Ben je het ook zat dat er telkens, ondanks dat je je kiplekker voelt, aan je gevraagd wordt of je moe of ziek bent? Dat na een blik in de spiegel in de morgen liever een zak over je hoofd doet omdat je kringen hebt waar een gemiddelde doorleefde junk jaloers op is? Ik ben gezegend met een stel diepliggende ogen en de huid eromheen is vrij dun. Donkere kringen niet te kort dus.

Concealer

Je zult misschien denken: “Nou zeikstraal, doe er wat concealer op en klaar ben je”. Op zich logisch, want daar is concealer natuurlijk voor gemaakt. Maar weet je wel wat een hell of a job het vinden van een fijne concealer is? Dan heb je net de juiste kleur maar dan is de substantie niet fijn. Of dan heb je een fijne concealer om die rode plekjes te maskeren, maar geeft het weer een heel ander effect onder je ogen. Kortom, it’s a hard knock life, dat maskeren van die donkere kringen.

It’s a Miracle!

Maar dan valt de Styletonebox op je deurmat en daar zitten elke maand hele fijne producten in. Zo ook van Emite Make Up een Millesis® Active Eye Light. Ik dacht dat het enkel een cremetje was en aangezien ik de 34 jaar aangetikt heb, ben ik vast al ruim te laat om hier mee te beginnen. Toch maar eens doen dan.

Ik kneep in de tube en ik baalde een beetje, het was een huidskleurig goedje en als doemdenkert in de dop dacht ik dat het vast mijn kleur niet zo zijn, maar besloot het toch maar onder mijn ogen te smeren. En toen, boem! It’s a Miracle! Bye Bye donkere kringen! Ik voelde me echt weer even een dartelende twintiger door dit goedje. Sindsdien gebruik ik het heel vaak, als ik er de kracht voor heb en ben er zo blij mee!

Emite Make Up – Millesis® Active Eye Light

Ben je ook nieuwsgierig naar de Millesis® Active Eye Light? Ik ga je er even meer over vertellen: het tubetje kost € 27,- en is zeer zuinig in gebruik.  Het vermindert de tekenen van het ouder worden en helpt om donkere kringen te maskeren. Millesis® is een uniek en innovatief ingredient wat de huidbarriere versterkt en het stimuleert de huideigen collageenproductie en licht de huid rondom de ogen op. De combinatie van rijst-roosolie en arnica-extract heeft een kalmerend  en anti-oxidanteffect. En ben je een grote dierenvriend, dan bof je helemaal want Emité is Cruelty Free! Nou, als je nu nog niet om bent, laat ik je even een before (links) en after (rechts) foto zien.

Ik ben best gierig als het op make-up en huidverzorgingsproducten aankomt, maar deze wil ik nooit meer missen!

Heb jij ook last van donkere kringen? Wat is jouw ultieme tip?

 

4 Comments

  1. Het klinkt erg goed fijn dat het help ik heb sinds een tijdje komkommer pads van de action die zijn ook super

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.