Q&A-video’s, ik vind het heerlijk om naar te kijken! Vooral omdat je zo de persoon achter de blog beter leert kennen. Ik vond het opnemen van mijn vorige Q&A-video daarom ook erg leuk.

Oproepje

Voordat ik de Q&A-video opnam, plaatste ik een oproepje op Instagram en Facebook. Jullie zijn natuurlijk degene die mij een vraag konden stellen. Er kwamen ontzettend leuke vragen van Bo, Milotte, Janneke, Danique en Lonneke.

Ben je benieuwd wat zij mij vroegen en wat mijn antwoorden waren? Check dan snel de video hieronder!

 

 

5 Comments

  1. Wat een leuke vragen heb je beantwoord! En wat knap dat je zegt de middelbare school opnieuw te willen overdoen, juist omdat je gepest was. Zegt wel iets over hoe sterk je nu in je schoenen staat, meid! 🙂 En wat gaaf dat je nog een keer wilt trouwen.

    • Eke Reply

      Ah, wat een megalieve reactie. Heb de tranen in mijn ogen staan, haha!

  2. Pingback: Eke's week: week 46 met een jubileum, zwemmen en opruimen - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.