Je kent de term “Het oog wil ook wat” vast wel. Dat geldt voor een hoop dingen, maar voor mij zeker ook voor make-up en andere cosmeticaproducten. Als de verpakking mooi is, koop ik het net iets sneller dan dat er een simpele, basic verpakking om heen zit. Vooral de laatste jaren besteden fabrikanten veel aandacht aan een mooie verpakking en al lang niet alleen maar met Limited Editions. Vandaag laat ik je zien welke producten met prachtige verpakkingen ik in mijn stash heb.

Balea

Balea

Geen make-upmerk, maar het huismerk van mijn Duitse lievelingsdrogist DM. De verpakkingen zijn prachtig, vrolijk en het ruikt net zo lekker als dat het eruit ziet. Weet je wat het fijne is? Het kost geen ene drol. De douchegels en handzeep kosten โ‚ฌ 0,55 per stuk en de scheergel nog geen โ‚ฌ 2,-. Ook de droogshampoo is erg fijn en kost niet zoveel als bijvoorbeeld Batiste. Ook hebben ze ontzettend leuke kadosetjes voor een paar duiten. Je snapt dus vast wel dat ik altijd een voorraadje insla als ik in Duitsland ben!

Chocolate

Chocolate

De echte make-upliefhebber kent ze wel, de Chocolatepalettes van I Heart Make Up, een merk wat altijd enorm zijn best doet met hun verpakkingen. Ik beken eerlijk dat ik de palettes weinig gebruik, maar ze enkel koop vanwege het toffe uiterlijk. Voor mij gewoon een verzameldingetje. Ze kosten rond de โ‚ฌ 10,- en regelmatig verkrijgbaar bij Kruidvat, maar in veel online shops ook te koop.

Shine, Shine, Shine!

Shine, Shine, Shine!

Tja, ik ben nou eenmaal een ekster met een Trailer Trash-inslag. Als het glimt en blinkt, dan word ik blij! Wel zijn vijf van deze negen items Limited Editions, die fabrikanten weten dus wel hoe ze mij over moeten halen. Pleur er een beetje goud of metallic tegenaan en mevrouw Brouwer koopt wel hoor. Helemaal tof vind ik het dat het overgrote deel van deze shiny stuff highlighters zijn, een van mijn favo make-upproducten.

Okรฉ, eerlijk: hoewel ik voor een jaar terug naar de verpakking keek en het kocht, kijk ik nu ook in de verpakking. Als het echt mijn kleuren niet zijn, laat ik het liggen (echt waar hoor!). Behalve dan die Chocolatepalettes, die blijf ik verzamelen, maar dat mag wel toch?

Ben jij ook zo’n sucker voor verpakkingen of ben jij juist heel verstandig?

 

8 Comments

  1. Ik moet toegeven dat ik ook vaak dingen koop voor de verpakking maar de laatste tijd doe ik dat veel minder.

  2. Ja mooie verpakkingen doen het wel bij mij goed maar dan moet het product ook wel een toegevoegde waarde hebben ๐Ÿ˜‰ Ik vind het zonde om te kopen om het kopen. Maar als ik iets koop let ik dus wel op de verpakking snap je haha ๐Ÿ˜‰

  3. Ik ben ook echt erg gevoelig voor verpakkingen! Als het er mooi uitziet, dan wil ik het nog meer, haha ๐Ÿ™‚

  4. Ja je word sneller naar een merk getrokken door het uiterlijk maar als het product me echt tegen staat koop ik het niet. Krijg wel honger door de Chocolate paletteโ€™s hihihi

  5. Ik hou ook van de DM, altijd als ik in Duitsland ben probeer ik er langs te gaan ๐Ÿ˜€

  6. Haha, ik koop alleen boeken als de kaft mooi is en ik koop zeker producten als de verpakking mooi is. Ik vind die Treacle Moon producten van o.a. de AH altijd ook heel erg mooi. Vanmiddag nog heb ik er nog eentje net op tijd laten staan haha.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.