Het is de laatste dag van februari, de maand waarin ik jarig ben en daarom houd ik een winactie ter afsluiting van mijn verjaardagsmaand! De afgelopen weken heb je niet alleen op donderdag, maar ook op maandag een video van mij online zien komen. Dit heb ik gedaan als kado aan jullie, en natuurlijk om te zien wat het zou doen qua bezoekers.

Maar ik wil jullie nog meer geven en daarom kun je, als je mee wilt doen natuurlijk, kans maken op een van deze drie beautypakketten.

Wat moet je doen om te winnen?

Om voor iedereen duidelijk te hebben want je moet doen om een van de beautypakketten te winnen, heb ik even kort op een rijtje gezet hoe deze winactie werkt:

 • Je geeft onderaan in de comments aan dat je meedoet (reacties enkel op social media gelden niet) en welk pakket je graag zou willen winnen. Als je aangeeft dat het je niet uitmaakt of dat je ze alledrie zou willen hebben, doe je niet mee aan de winactie;
 • Daarnaast wil ik graag van jou horen wat je de komende tijd zou willen zien op mijn website of in mijn video’s. Hoe specifieker omschreven, hoe beter!;
 • De drie winnaars worden gekozen op basis van loting;
 • Je kunt meedoen van dinsdag 28 februari tot en met zaterdag 4 maart. Op zondag 5 maart worden de winnaars bekend gemaakt;
 • Het delen van dit bericht op social media is erg lief!

Maar genoeg over de voorwaarden, je wilt natuurlijk zien wat er te winnen valt!

Pakket 1: Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

In het pakket met lichaamsverzorgingsproducten zitten de volgende items:

 • HPO Body Cream – Drs. Hans Schreuder. Natuurlijke verzorging voor de droge huid.
 • Water Sport Sun Protection SPF 30 – No Ad Splash. Water & Sweat Resistant.
 • Coffee Scrub – Nacomi. Vegan, natural, handmade & effective.
 • Coconut Hand Cream – Ziaja. Omega 3 & Omega 6.

Pakket 2: Haarverzorging

haarverzorging

In het pakket met haarverzorgingsproducten zitten de volgende items:

 • Voedende Creme – Garnier Loving Blends. Mythische olijf.
 • Oil Treatment – Macadamia Professional. Nourishing Moisture.
 • Moroccanoil Treatment – Moroccanoil. Voor ieder haartype. 
 • Deep Conditioning Hair Pack – Anatomicals. Jojoba seed oil.

Pakket 3: Gezichtsverzorging

gezichtsverzorging

In het pakket met gezichtsverzorgingsproducten zitten de volgende items:

 • HPO Night Cream – Drs. Hans Schreuder. Beschermende nachtcreme in tube.
 • HPO Night Cream – Drs. Hans Schreuder. Beschermende nachtcreme in pot.
 • Pure Facial Oil – Squalan. Plantaardige olie.
 • Glycolic Acid Toner – Mario Badescu. Exfoliating & Rejuvenating.

Ik hoop dat je een keuze hebt kunnen maken uit een van deze drie pakketten en ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat jij graag zou willen lezen of zien!

25 Comments

 1. ilsiee prins Reply

  Heeeee, wat onwijs leuk dat je deze actie organiseert voor de lezers van je blog!!!! Ik doe heeeeel erg graag mee voor een kansje, wat een verwennerij zeg!
  Ik ga voor het pakket voor mijn haar, wij zijn druk aan het verbouwen, elke keer dat stof in mijn haar… Brrrrrrr het blijft maar zo enorm droog iedere keer….. Mijn haren kunnen zeker wel een lekkere boost gebruiken!
  Ik volg je op bloglovin, twitter & facebook!
  Groetje Ilsiee

  • Eke Reply

   Leuk dat je meedoet Ilse! Laat je ook even weten wat je graag zou willen zien op mijn website? Dan maak je kans op het haarpakket!

 2. Hey Eke wat een leuke actie! Het haar pakket wil ik wel winnen hihi… goed voor de groei 🙂

  Wat ik wel zou willen zien/lezen welke producten jij voor je haar gebruikt om het gezond te houden. Of misschien een smokey eye tutorial 😉

  Liefs nicole

 3. Wat een leuke win-actie! Ik kies dan voor pakket 2 – het haarpakket! Ik vind je videos steeds erg leuk om te bekijken. Misschien zou je eens een week-vlog of een ’this months favorites’ video kunnen maken. Zelfgemaakte maskertjes maken lijkt me ook erg leuk of bijvoorbeeld, haarroutine, je make-up stash of onzin producten mbt beauty.

