Van sommige producten kun je het vast al raden, maar van een aantal misschien ook niet. Ik ga je kennis laten maken met mijn beautyfavorieten van dit moment. Op zich ben ik vrij merkvast, maar ik wil nog wel eens wat proberen wat dan een nieuwe favoriet geworden is. Daarom zal ik in het najaar (herinner me eraan als ik het vergeet…) een soortgelijke video maken.

Van mascara tot shampoo

Ik laat je niet enkel make-up zien, maar van alles waardoor je je mooier of schoner kunt voelen. Van mascara tot shampoo en van highlighter tot waxstrips! Ga lekker zitten en geniet het komende kwartier van al mijn favorieten!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.