En ja hoor, daar lag hij weer op me te wachten: de Styletonebox van december! Het is zo fijn om op donderdag thuis te komen uit je werk, wetende dat je weekend hebt én dat er weer een kadootje klaarligt. Want laten we wel wezen, zo voelt dat wel een beetje!

Dit keer ga ik, op verzoek, weer aan de slag met de producten uit de box, zodat jullie precies weten of het fijne items zijn. Nestel je op een fijne plek met een warm drankje en geniet!

21 Comments

 1. Leuke box! Jammer dat niet alles naar je smaak is. De kleur van de lipstick vind ik ook niet zo mooi precies wat je zegt een ander kleurtje was beter geweest.

 2. Lijkt me leuk zn box! Jammer dat niet alles naar je smaak is, maar dan kan je het misschien weggeven ala cadeautje!

 3. Leuk indhoud alleen jammer dat de inhoud niet in je smaak valt maar met dit soort box soms is het wel gebeuren. Wel leuk om unboxing te doen dan weten iedereen wel

 4. Vraag me vooral af hoe duur zn box is want het lijke me heel leuk om elke maand te krijgen. Of is dit iets van de PR?

 5. Ik vind dit best een leuke box! Het is altijd maar afwachten wat er in zit maar zo ontdek je ook weer van alles. Leuk!

 6. Ik kan me voorstellen dat het leuk is om elke keer zo’n soort van cadeautje te krijgen. Het is toch leuk om uit te pakken!

 7. Erg leuke box Eke! Ik vind de happy socks echt fantastisch. Ze zitten super lekker en vind zo grappig omdat je ze eigenlijk niet ziet. k heb vandaag vuurwerk sokken aan, hahaha!

 8. Wat een leuke box! En die Happy Socks ben ik ook al verliefd op! Ik heb ze nog niet, maar sinds vriend ze heeft, heb ik echt al tig keer op het punt gestaan om ze ook te bestellen. Zó leuk!

 9. Happy Socks zijn zo leuk! De reden dat ik nooit van die boxen “neem” is inderdaad omdat ik altijd bang ben dat ik de inhoud niet leuk vind, haha. Valt bij die StyleTone wel mee denk ik, maar hou je toch.

 10. Misschien is niet alles naar wens, maar dan kun je er vast iemand anders blij mee maken. Die sokken vind ik echt geweldig!

 11. Ik vind dit soort boxen heel leuk en kijk best vaak bij andere bloggers wat er in zit. Vorig jaar kreeg ik ook zo’n Styletone box en ik moet zeggen dat er toen wel erg leuke dingen in zaten die ik echt gebruik 🙂

 12. Ik vind het idee van zo’n box wel leuk – de verrassing ervan – maar uiteindelijk zou ik ook niet alles gebruiken. Denk dat ik het na een paar keer al zou opzeggen 🙂
  Leuke vlog ook 🙂

 13. Zelf heb ik sinds kort ook die box! Vind het heel leuk om alles te gebruiken en zo elke maand weer een leuk cadeautje te krijgen.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.