 4. Wat een gave winactie! Ik ga voor pakketje 3. De dag en nachtcremes. Ik heb een droge huid vooral rond mijn neus. Ik blijf maar smeren en smeren. Deze wil ik ook wel eens testen. Ik volg je al overal behalve op Twitter want dat heb ik niet! Jouw video’s zijn altijd leuk om naar te kijken . Ik zou wel willen zien in jouw video’s Hoe jij iets gebruikt voor je gezicht op gebied van crèmes. En welke merken je dan gebruikt! Ik ben een 40 plusser. Dus ik kan deze crèmes best gebruiken. Gr van marina!

 5. Leuke actie Eke! En wat een mooie foto’s!
  Mij lijkt het ‘haarpakket’ heerlijk, ik heb zo ongeveer een dode cavia op mijn hoofd op dit moment 😉

  Ik zou wel eens een vlog van je willen zien, of de beste nagellakjes 😀

 6. Hoi hoi ik ga voor het haarpakket
  Mijn haar kan wel. Een oppepper gebruiken
  Groetjes Klazien

 7. Hey, wat een leuk idee! ik doe mee voor pakketje 3, want ik smeer nooit iets op mijn gezicht en met dit weer begin ik zo’n beetje te verpulveren 😉

 8. Moniekjansen Reply

  O wat leuk, ik doe mee voor het gezicht pakket.
  Je gaf in je vorige video aan dat jullie wat gezonder gaat eten, mij lijkt het leuk als je een aantal gezonde recepten die je geprobeerd heb online zet. En voor een video lijkt het me leuk een soort van rondleiding door je makeup spullen lijkt me erg leuk.

 9. Moniek jansen Reply

  O wat leuk, ik doe mee voor het gezicht pakket.
  Je gaf in je vorige video aan dat jullie wat gezonder gaat eten, mij lijkt het leuk als je een aantal gezonde recepten die je geprobeerd heb online zet. En voor een video lijkt het me leuk een soort van rondleiding door je makeup spullen lijkt me erg leuk.

 10. Wat een leuke actie Eke! Want wij moeders denken soms te weinig aan onszelf!
  Ik zou heel graag pakket 3 willen winnen ; gezichtverzorging.
  Ik denk dat ik daar als moeder op dit moment het minst met en voor doe!

  Wat ik nog bij jou zou willen zien…?
  Een heerlijk verzorgingsproduct voor kinderen? Een musthave? Iets wat je daadwerkelijk in je (badkamer)kast zou moeten hebben?

 11. Ik doe mee! Wat een leuke acties. Ik ga voor pakket 3, dat ga ik denk ik nodig hebben als de kleine eenmaal geboren is

  Daarbij lijkt het me leuk om wat meer te lezen over hoe je weer een beetje “fris en fruitig” voor de dag kan komen als je eenmaal bevallen bent (en dus meer met “mama-en” bezig bent dan met je eigen uiterlijk) en misschien verzorgingstips voor mensen met een gevoelige huid en/of huidaandoening als eczeem of psoriasis

 12. Yay, een winactie! En een hele leuke! Ik zou heel graag pakketje 3 willen winnen, de gezichtsverzorging. Ik heb een best wel droge huid, maar door zalfjes die ik erop smeer word het al veel beter. Nachtcrème heb ik niet, wil ik wel heel graag. En het lijken me gewoon lekkere producten!

  Wat ik graag voor videos wil zien..? Make up uit testen (goedkope make up, maar als je iets duurders heb gekocht is dat ook leuk!)?Aliexpress shoplog zijn nog steeds mijn favoriet, maar dat duurt natuurlijk ook een tijdje. (En je had in de vorige aangegeven dat je alles al wel een beetje had) . En ik vind het ook altijd leuk als je bijv. de wing of contour probeert, mede omdat ik het zelf allemaal ook nog niet kan . En kwa blogs.. Die lees ik wat minder maar ik vind make up gerelareerde dingen altijd leuk . En over jezelf, omdat je zo’n leuke zelfhumor hebt
  Oh chippies, ben al heel lang aan het schrijven. Doegh!!

 13. Leuk! Ik doe graag mee voor pakket 2. Het haarverzorging pakket.

 14. Weer een winactieJe verwent ons wel.
  Ik vind dat je je onderscheid van de andere youtubers want je maakt orginele video’s.
  Je weet onderhands wel dat ik je een hele leuke youtuber vind.
  Misschien zijn dit leuke vidoe ideeën:
  -een schoenen/kledingstash (wat jij wilt filmen).
  -nog een alie expres shopblog
  -leuke haar looks tutorial
  Ik zou graag mee willen doen met de winactie voor het gezichtspakket.

  Xxx mirthe

 15. Pingback: Uitslag winactie verjaardagsmaand - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.