Je leest het goed, vandaag kun je een weekvlog van mij bekijken! Deze zondag dus geen Eke’s week, waarin ik je aan de hand van foto’s mijn afgelopen week doorneem.

Weekvlog

Een veel aangevraagd dingetje is het, die weekvlog. Ik maakte er niet eerder een omdat ik het doodeng vind om buitenshuis te vloggen, but i did it! Nu heb ik niet extreem veel buiten gevlogd, maar het zal meer worden.

De vlog duurt wel pittig lang, een half uur, maar ik beloof je dat de komende vlogs minder lang zullen worden! Ga je snel kijken?

4 Comments

 1. HAHAHA JIJ BENT NET ZO ERG ALS IK IN DE AUTO ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Ik heb ook overal commentaar op. En late postbodes, ik voel je pijn. (en wat een superschattig stemmetje heeft Max). Overigens, op die nacho’s moet toch veul meer kaas? ๐Ÿ™‚
  (black velvet bij je high tea, woehoe!) Enneh, voor je start van je zangcarriรจre zijn wel wat gemakkelijkere nummers te verzinnen. Mariah Carey is zelfs voor mij veel te moeilijk ๐Ÿ˜‰

  • Eke Reply

   Ahhh, wat een supertoffe reactie Linda! En de nacho was een beetje een mwoah. Voortaan moet er ook wat nattigs bij, was een beetje saai, haha.

 2. Krijg jij het ook altijd koud als je moe bent? Vanwege je sexy trui haha! Leuk hoor zo’n weekvlog! Vaker doen! Liefs, Evelyne

  • Eke Reply

   Dan extra inderdaad! Maar in principe heb ik het altijd koud, hahaha. Het komt vaak voor dat mijn man in zijn t-shirt zit en ik in een Noorse trui en dan heb ik het nog koud!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.