Aan het begin van deze maand liet ik je al weten dat ik een winactie zou houden om het 1-jarig bestaan van mijn website te vieren. Het einde van deze maand is in zicht en het is dus tijd om ein-de-lijk die winactie bekend te maken.

Wat kun je winnen?

Voordat je meedoet, wil je natuurlijk wel weten wat je je precies kunt winnen, of niet? De foto hieronder toont een impressie van alle items. Een mix van make-up en verzorgingsproducten, sieraden en unicorn-shizzle. Deze producten heb ik voor jou gekocht, er zitten dus items bij die fijn vind. Maar ook producten die ik gekregen heb, dubbel heb of niet ga gebruiken.

Wat kun je winnen?

Ik gun ze jou, als trouwe lezer of iemand die af en toe komt kijken. Want zonder jou was dit niet zo’n tof eerste jaar geweest, nogmaals bedankt!

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket? Nou ja, je moet natuurlijk niks. Maar als je wilt winnen verwacht ik van je dat je in je ondergoed tijdens volle maan drie keer rechtsom de vijver van je achterneef rondrent en met glitters strooit. Grapje, haha. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie achterlaat en je me gaat volgen op Twitter, Facebook, Instagram of je abonneert op mijn Youtubekanaal.

De winactie loopt van ย vrijdag 29 september en zal sluiten op donderdag 5 oktober. De winnaar zal vrijdag 6 oktober gemaild worden.

 

58 Comments

 1. Gefeliciteerd en wat een leuk pakket, ik doe graag mee! Ik zal mn achterneef even bellen of zijn vijver beschikbaar is

  Ik volg je op facebook (Daan Ster) en op instagram (daanstah)

 2. Gefelicitaart! Leuke actie, ik doe graag mee. Ik volg je al op Instagram en yt, en ook via je blog. Al laat ik niet zo vaak een reactie achter.

 3. Super super, heel erg leuk!
  Ga zo door meid! En zoals ik op Insta al zei; Ik zal een rondje om de vijver doen

 4. Wat een leuk pakketje! Ik vond je actie op Twitter, dus als het alleen voor vaste volgers is, dan mag je mij overslaan. Vanaf nu ga ik je in ieder geval wel volgen, op Bloglovin ben ik redelijk actief. ๐Ÿ™‚

 5. Ik doe mee โ™ก ik volg je alleen.niet op twitter omdat ik die niet heb

 6. Wat een ontzettend leuk pakket! 1 jaar jeetje wat gaat de tijd snel he?!

 7. Helaas heb ik geen achterneef die een vijver heeftโ€ฆโ€ฆ dus aan die voorwaarde kan ik niet voldoen. Wel ben ik al heel lang geabonnerd op je youtube kanaal en nu ook op facebook . Twitter en instagram heb ik niet.
  Supertof dat je dat superleuke pakket wilt verloten.. Wie jarig is tracteert. Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. Ik hoop nog vele jaren van je leuke filmpjes te mogen genieten.
  Liefs, Rachel

  • Eke Reply

   Wat een lieve en leuke reactie Rachel! Ik vergeef het je dat je geen achterneef met vijver hebt!

   • Dank je Eke. Ik vond het wel een leuk idee om op die manier eens met glitter te strooien. Maar ja….. de vraag is wanneer het weer volle maan is

 8. Altijd een blij gezicht als ik weer een video van jou zie en natuutlijk extra blij met deze maar superleuk & lief dat je een winactie doet en natuurlijk gefeliciteerd!!! Ik volg je al op insta & youtube , twitter & face heb ik niet , #fingerscrossed haha! Heel veel liefs!

 9. Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog. Wat een leuke winactie. Ik volg je op Twitter, instagram en Bloglovin

 10. Gefeliciteerd!! Ik heb geen facebook en twitter, en ook geen neef met n achtertuin… (Kan wel een rondje om de grachten rennen en met glitters gooien, (alhoewel ik niet weet wat de buren daarvan vinden…), als dat t weer goed maakt) Ik volg je sinds je +/- 40 abonnees hebt. Je blog lees ik af en toe, als je een artikel hebt waar ik wel beniewd naar ben. Je videos kijk ik (bijna) altijd! Ben helemaal fan van je aliees! Insta volg ik je ook, ben alleen een beetje inactief geweest laatste 2 weken.. Hele leuke winactie!! Wil graag meedoen! (Doe ik al mee door hier deze reactie achter te laten?)

 11. Graag zou ok het pakket willen winnen ik was al geabboneerd en volg je ook al overal op behalve twitter want dat heb ik niet je maakt altijd leuke videoโ€™s

 12. ilsiee prins Reply

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! ๐Ÿ˜‰ Op naar de volgende gezellige blogjaartjes! ๐Ÿ™‚
  Ik vier je feestje graag mee hoor, wat een heerlijk verwenpakket!
  Groetje Ilsiee

 13. Gefeliciteerd! Mag het ook naakt bij volle maan? Hahahaha. Keep up the good work!

 14. Super leuk al weer 1 jaar ik denk dat ik je nu zoon 10 maanden volg en ik zie echt steets verbetering dat vind in echt leuk om te zien! Ik hoop dat je nog heel lang dit blijft doen ga zo door! Xx eva

 15. Gefeliciteerd Die rondjes om de vijver ga ik zo even doen! Ik ben al geabonneerd op je YouTube, dus ik doe mee!!
  Op naar het 2de jaar!!

