De weekvlog van vorige week werd met enorm leuke reacties ontvangen, zo tof! Ik twijfelde er geen moment over om er deze week opnieuw een te maken. Je kunt dus lekker gaan kijken naar Weekvlog #2: eindelijk goed horen, stemmen en een kakdag.

Weekvlog

Deze dit keer weekvlog van zondag tot zaterdag, ik stop een dagje eerder. In de video leg ik uit waarom. Ga je snel kijken?

6 Comments

  1. Ok, bekentenis, ik sloot me op de wc op om even je vlog te bekijken 🙂 Wat ben ik superblij voor jou dat je weer goed kan horen! En ja, de verkiezingen waren leuk (ohja, zelfs mijn broertje moest lachen om jouw opmerking). Dank voor je bijdrages 😉 Superveel plezier op je bloggers weekend! Ik ben een beetje jaloers. En Max, ik snap jou. Ik wil ook toetjes. En eitjes.

    En ik hoop dat je je gauw wat beter voelt. We hebben allemaal wel eens een periode dat je gewoon helemaal bluh bent. Zorg goed voor jezelf en ga genieten van je weekend. Alles komt goed <3

  2. Hij was weer super om te kijken! En als ik wat voor je moet doen / kan doen heb je maar een appje te sturen dat weet je he!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.