Ik vind het supervervelend om je te moeten mededelen dat er vandaag geen video online komt. Normaal heb ik altijd wel een aantal weken vooruit gewerkt met artikelen en video’s, maar voor nu staat er even niets klaar. Ook lukte het mij niet om zo 1, 2, 3 een video op te nemen.

Vaste dagen

Je bent gewend dat ik vaste dagen heb wanneer er een artikel (dinsdag), een video (donderdag) en mijn weekvlog (zondag) online laat komen. Ik kan duizend excuses verzinnen waarom het niet is gelukt, maar daar kom ik op een later moment misschien op terug. Voor nu is het even goed zo en zal ik proberen wat tijd te stoppen in het vooruit werken voor de komende weken. Komende zondag kun je in ieder geval de weekvlog bekijken en vanaf dinsdag de Easy Peasy Pretty, Please?-serie starten waarin ik elke dinsdag je ga meenemen in de basis van make-up en verzorging.

Dus, mijn welgemeende excuses en ik hoop op jullie begrip, maar het is even niet anders.

Liefs van mij!

2 Comments

  1. Excuses is toch nergens voor nodig. Ik loop niet accuut weg, zo loopt het leven wel eens. Adem in, adem uit en dan komt het van zelf wel weer. In ieder geval niet stressen.

  2. Soms hebben andere dingen in het leven even meer aandacht nodig, geen excuses voor nodig. That’s life! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe serie 🙂

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.