Donderdagmorgen toog ik naar Action voor een shopsessie. Twee vliegen in een klap, want zo kon ik naast mijn gescoorde items ook een shoplog opnemen!

Koopverbod

Oké, eigenlijk had ik mezelf een dik vet koopverbod opgelegd. Dit omdat ik deze maand naar de bios ga, uit eten ga, een High Tea-date heb en komende week naar DM in Duitsland ga. Genoeg leuke dingen dus en daarom mocht de rem er wel even op.

Rondneuzen

Ik vond het vooral heerlijk om even zonder Max en Jeroen. Niet dat Max extreem gaat rellen, want de spulletjes die hij pakt legt hij ook weer terug als ik dat vraag. Het is meer dat je niet hoeft te haasten en alleen op jezelf hoeft te letten en dus rustig kan rondneuzen.

Maar genoeg, jullie willen natuurlijk nu gewoon de shoplog bekijken! Heel veel plezier!

 

8 Comments

 1. Leuk en gezellig filmpje om naar te kijken! Jammer dat er maar 1 lipstick houder was, meestal liggen er meer dus het wordt vast snel weer aangevuld. 🙂

  • Dankjewel José, leuk om te horen! Heel erg slecht, maar ik ben een paar dagen later naar een filiaal in een andere stad gereden om te kijken, hahaha, daar hadden ze nog genoeg 🙂

  • Dankjewel Nicole! En hij is inderdaad erg fijn! Heb er nog 3 bij kunnen scoren, dus het staat te shinen op mijn kaptafel 🙂

 2. Leuk om je shoplog te zien! Hihi ik ben nu wel benieuwd naar je filmpje met de nepwimpers!
  Fijn weekend, Eva

 3. Ik heb niks met nepwimpers, maar ik heb nu wel 2 false lashes mascara’s. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot ik door mijn huidige mascara heen ben, want ik ben niet het type dat twee mascara’s open heeft liggen.

  • Eke Reply

   Oh echt joh? Ik heb er altijd wel een aantal tegelijk open. Misschien zonde, maar het zijn gelukkig geen Chanel-mascara’s

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.