We hebben al een aantal fantastisch mooie dagen achter de rug en wat is er dan fijner om je armen en benen te laten zien? Maarja, die zijn door de barre winter niet meer zo lekker van kleur als je zou willen. Omdat je ook geen licht wilt geven, kun je er voor kiezen om vast een zelfbruinend product te gebruiken. Ik testte de Sublime Bronze BB Summer Airbrush van L’Oréal voor je uit en ik filmde het. Ga je kijken?

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

1 Comment

  1. Het is mij ook nog nooit gelukt met die spraybussen en smeersels. Vaak te oranje en te streperig echt iedereen kan zien dat het nep is. Toevallig net iets anders aan het testen wat goede resultaten lijkt te hebben, komt binnenkort op het blog 🙂
    Fijne paasdagen xxx

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.