In december besloot ik dat het tijd werd om mijn haar weer eens goed te laten knippen. De laatste kapper die dit gedaan had, was na haar opleiding in 1995 niet meer bijgeschoold. Erg nodig dus!

Ik wist dat een oud-klasgenootje (Sylvana) een haarsalon heeft en besloot (samen met Max) maar eens een afspraak te maken. Sylvana’s haarsalon, Bubbels, is aangesloten bij het merk Redken. Daardoor volgt Sylvana regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Dit merkte ik ook tijdens het knippen en ze legde ook uit wat ze deed (wat ik niet onthouden heb, haha).

Als finishing touch krulde ze wat plukken van mijn versgeknipte haar met de Max Pro Twister krultang, prachtig effect! Als klap op de vuurpijl kreeg ik van haar deze krultang! Hoe lief is dat?

Video

Ik besloot er meteen dat ik er een video mee op wilde nemen, want na een aantal keer zelf deze fantastische krultang gebruikt te hebben, wil ik nooit meer een andere!

Kijk je mee in deze video hoe geweldig dit apparaat is?

2 Comments

  1. Ziet er super uit! Je haar glanst ook zo mooi . Hoelang blijven de krullen bij jou erin zitten? Ik zoek al heel lang naar iets wat mijn haar goed en makkelijk kan krullen en er niet binnen een halfuur uitzakt.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.