 16. Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum ๐Ÿ˜€ en wat een geweldig pakket! Ik doe mee en zou dit gezellig met mijn zus delen ๐Ÿ˜€ ik volg je via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  YouTube: lindaenbjorn

  Groetjes Linda

 17. Frieda Wauters Reply

  gefeliciteerd , altijd leuk een win actie , veel succes verder

 18. Lieve Eke
  Zoals jij en ik weten

  Ben ik een trouwe volgster
  En die producten winnen dat wil ik zeker

  Een jaar geleden zat ik thuis een beetje te joetoepen
  En toen hoorde ik jou ineens allerlei beauty termen roepen

  Ik dacht die dame heeft er verstand van
  En is ook een grote aliExpress fan!

  Jouw kanalen volgen is altijd gezellig en blij
  En een jaar later ben en blijf ik daar nog steeds bij

  Eke ik hoop dat wij allemaal nog jaren van jou mogen genieten
  En je valt nog steeds onder mijn favorieten

  Veel liefs
  Hanny

 19. michael noo Reply

  Ten eerste gefeliciteerd!! Kom heel graag kans maken om hier mijn vriendin mee te verwennen na een stressvolle tijd!

 20. Hannah Kagenaar Reply

  Geweldige winactie! Heb je op elk media kanaal gevolgd! Dus gooi mij maar in de hoge hoed, dan komt alles wel goed!

 21. Hiep hiep hoera.nog vele jaren!ik doe graag mee en volg je via fb.liefs Melissa

 22. Hey gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan ik gun iedereen dit pakket maar ik zelf zou het ook wel graag willen winnen ik win namelijk nooit iets helaas en mijn ouders zitten een klein beetje krap dus vaak iets kopen lukt helaas niet veel succes iedereen

 23. Door die vijver zat m’n toetsenbord bijna onder het sap ๐Ÿ˜€ Ik volg je al een tijdje op YouTube (Riechan9 geloof ik) Superleuk! Wist niet dat je nog maar een jaartje bezig was! Ik volg je nu ook op fb !

 24. Riekie Bos Reply

  CONGRATSSS en ik waag graag een kansje!
  Wat lief dat je een van ons trakteert.
  Fijne zondag en groetjes van Riekie

 25. Gefeliciteerd!! Super leuk en goed bezig!! Trots kun je zeker op jezelf zijn. Waag tuurlijk ook ff een poging want dit pakket is wel heel leuk.
  Veel liefs
  Celine

 26. Anna Giskes Reply

  Wat een leuke winactie! Ik volg je nog niet zo lang, maar je lijkt mij echt een super leuke youtuber/blogster en meid! Hopelijk win ik!
  Gr,
  Anna Giskes

 27. Marichella Reply

  Gefeliciteerd, ik doe graag mee.
  Ik volg je op YouTube, andere sociaal media heb ik niet.
  Nogmaals gefeliciteerd X

 28. Heeyy super leuke giveaway vind je ontzettend leuke youtuber

 29. Lieve Eke,

  Wat ben je toch een powervrouw! Je maakt top videoโ€™s maar ook leuke artikels, keep on going girl.
  Ik ben altijd dol op je vlogs! En hoop dat je dit nog lang vol houd, en als trouwe allie fan, ben ik ook dol op je ome allie videos! Bedankt! Hoop dat ik kans maak op dit geweldig pakket!

  Liefs Safiera

 30. Marjo Van leeuwen Reply

  Via via kwam ik bij je winactie. Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum. Je stukje over actie voorwaarden heeft mij zeker getriggerd om rond te neuzen op je blog. Heerlijke humor. En een leuk pakket hen je samengesteld.

 31. Gefeliciteerd!! ๐Ÿ™‚ Helaas heeft mijn achterneef geen vijver… :p Wat een heerlijk pakketje heb je samengesteld! Ik volgde je al op Instagram en Youtube en ik doe graaag mee!

 32. Whahahahaha, in je ondergoed tijdens volle maan drie keer rechtsom de vijver van je achterneef rondrent en met glitters strooit. Geweldig. Van harte gefeliciteerd natuurlijk en ik loot ook graag mee voor dit heerlijke pakket

 33. Gefeliciteerd met je leuke blog! Ik moest wel even lachen om de volle maan. Zou graag mee willen doen aan je winactie.

 34. Anita te Gussinklo Reply

  Gefeliciteerd met je 1 jarige blog bestaan.
  Ik volg je nog maar kort en op alle bovengenoemde kanalen.

 35. Allereerst van harte gefeliciteerd! Hopelijk volgen er nog vele jaren. Een heel leuk pakket, natuurlijk maak ik graag kans ๐Ÿ˜‰

 36. Wat leuk en gefeliciteerd! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚ ik ben je gaan volgen op Twitter

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.