Vandaag geen weekvlog van afgelopen week, maar een weekendvlog van een weekend weg met #Meetthebloggers, een fantastisch weekend wat vorig weekend plaatsvond.

#Meetthebloggers

Ellen van The Girl Next Door bedacht dat het wel leuk zou zijn om tien bloggers een weekend in een vakantiehuis te zetten. Samen met Stephanie, die make-up artist en actrice is, regelde zij ontzettend veel leuke goodies en workshops. Ook nam Evelyne van Buttercupsisters havermout van Rude Health mee en Marguerita van Marstyle had twee dozen vol snacks van Yakso meegenomen.

De andere meiden, Simone van Sims Cup of Tea, mijn Roomie Kimberley van Lifestyle by Kimberley, Janick van Beauty Food, Nicky van NickyNails en Isabeau, make-up en hair stylist, brachten allemaal ook items mee. Vooral om het weekend door te komen, haha. ER was voldoende thee, chips en snoep. Maar ook koekjes en pannenkoeken waren er genoeg!

Goodies

Naast de al eerder genoemde merken (Rude Health en Yakso), waren er ook items van Jamin (smaken van paaseitjes raden!), Damasque (prachtige rozen) en goodies van Minerallisima, L’Oreal, Girlz en Fashion and Flamingo’s. Ook werden er Healthy workshops gegeven door Lot en Linda en Sophie maakte onze haren net iets mooier.

Ik ga niet te veel verklappen, want in mijn video zie je alles! Heel veel kijkplezier!

6 Comments

  1. Pingback: DM-Shoplog maart 2017 - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.