Na een ontzettend leuke Beauty Swap in 2016, lijkt het mij ontzettend leuk om ook dit jaar weer een Beauty Swap te organiseren. Geen idee wat dit is? Lees snel verder!

Een leuk pakketje

Een Swap doe je met een aantal mensen met het idee een leuk pakketje (vaak met een bepaald thema) te maken voor een ander. Je stuurt dus een pakketje naar iemand toe, maar je krijgt zelf ook van iemand anders een pakketje. Een soort lootjes trekken dus. Ik doe dit al een aantal jaar met vriendinnen, vorig jaar met een klein groepje hier en dit jaar wil ik het dus herhalen.

Doe jij mee?

Voor een leuke en succesvolle Beauty Swap hebben we natuurlijk wel kandidaten nodig. Doe jij mee? Twijfel je nog? Dan vertel ik je hieronder de richtlijnen, zodat het nog duidelijker voor je is.

 • In het pakket stop je (jouw favo) beautygerelateerde items zoals die ene fijne mascara, die shampoo waar je haar zo van opknapt, die douchegel die zo lekker ruikt, die toffe lipstick of die highlighter die van je gezicht af knalt;
 • Een lootjestrekwebsite bepaalt wie welke persoon heeft;
 • Om er voor te zorgen dat je geen kleuren krijgt die je niet staan of producten waarvoor je allergisch bent, kun je na opgave een wensenlijstje invullen waar rekening jouw Swapmaatje rekening mee zal houden;
 • Waarde van de items van de Swap in totaal € 15 ,- (exclusief verzendkosten, deze komen daar nog bij);
 • De inschrijving start op 3 oktober en sluit op zaterdag 7 oktober. Uiterlijk zondag 8 oktober hoor je voor wie je een pakketje mag samenstellen.
 • De uiterlijke verzenddatum van het pakket is 3 november, dan zal iedereen zijn pakket op 4 november in huis hebben.
 • Weet je het niet zeker of je mee kunt doen? Sla dan even over, het zou jammer zijn als iemand geen pakket ontvangt die zelf wel enthousiast meedoet.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat dan een reactie hieronder achter, dan zorg ik dat je zondag 8 oktober een mail ontvangt!

28 Comments

 1. Is een heel leuk idee, maar ik sla even over. Succes met de organisatie van deze swap

 2. Wat leuk dat je dit organiseert! Ik doe dit keer niet mee. Maar als je het weer organiseert ben ik van de partij!

 3. Marichella Reply

  Ik vind het super leuk, vind alleen de inleg wat laag.
  Volgens mij heb ik niet veel wat maar €15 kost.
  Alleen mijn mascara die is €16 geloof ik.
  Misschien leuk om een keer de inleg wat te verhogen dan wil
  ik zeker wel meedoen.

  • Eke Reply

   Ik twijfel dus over de inleg, haha. Maar je bent niet de eerste die het zegt hoor! Zal ik eens checken met de overige deelnemers? Wat vind je zelf fijn qua minimaal en maximaal?

   • Marichella Reply

    Denk vanaf €25 t/m €50 ofzo. Dan kan je er toch een aantal dingen in doen.

 4. Wat een leuk idee! Ken het idee van een swap wel, maar meer rondom feestdagen. Sla deze wel even over, veel plezier!

 5. Leuk thema! Beauty blijft toch voor mij ook wel één van de favorieten. Ik ben nu druk bezig met EPIC en het organiseren van de bruiloft, dus nog iets erbij wordt een beetje veel haha. Succes met alle voorbereidingen!

 6. Leuk idee! Zie het ook vaker op instagram voorbij komen dat men foto’s van de swap deelt. Succes ermee!!

 7. Ik hou het bij de gewone postswaps denk ik 🙂 Ik ken niet zo veel van beautyproductjes, en wil mijn ontvanger ook niet teleurstellen. Veel succes!

 8. Wat leuk zeg! Ik ben geen echte beauty fan, dus voor mij zou het bij een ander onderwerp denk ik leuker zijn om eens mee te doen. Ik lees vaker over swaps en vind het wel echt altijd heel leuk. Leuk initiatief! Ik ben benieuwd naar de foto’s en de blogs over wat iedereen heeft gekregen 🙂

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.