in totaal € 36,50 kwijt.

Donderdag 5 juli 

Donderdag 5 juli

Bovenstaande foto geeft goed weer hoe onze dag was. Storm had erg veel last van krampjes en ik was bijna de hele dag bezig met het troosten van hem, zo sneu! Tussendoor probeerde ik nog enigzins wat aan het huishouden te doen, want na het eten zou de overbuurvrouw met haar dochters op kraambezoek komen. Onverwachts moest ik ook nog onze kat Tinkerbell naar de dierenarts brengen en hadden we ons eerste 10-minutengesprek met de juf van Max: zijn eerste rapport is binnen!

rapport

Doordat de dag totaal niet ging zoals gepland, kon ik helaas niet op verjaardagsvisite bij neefje Abel die alweer 9 werd, zo jammer! Dat halen we snel maar even in!

Vrijdag 6 juli

Na een vrij pittig nachtje met Storm, laat Jeroen mij uitslapen en brengt Max naar school. Zo lief! En net even wat ik nodig had! We luieren lekker de hele ochtend op bed.

Vrijdag 6 juli

Ik maak me weer eens lekker uitgebreid op, doe vast een boodschapje voor het weekend en haal daarna Max van school. We rijden even langs mijn ouders zodat Max zijn rapport kan laten zien. ’s Avonds kijken Jeroen en ik nog een paar afleveringen van Designated Survivor en gaan lekker op tijd naar bed.

Zaterdag 7 juli

We zagen het al eerder deze week, maar het is Jeroen gelukt om een bewust naar ons gericht lachje van Storm vast te leggen! Zo lief, leuk, schattig en ontroerend! Zaterdag 7 juli

Verder vandaag een drukke dag met drie keer kraambezoek. Eigenlijk gekkenwerk, maar liever een weekenddag wat drukker en dan lekker de zondag vrij, dan het kraambezoek verdeeld over beide dagen. De eerste shift bestaat uit een oom en tante van Jeroen en zijn nicht met haar man en zoon van 9 maanden. Daarna komen BFF Erica en verloofde Ed, die lunchen gezellig mee. Tot slot mijn lieve ome Jan en tante Marijke. We worden goed verwend met een gepersonaliseerde houten trein, zelfgehaakte knuffels, een supertof boek en heel veel leuke kleertjes.

Zaterdag 7 juli

Rond vijf uur gaat het laatste bezoek weg. We eten lekker en daarna ga ik met Max naar de supermarkt. We hebben flink wat lege flessen gespaard en Max mag de opbrengst in zijn spaarpot doen. Heel trots doet hij elke fles in de flessenautomaat, levert helemaal zelf het bonnetje in bij de servicebalie en neemt vol trots het geld in ontvangst. ’s Avonds kijken Jeroen en ik wederom een serietje met wisselend een baby in onze armen.

Zondag 8 juli

Het was weer een pittig nachtje vol krampjes. Jeroen gaat sporten in Amsterdam en Storm valt op mijn borst in slaap. Een uurtje later komt ook Max bij ons liggen en besluiten we te gaan picknicken op ons bed. Rond de middag is Jeroen weer thuis en lunchen we lekker. Daarna gaat Jeroen met Max en Storm wandelen en ga ik aan de slag voor mijn laatste artikel over LoveSync.

Zondag 8 juli

In de middag speel ik nog even met Max en zijn Lego, terwijl Storm lekker bij ons ligt in de kinderwagen.

Zondag 8 juli

Max is dol op pizza en dus besluiten we dat maar weer eens te eten. We kopen een pakketje waarmee je zelf je pizza kunt maken en beleggen. Supersimpel en je kunt er alles op doen wat je lekker lijkt!

Pizza

Na het eten leg ik de laatste hand aan deze Eke’s week, kijkt Max nog een filmpje en doet Jeroen boodschappen. Daarna breng ik Max naar bed en werk nog even verder aan mijn website.

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

2 Comments

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.