Het is weer zondag en tijd voor mijn weekvlog. Omdat jullie vorige week mijn weekendvlog konden zien van het weekend ervoor, lopen jullie dus een weekje achter. Je ziet dus niet wat ik de afgelopen week heb gedaan, maar de week ervoor (20 t/m 26 april 2017). Dat geeft mij ook ruimte en lucht om de weekvlog goed te editten en als we op vakantie gaan komt er ook een vlog online. Alleen maar handig toch?

Maar genoeg geouwehoerd, kijk lekker mee naar de nieuwste weekvlog #3 met een nieuwe smartphone en een pittig weekje!

3 Comments

  1. Oh draag me weg ‘Jeroen, hou jij nou eens even je waffel joh!’. Priceless

  2. Whahahaha, mijn debuut!
    Wat een traumatische ervaring was die high tea….. en blijkbaar de hema worst ook.;-)

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.